Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez +RAFAŁ+ » środa, 24 wrz 2003, 07:23

Chyba jeszcze za wcześnie na takie pytania. Nie skonczyl sie jeszcze jeden sezon a wy chcielibyscie znac juz wyniki nastepnego :)
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Kris_WRC » środa, 24 wrz 2003, 08:32

No brawo gośc ma 14 postów a juz dwa topiki załołył :-P
Kris_WRC
A6

Postprzez tomas » środa, 24 wrz 2003, 14:26

tu nie chodzi o to ,że założył dwa topici i wszystko byłoby wporządku gdyby miały one sens. pytanie postawione w temacie nie ma sensu w tym momencie. nie wiadomo kto czym będzie jeździł w polsce, nawet na początku przyszłego roku, a mamy jeszcze wresień, więc jest jeszcze strasznie dużo czasu. przed nami rajd warszawski. pozdrawiam!
tomas
A5

Postprzez Kris_WRC » środa, 24 wrz 2003, 15:54

Tomas to jest własnie to - jeszce mało mnei znasz.. Ja pozostawiam wiele niejsaności, bo nie chce ludzią mówic w prost że ten przykładowo topic nie ma sensu

Pozdro!!
Kris_WRC
A6

Postprzez tomas » środa, 24 wrz 2003, 16:00

w takim razie zgadzam się z Tobą, a do autora tego tematu apeluję o głębokie zastanowienie się przed założeniem kolejnego tematu. pozdrawiam!
tomas
A5

Postprzez Kubus » środa, 24 wrz 2003, 16:25

Faktycznie autor sie troszke pospieszył ale troche wyrozumiałosci Panowie:) Wkoncu najwazniejsza karta w tym sezonie juz rozdana...
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez rav » środa, 24 wrz 2003, 16:52

To że wy nic nie wiecie nie znaczy że wogóle nie wiadomo co będzie jeździć w przyszłym sezonie. Były ploty że Kulig jedzie przyszły sezon WRC-em w mistrzostwach polski. Na pewno prowadzone są już rozmowy. To nie jest tak że kierowce na miesiąc przed pierwszą eliminacją zaczyna szukać sponsorów. Rozmowy prowadzi się jeszcze w poprzedzającym sezonie. Co chwile wychodzi jakaś informacja kto czym i gdzie za rok. Junior ma jeździć Corsą w mistrzosztwach świata z Jarkiem Baranem. Jest już kilka informacji. Kuzaj kupił Subarynę z myślą o jakimś programie startów. Może mistrzostwa Europy. Może kilka startów w mistrzostwach świata. Wiadomo że wszystko się później okazuje, ale na takie dyskusje nie jest za wcześnie.
rav
A6

Postprzez jugawrc » środa, 24 wrz 2003, 17:59

Przepraszam, ale ja mam 3 topiki !!! A tak na marginesie to przecież można sobie pogdybać !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
POZDRAWIAM
Rzeszowskie Forum Rajdowe
www.RFRteam.fora.pl
jugawrc
N2

Postprzez marcin » środa, 24 wrz 2003, 19:33

Mi się ten topic bardzo podoba :D bo z niecierpliwością czekam na przyszły sezon gdyż w tym roku już chyba żadnego rajdu nie zobacze na żywo :( Ciekawe jak Junior poradzi sobie w MŚ. Jeżeli będzie to pełen program startów to z pewnością Junior zbierze ogromne doswiadczenie :!: Kto wie... może to on jest nadzieją polskich rajdów :idea: :wink:
marcin
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » środa, 24 wrz 2003, 20:07

Ja miałem nadzieje ze Kuchar bedzie nadzieją Polakow na arenie miedzynarodowej. Miałem ta nadzieje dopoki nie wprowadzono tych durnych przepisow o 3 kierowcy ktory to uniemozliwia wdarcie sie do zespolu fabrycznego nowego kierowcy. Miejsca beda sie pojawiac co kilka lat chyba ze wczesniej zostanie zmieniony przepis. Co do Juniora to nawet jesli zablysnie w WRC to bedzie mial nikle szanse na fabryke. Ford ma juz Latvale ktory jest praktycznie w tym samym wieku co Kosciuch, a zalicza kolejne eliminacje w aucie WRC zbierajac doswiadczenia i osiagajac bardzo dobre wyniki jak na swoj wiek. Nie mam jednak nic przeciwko startom Michała w RSMS. Moze bedzie mial chlopak szczescie i gdzies sie jednak wkreci. Zobaczymy.

Teraz cos o Pelikanie. Co prawda sprawa dotyczy roku obecnego ale napisze to tu. Ten kto zagląda na www.extreme.pl juz zapewne wie ze Pelikański przymierza sie do startu N-kowym Lancerem w Barbórce Cieszyńskiej. Kto wie, może to zwiastuje czym ma zamiar poruszac sie w nastepnym roku? Co prowda to Mariusz zawsze mowil ze wolalby jezdzic s1600 niz N-ką. ZObaczymy co z tego wyjdzie.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez rav » środa, 24 wrz 2003, 20:50

A jeśli chodzi o starty Kościuszki to nie wiem czy będzie to program mistrzostw świata S1600. Ten rok ma być przygotowaniem do kolejnego sezonu, kiedy Michał będzie się ścigał na poważnie. A więc lepiej jest w tym roku wystartować w tych rajdach, które znajdą się w kalendarzu za rok. To nie jest jeszcze ustalone ale z regóły tegoroczna eliminacja S1600 w następnym roku jest eliminacją PC, oprócz rajdów poza europą, które zawsze są eliminacją N-ki. Ale z drugiej strony jazda jedynym samochodem S1600 w rajdzie to taki trening bez konkurentów.
rav
A6

Postprzez tomas » środa, 24 wrz 2003, 21:03

skoro dyskusja się rozkręca to pragnę przeprosić autora tego tematu. skoro jest taka potrzeba to taki topic musi być. po prostu wydawało mi się, że nie ma takiej potrzeby, zakładanie takiego tematu w tym momencie wydawało mi się niepotrzebne, ale jak widać myliłem się. przepraszam, że tak naskoczyłem na Ciebie jugawrc.
włączając się w dyskusję to chciałbym zobaczyć na trasach mistrzostw świata nie tylko Michała, ale także innych kierowców. do przyszłego sezonu jeszcze dużo czasu i na pewno po drodze wiele spraw się wyjaśni, bo w tej chwili to nic nie wiadomo :| ciekawi mnie co będzie z Fryczem, Bębenkiem, Gabrysiem :?
tomas
A5

Postprzez Hultay WRC » środa, 24 wrz 2003, 21:11

hhmmmm.... Kościuch w JWRC, Kuzi ME, Kulig MŚ PC, Kuchar: MŚ wurcem, Frytka wurcem w MP+ jakiś start za granicą Corsą, Dytki: come back do rajdów, Sztuka Mp wurcem, podobnie jak Czopik. :roll: :wink:
Pomarzyć zawsze można... :)
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez tomas » środa, 24 wrz 2003, 21:26

...do tego mocna stawka w S1600 w polsce na czele z Grzybem, Adamusem i Pelikanem :) byłoby ciekawie :)
tomas
A5

Postprzez rav » środa, 24 wrz 2003, 22:22

Tylko jeśli będziemy mieli kilku zawodników jeżdżących w mistrzostwach świata (tak jak w tym sezonie) to nie narzekajcie na to że na polskich OS-ach jest bieda.
rav
A6

Następna strona

Powrót do RSMP