Moderator: SebaSTI
Posłużę się tym cytatem jako odnośnikiem do całości rozmowy która była tu niedawno prowadzona na temat wyboru cyklu w którym miał startować Kajto w tym sezonie bo jest to kwintesencja tego co zobaczyłem wczoraj na Eurosporcie w programie Inside ERC - nie muszę dodawać że w dniu wczorajszym głównym aktorem był Kajto, do tego Lotos zainwestował sporo w ekspozycję swojego logo wszędzie gdzie to tylko było możliwe więc wzrosła jego ekspozycja na kombinezonach a nawet na bieliźnie, jednym słowem Lotos przewalał się wczoraj wszędzie i śmiem twierdzić że było go łącznie więcej widać niż przez cały zeszły sezon razem wziętyTomek K napisał(a):Tak jak już podkreślali inni - Lotos wypracował sobie taki kapitał w ERC i Eurosporcie, że właśnie teraz byłoby im go szkoda zmarnować.
adamlen napisał(a):Dla zainteresowanych - Polskie Radio Czwórka - wywiad z Kajetanem ok 21:30 - 22:00.
Yrtat napisał(a):Mad, byłem na testach Szejów w Kozakowicach, spotkałem lokalnego sejfciarza oraz wraz z nim innego kibica. po kilkunastu minutach rozmowy stwierdzili ze Kajtek ma jechac Rajd Polski w fieście WRC od M-sportu i mam to zachować dla siebiewracajac do domu doszła do mnie mysl że mamy 1 kwietnia
tak czy owak jednak dość przekonuwojąco mówili. Więc kto wie, kto wie
Ten temat był już poruszany i oni nie mają żadnego obowiązku wystawiania takiej załogi bo mało który główny sponsor rajdu robi w taki sposób (mi chyba tylko Neste przychodzi do głowy), a po za tym to za chwile może już nie być "ich" rajd...DonCorrado napisał(a):Skoro Kubica w barwach lotosu nie pojedzie, to kogo wysatwią "na swoim" tytularnym rajdzie? Kajtka
Nie musiMic_123 napisał(a):A co do Kajta to teraz chyba musi jechac wszystkie rajdy ERC jak leci bez wybierania.
speedyzxz napisał(a):Nie musiMic_123 napisał(a):A co do Kajta to teraz chyba musi jechac wszystkie rajdy ERC jak leci bez wybierania.liczy się najlepsze 7 wyników, więc tyle minimalnie startów potrzebuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości