Moderator: SebaSTI
Buncol napisał(a):Wydaje mi sie, ze jedyne auto, na ktore Tomek moglby wymienic Subaru to Lancer. Od zawsze pochlebnie wypowiadal sie o Mitsu i jezdzil nimi dosc dlugo, a na Impreze zawsze wyklinal. Ja tam wierze, ze Nikon i Warszawski przejedzie czysto bez zadnych awarii.
maciekd napisał(a):Zawsze podkreślał, że Golf Kit-Car był pancerną maszyną i pewnie dlatego tak tęskni za powrotem do A-grupy...
No ale hmm... samochody psują się wszystkim i nie ma takiego, którego nie można zepsuć. Jak to mówią, takie są rajdy, więc po co to gadanie?
rallyfan2 napisał(a):Szczerze powiem odkad pamietam to Kuchar zawsze narzekal na auta. Czy to w czasach corolli wrc czy to w czasach lancera zawsze mial jakies wytluamaczenie .Zawsze sie psuly jego auta , i na pech nie mozna tego zwalac .
Miedziu napisał(a):No piknieDwie c2 R2 na polskich trasach. Pierwsza Piotra Maciejwskiego a Druga Łukasza bednarskiego. Jest jeszcze jedna przenaczona do wypożyczenia.
wrobel321 napisał(a):Miedziu napisał(a):No piknieDwie c2 R2 na polskich trasach. Pierwsza Piotra Maciejwskiego a Druga Łukasza bednarskiego. Jest jeszcze jedna przenaczona do wypożyczenia.
Grzesiek Grzyb , Maciej Rzeźnik, Marcin Pasecki tez planują takie samochody, gdzieś o tym czytałem...., moze bedziemy mieć puchar Cintroena C2 R2 --> jestem Za
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości