Moderator: SebaSTI
Marmetal napisał(a):Citroen C2 R2 to auto z dużym potencjałem. Fajnie, że przynajmniej trzy egzemplarze będą jeździć w kraju, bo to fajna i widowiskowa ośka, którą dobry kierowca może nawiązać walkę z Super 1600 (patrz: Meeke).
Saruto napisał(a):Puchar C2 R2 to bardzo dobry pomysł![]()
Jak długo jeszcze będzie Puchar Peugeota
sumo napisał(a):Pałka napisał(a):C2R2 nie da sie nawiązać walki z S1600....
hahaha jasne ze sie nie da, bo w Polsce nie ma kierowcow na tym poziomie co MEEKE... haha
WRX_STI napisał(a):wrobel321 napisał(a):Miedziu napisał(a):No piknieDwie c2 R2 na polskich trasach. Pierwsza Piotra Maciejwskiego a Druga Łukasza bednarskiego. Jest jeszcze jedna przenaczona do wypożyczenia.
Grzesiek Grzyb , Maciej Rzeźnik, Marcin Pasecki tez planują takie samochody, gdzieś o tym czytałem...., moze bedziemy mieć puchar Cintroena C2 R2 --> jestem Za
Do tych nazwisk dam jeszcze np takie : Habaj/Spętany , Grono/Kun jak pomyliłem nazwisko to sorki
mda napisał(a):http://www.vysledky-rally.cz/vysledky/?rz=172&filtr=j
Zobacz na wyniki, w rajdzie finlandii jechał C2 R2 i na niektórych oesach dawał radę kilku S1600, weź pod uwagę jeszcze poziom naszych kierowców...:wink:
Skąd masz informacje że samochód Meeke'a ważył ok. 800kg?
Kisiel napisał(a):Ciekawe czy będzie możliwość zgłoszenia ich w A6 a nie w R2, wtedy będą mogły być bardziej konkurencyjne przez obniżenie wagi. No bo limit ma być tylko w R2.
Zresztą poczekamy, zobaczymy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości