35. Rajd ELMOT - REMY

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez bzyq » sobota, 28 kwi 2007, 17:10

powiem tylko tyle.
HAHAHAH. Kajtek utarł nosa "wielkim" polskich rajdów. Wielkie brawa!! Teraz na 100% go rozbierają, ale tak jak wcześniej ktoś powiedział - IM Racing dobrze przygotował auto, a "celowy przewał" jest jakby z urzędu niemożliwy, czym świadczy osoba Maćka Wisławskiego.
Pięknie Kuchar - został na taborecie lidera RSMP - i oby tak dalej.
Dawno już nie byłem zmuszony do śledzenia wyników tylko w internecie, i szczerze to się chyba bardziej denerwowałem przed kompem, niż na samym rajdzie.
Co do dnia wczorajszego, to wprost uwierzyć nie mogłem wynikiom Grześka. Szok! Ośką! ( tak na marginesie, to chyba Grzesiek przeczytał temat o s1600 i postanowił pokazać niegowiarkom że się da :) ) Wśród moich kolegów padło tylko jedno hasło - Kuzaj nie wytrzyma jutro. Może być dzwon. Na szczęście aż tak źle nie było, niemniej jednak sam Elmot w tym roku był jakiś dzwonogenny.
Jeszcze raz gratuluję wszystkim za emocje do samego końca :)
pozdrawiam
Edek z krainy kredek ;p
bzyq
A6

Postprzez rallyfan2 » sobota, 28 kwi 2007, 17:18

bzyq napisał(a):powiem tylko tyle.
HAHAHAH. Kajtek utarł nosa "wielkim" polskich rajdów. Wielkie brawa!! Teraz na 100% go rozbierają (...)

Bzyq to przeciez przywilej każdego zwyciezcy :P .Powiem tak rajd chyba najbardziej interesujacy od dobrych kilku lat , tak malych roznic czasowych dawno nie widzialem. Kilku liderów. Jest po prostu super , wiem za co kocham rajdy 8) Hehe powiem jedno ALE E(L)MO(T)CJE !!!!
Ostatnio edytowano sobota, 28 kwi 2007, 23:16 przez rallyfan2, łącznie edytowano 1 raz
rallyfan2
A6

Postprzez Ice » sobota, 28 kwi 2007, 17:28

Świetny rajd. Byłem na dwóch oesach i testowym. świetne emocje do końca. Świetnie Kajetanowicz pokazał swoją klasę i dobrze Kuchar pojechał, choć nie powiem że liczyłem na pierwsze miejsce.
Ice
N1

Postprzez Sergiey » sobota, 28 kwi 2007, 17:36

Do kiboli, którzy po drugim przejeździe Walimia siedzieli w tej ceglanej ruderze na górze, a potem uskuteczniali bójki: jeżeli to czytacie - prezentujecie poziom poniżej krytyki. Wszystkim takim mówie: wypierdlajcie z oesów.

Tylu pijanych i zadymiarzy na oesach jeszcze nie widziałem - odechciewa się jeździć.

No i jeszcze prawie wszyscy zapomnieli jak się jeździ po patelniach w walimiu. Brawa dla Sołowowa.

Pozdrawiam,
gg://1569993 Gadu-Gadu
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Postprzez Miedziu » sobota, 28 kwi 2007, 17:40

Wielkie Brawa dla Kajtka :) Dobrze zrobiłem robiąc sobie z nim fotke na testowym :D Rajd jednym słowem bajka. Fajne odcinki, tłumy kibiców i co najważniejsze walka do ostatnich kilometrów o jak najlepszą pozycje. Szkoda mi Kuziego , jak zwykle nie ominąl go pech. Ciesze się bardzo ze zwycięstwa Kajtka i 2 miejsca Tomka :) Gratki również dla Frycza wkońcu 10 sekund to równiez niewielka starta. Szkoda Kramara bo bardzo ładnie mu szło, mam nadzieję ze za rok będzie jeszcze lepiej.
Pozdrawiam
Miedziu
A6

Postprzez Cendra » sobota, 28 kwi 2007, 17:43

szok i radosc :) nie spodziewałem sie takich wynikow :) super, wszytsko juz zostalo napisane, poprostu wielkie gratulacje dla Kajtka i Wiślaka :) Kuchar tez super :)
zycze nam wszystkim wiecej takich rajdow :D
Cendra
A6

Postprzez k_karmel » sobota, 28 kwi 2007, 17:49

Brawo Kajto&Kuchar tak dalej :D i powodzenie na kolejnych rajdach :) a tu http://youtube.com/watch?v=2PG91GV4B3A maly blad Kuzi'ego :P
Ostatnio edytowano sobota, 28 kwi 2007, 17:50 przez k_karmel, łącznie edytowano 1 raz
k_karmel
N2

Postprzez MSG Racing » sobota, 28 kwi 2007, 17:50

Sergiey napisał(a):No i jeszcze prawie wszyscy zapomnieli jak się jeździ po patelniach w walimiu. Brawa dla Sołowowa.

Pozdrawiam,

Z tego co widziałem na zdjęciach to na kostce są dziury i to konkretne. Ale też i to przede wszystkim wszyscy jechali na czas. No i N4 nie pozwla na takie boki jak WRC.
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez Marmetal » sobota, 28 kwi 2007, 19:15

Jestem pod wrażeniem! :shock: Nikt nie obstawiałby przed rajdem, że Kajetanowicz będzie na pierwszym miejscu. Niesamowite, wielki powrót świetnego kierowcy. Gratulacje! Kuchar walczył jak lew i zdobył 8 punktów tym samym utrzymując fotel lidera RSMP. Brawo! Fryczu swoim szybkim tempem i podium dla niego. Kuzi miał na tegorocznym Elmocie dużo przygód i występ zakończył na czwartym miejscu. Karnabal jechał równo i piąta lokata. Sołowow dość nieudany występ, problemy z ustawieniem auta i dopiero szóste miejsce. Brawo dla Gabrysia, ledwo co zdążył na rajd, ale walczył. Jeden punkt przypadł w udziale Oleksowiczowi. Dziesiątkę zamknęli Grzybek i Stec. W A7 wygrał Majcher przed Kucem. Z kolei pierwszą eliminację Pucharu Peugeota wygrali bracia Dobrowolscy. To był niezwykle emocjonujący rajd i nawet przed komputerem człowiek się ekscytował rywalizacją na odcinkach :). Oby było więcej takich "thrillerów", niesamowita impreza.
Marmetal
S2000

Postprzez Karol » sobota, 28 kwi 2007, 19:36

Kuzi miał pecha? Chciał podgonić w pierwszym dniu, przez co popełnił błąd i kapeć. W drugim etapie musiał gonić i znowu: błąd i kapeć. Pech to raczej nie jest, i choć rzeczywiście są sytuacje kiedy kapeć to tylko pech, ale wydaję mi się, że tutaj kapcie były wynikiem "podganiania" przez Lecha.

Miło patrzeć jak Kuzaj już nie ma przewagi nad resztą, przecież oprócz wygranych Os na wielu np na 16 pojechał tak samo jak Kuchar i Kajetan. No chyba, że na forum znajdą się tacy którzy twierdza że by wygrać os o 0,4 s to trzeba jakoś naginać prawa natury i ryzykować.
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez chodek » sobota, 28 kwi 2007, 19:37

Wiadomo, czy Kramar mocno rozbił rajdówkę?
C20XE
chodek
A6

Postprzez Banan » sobota, 28 kwi 2007, 19:57

No i po rajdzie. Niesamowite emocje :shock: Dzisiaj bylem 3x na Michalkowej, w okolicach punktu numer 13 z WRC. Przy okazji znalazlem troche czesci po wczorajszym dzwonie Bondera :lol: Na pierwszym przejezdzie bylem na prawy do lewego - Bez emocji. Szybko Grzyb i Kajtek, Kuzaj jakby wolniej. Po okolo 30 zalogach oes przerwano i reszta miala wolny przejazd. Jak wszyscy wiedza, Trembicki zaczal sie palic. Na drugim przejezdzie bylem w miejscu, gdzie wczoraj wydzwonil Bonder. Swoja droga poteznie musial ten dzwon wygladac - Czesci byly po dwoch stronach drogi, drzewa poobdzierane, betonowy slupek zlamany, pelno sladow oleju... Ale wracajac do dnia dzisiejszego: Kuchar zaliczyl ratowanie, zlapal juz pobocze, ale na szczescie sie wybronil. Kawalek dalej padla skrzynia Chmielewskiemu. Trzeci przejazd to lewy 90 z duza iloscia syfu. Bokami Karnabal, Oleksowicz i nawet Ruta sie postaral ;). Wracajac z oesu, niedaleko miejsca gdzie wczoraj wydzwonil Dzyr, dzisiaj wypadek mial Piotrowski.

Rajd superowy, piekna pogoda, wspaniale emocje (mysle, ze jeden z najciekawszych rajdow w ostatnich latach) i kibice tez dopisali. Szkoda, ze nie wszyscy sie zachowywali jak kibice rajdowi (ale oni pewnie dopiero co wrocili z jakiegos meczu). Z forum spotkalem tylko Robeckiego i Skatemana (+ jego ekipa).
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez misiek_wrc » sobota, 28 kwi 2007, 20:04

A więc rajd zaliczony. BK, Testowy, I Etap i II Etap :) Jak to mówia pełna opcja. Wrażenia niesamowite, wielkie emocje, BRAWO dla Kajta, Kuchar blisko ale 2 miejsce również dobre.
Niestety mieszane uczucie targa moja duszą, po pierwsze zabezpieczenie trasy lekko szwankowało, wydaję mi się nabór na sędziów w AK Sudeckim było spowodowane brakiem osób do zabezpieczenia trasy. Na Kamionkach auto między rajdówkami jechało OS-em!!! Do tego pseudokibice z kamieniami!! Szkoda że tak udany rajd i walki na trasie i wielka wygraną Kajtka przybrudziły te negatywne akcenty.
A co do jazdy to Kuzi, Kuchar, Sołek na Kamionkach jechali pełną bombą !! Wrażenia z Punto w akcji niesamowite! Maciejewski również pełną bomba w dół na kamionkach.
Nieszczęście dopadło również Majchera, ale trzeba zauważyć że do kapcia jechał rewelacyjnie. Po minucie kary na I etapie gonitwa w wykonaniu Marcina fenomenalna :D Na osłodę pozostało pierwsze miejsce w klasie :)
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów których widziałem na rajdzie :P
..:: !! QHR MAJCHER OGIEN NA TLOKI !! ::..
misiek_wrc
A5

Postprzez SuN » sobota, 28 kwi 2007, 20:28

moje foto z wypadku Trembickiego
Obrazek
Wałbrzyska Grupa Rajdowa!
GG: 2459573
E-mail: ma4c1n@go2.pl
Moja fotografia - https://www.facebook.com/mjagiellicz
SuN
A6

Postprzez killer wrc » sobota, 28 kwi 2007, 20:33

No to ładnie się Kuzaj zagotował,Kajetan i Kuchar pokazali mu jak się jeżdzi na asfalce.Duże brawa dla wszystkich,ale to co wczoraj robił Grzyb jest mistrzostwem!!!Żałuję Pawła Dytki,bo mogła być piękna walka.
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP