V El. WSMP i DSMP - Kielce

Co słychać w wyścigach: płaskich i górskich...

Moderator: SebaSTI

Postprzez rajdowa_kobitka » sobota, 7 sie 2004, 13:45

no i KUBUŚ BUZIUK WYGRAŁ !!!!!!!!!!
Master :D z fabrycznymi autkami... bedą z niego ludzie 8)
rajdowa_kobitka
N3

Postprzez marecki » niedziela, 8 sie 2004, 08:22

ładnie wyleciał Hilu Hondą na owalu, czyżby płyn hamulcowy się zagotował :?: wpadł na płot sąsiedniej posesji, ależ się rozpaczliwie ratował, szkoda bo Czapka bardzo ładnie jeździła.
marecki
N3

Postprzez b.cieluch » niedziela, 8 sie 2004, 13:00

LPM-owcy pogodzili wszystkich tylko TIGER pogubił trochę części.... ale dojechał!! Szkoda tylko że w innych klasach to miejsca rozdane są przed wyścigiem a słomki powinni ciągnąć po to aby zdecydować kto ma defekt!! :P
b.cieluch

Postprzez cotic » niedziela, 8 sie 2004, 13:17

Nic nie mówiąc było ostro. Miałem strasznego farta ze zdążyłem wyjechać z karambolu na początku. Tak wogóle to kto zawinił? Kogo obróciło, bo widziałem tylko troche kątem oka w lusterku. Zresztą uważam ten wyścig, jako jeden z najlepszych, co brałem udział :twisted:
cotic
N3

Postprzez Rambis » niedziela, 8 sie 2004, 18:19

No i tak się jakoś bez sensu wszystko poukładało, że nie pojechałem już na drugą eliminacje. Ale na sto procent pojade do Mostu zobaczyc jak pojadą Mancin z Bednarkiem, załatwiłem już sobie urlop, jedzie tam ktoś popatrzeć? Super sprawa jeśli w jednej z najbliższych eliminacji wystartuje ALDA, to byłóo by ciekawe zobaczyć Kuzaja na torze.
Rambis
N1

Postprzez Glitol » poniedziałek, 9 sie 2004, 08:14

Całą sytuację na wjeździe na małą pętlę zawinił Błaszkowski, który wypadł z lewego z lasu, ściął po trawie i trafił w Miłosza. Na auto Miłosza wpadła Iza, która zdemolowała swoje prawe orzednie koło.
Brawa dla Buziuka, na którego zwycięśtwo stawiałem po piątkowych treningach (mam świadków TRZEŹWYCH :D). Gość jeździ bardzo ładnym torem, punkty hamowania ma bezbłednie rozpracowane. Będą z niego ludzie.
W innych klasach było po prostu nudno. W GP walka tylko między Andim i Karoliną, reszta jechała wg mozliwości aut (nie wliczam w to Janusa, który jeszcze nie potrafi objechac Hila). W formułach szkoda Gila, reszta niestety jeździ tak niedoinwestowanym sprzętem, że szkoda mówić.
Nawet w N-ce walka była niezbyt ostra, gonił Miłosz, znowu gdzieś w lesie został Tobiasz, który potem ostro gonił z Błaszkowskim "na plecach". Hilu, żeby się pościgać został na pierwszym kółku :D
W długim znowu bardzo dużo defektów, chyba część aut nie jest przygotowana do tak długiego "wysiłku".
Glitol
A5

Postprzez Rambis » środa, 18 sie 2004, 15:38

No i byłem w Moscie na wyścigu, super sprawa, Mancin z Bednarkiem jechali na pierwszym miejscu w klasie ale na dwie minuty przed końcem, czyli praktycznie na ostatnim okrążeniu, na prostej startowej zabrakło paliwa, trzeba było dopchnąć auto do strefy tankowania ale i tak skończyli na trzecim miejscu. Cały weekend super, tor, pogoda, ściganie, tanie piwo, rewelacja. Gładyszy zdyskwalifikowali bo oczywiście próbowali byc mądrzejsi od wszystkich i wymontowali katalizator.
Rambis
N1

Postprzez Fan wyścigów » środa, 18 sie 2004, 21:44

Mancin chyba powinien popędzić mechaników, bo chyba w Poznaniu też im zabrakło. chyba że się mylę. A za co wyrzucili Gładyszy? A jak reszta?
Fan wyścigów
N2

Postprzez Glitol » czwartek, 19 sie 2004, 07:51

Rambis: w jakiej odległości jest Most od naszej granicy??
Glitol
A5

Postprzez Rambis » czwartek, 19 sie 2004, 17:57

Nie powinien wcale popedzić mechaników, to była świadoma decyzja i ryzyko podjete wspólnie przez cały zespół, jechali tez bez zmiany kół również świadomie, po wyścigu zostały same druty, Bednarek, który jechał jako drugi ostatnie okrążenia nie mógł wogóle przyspieszać co jest oczywiste na samych drutach. Podobnie na jedno tankowanie i bez zmiany kół pojechał Mancin z Biernackim w Kielcach i sie udało. Gdyby Mancin pojechał jakieś dwa okrążenia więcej wystarczyło by paliwa Bednarkowi no ale i tak wszyscy się cieszyli, Macin najbardziej bo wygrał z czeskim kierowcom, z którym nie zabardzo sobie radzi w pucharze Alfy. Most jest bardzo blisko granicy Czeskiej z Niemcami, jest blisko do Drezna i blisko granicy z Polską. Tor jest rewelacyjny zaplecze też całkiem fajne może nie tak jak w Brnie ale jeszcze długo bedziemy czekać u nas na taki obiekt. Rewelacyjny dla kibiców widać mnóstwo zakrętów z jednego miejsca. Na mnie najwieksze wrażenie zrobiły pucharowe Renault Clio, jeździły strasznie szybko, zresztą dwie Clijówki dojechały przed naszymi z Alfy. A Gładysze wyjeli ze swojego auta katalizator i jechali praktycznie na wolnym wydechu, sędziowie włożyli po zawodach do wydechu kamere no i zdyskwalifikowali ich.
Rambis
N1

Postprzez cotic » piątek, 27 sie 2004, 22:47

Jeśli chcecie to mam filmik ON BOARD z mojego startu w V rundzie. Tylko jest mały problem zamuje około 200MB :shock:
cotic
N3

Postprzez Misza » piątek, 27 sie 2004, 23:24

Jasne, ze chcemy :) Teraz jeszcze trzeba zajac sie "tylko" poszukiwaniem serwera. Moze znajdzie sie cos w forum ogolnym w watku o ciekawych filmach?
Misza
N1

Poprzednia strona

Powrót do Wyścigi