Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2006

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Saruto » niedziela, 6 sie 2006, 17:35

Licze na to że pojawią się jakieś S2000 :) mam nadzieje że Tomek zjadzie jakieś dobre auto dla siebie, którym będzie mógł powalczyć.
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez rallyfan2 » niedziela, 6 sie 2006, 21:05

Szczerze powiem odkad pamietam to Kuchar zawsze narzekal na auta. Czy to w czasach corolli wrc czy to w czasach lancera zawsze mial jakies wytluamaczenie .Zawsze sie psuly jego auta , i na pech nie mozna tego zwalac .Moze byc kilka przyczyn tych slabych wynikow : niedoinwestowane auto , slabi mechanicy lub trzecie najbardziej prawdopodobne Kuchar jezdzi za ostro i auta tego nie wytrzymują .
rallyfan2
A6

Postprzez maciekd » niedziela, 6 sie 2006, 21:14

Zawsze podkreślał, że Golf Kit-Car był pancerną maszyną i pewnie dlatego tak tęskni za powrotem do A-grupy...
No ale hmm... samochody psują się wszystkim i nie ma takiego, którego nie można zepsuć. Jak to mówią, takie są rajdy, więc po co to gadanie?
maciekd
A6

Postprzez skateman » niedziela, 6 sie 2006, 21:16

Buncol napisał(a):Wydaje mi sie, ze jedyne auto, na ktore Tomek moglby wymienic Subaru to Lancer. Od zawsze pochlebnie wypowiadal sie o Mitsu i jezdzil nimi dosc dlugo, a na Impreze zawsze wyklinal. Ja tam wierze, ze Nikon i Warszawski przejedzie czysto bez zadnych awarii.

Oj nie ;) Tomek wyśmiewa się z Mitsu - oczywiscie na zarty - jak to Tom. A dlatgo jeździ Subaru, bo na początku sezonu wyszedl z zalozenia ze Impreza nie bedzie sie psuc ;)
skateman
A6

Postprzez wallygator » niedziela, 6 sie 2006, 21:35

też myślę, że N-grupa nie jest dla Tomka :D odkąd wsiadł w "serię" to jakoś nie miał wyniku :?
bardzo go lubie i mam nadzieję, że Subaru nie będzie mu się psuło, albo zmieni auto na A-grupę (wolałbym to drugie :) )
wallygator
N3

Postprzez SeBa » poniedziałek, 7 sie 2006, 12:21

przeceiz Tomek sprzedal wszystkie swoje mitsu dlatego ze sie notorycznie psuly i kupil impreze zeby tak nie bylo a jednak nadal tak jest... pamietam ze na golfa tez nazekal ze nie moze osiagnac pelnych orotow i takie tam... mysle ze za nim po postu chodzi pech... chyba szczytem wszystkiego byl hujdaj w ktorym wybuchl silnik na pierwszym tescie potem kapcie notorycznie przegrzany silnik uszczelki pod glowica kiedys nawet elektroniczny pedal gazu zacial sie w pozycji max... najlepiej chyba sprawdzal sie ford... ale to nie te czasy i nie ta kasa...

a o fiacie powiedzialem bo wyczuwam pewna desperacje i rezygnacje w wypowiedzich tomka i sam mowi ze samemu nie bedzie go raczej stac na s2000 ale gdyby doszedl fiat z eswoja kasa to napewno by starczylo... ale takiego rozwiazania nie zycze tomkowi bonie wyszedl by na tym za dobrze...

mysle tez ze problemy techniczne nie wynikaja z niedoinwestowania samochodu bo przeceiz turbo bylo nowe... i jeszcze nie slyszalem nigdy o peknietym kolektorze wydechowym... przeciez to jest nowe auto... skrzynia tez byla nowa i tez siadla... to juz jest jakis fatum...
SeBa
N2

Postprzez rallyfan2 » poniedziałek, 7 sie 2006, 17:20

maciekd napisał(a):Zawsze podkreślał, że Golf Kit-Car był pancerną maszyną i pewnie dlatego tak tęskni za powrotem do A-grupy...
No ale hmm... samochody psują się wszystkim i nie ma takiego, którego nie można zepsuć. Jak to mówią, takie są rajdy, więc po co to gadanie?

Sprawdz sobie poszczegolne starty Tomka Kuchara . LUbie Tomka wiec jestem chyba obiektywny ,Zawsze ma jakies problemy z samochodem , wszystkiego na pech nie mozna zwalac .Musi byc jakas przyczyna .A z golfem tak rozowo tez nie bylo bo zdarzalo sie ze przegrywal ze slabsza Felicia Damiana Gielaty .
rallyfan2
A6

Postprzez KaMiLL WRC » poniedziałek, 14 sie 2006, 08:07

rallyfan2 napisał(a):Szczerze powiem odkad pamietam to Kuchar zawsze narzekal na auta. Czy to w czasach corolli wrc czy to w czasach lancera zawsze mial jakies wytluamaczenie .Zawsze sie psuly jego auta , i na pech nie mozna tego zwalac .

Chyba pomyliłeś nazwiska... Chodzi Ci chyba o Kuzaja, On jest mistrzem w ten kwestii :wink:
KaMiLL WRC
A5

Postprzez Miedziu » środa, 23 sie 2006, 21:28

No piknie :D Dwie c2 R2 na polskich trasach. Pierwsza Piotra Maciejwskiego a Druga Łukasza bednarskiego. Jest jeszcze jedna przenaczona do wypożyczenia.
Miedziu
A6

Postprzez wrobel321 » środa, 23 sie 2006, 21:49

Miedziu napisał(a):No piknie :D Dwie c2 R2 na polskich trasach. Pierwsza Piotra Maciejwskiego a Druga Łukasza bednarskiego. Jest jeszcze jedna przenaczona do wypożyczenia.

Grzesiek Grzyb , Maciej Rzeźnik, Marcin Pasecki tez planują takie samochody, gdzieś o tym czytałem...., moze bedziemy mieć puchar Cintroena C2 R2 --> jestem Za :lol:
Janusz Kulig Forever - Nigdy nie zapomnimy!
wrobel321
A5

Postprzez Saruto » środa, 23 sie 2006, 21:51

Puchar C2 R2 to bardzo dobry pomysł :)
Jak długo jeszcze będzie Puchar Peugeota :?:
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez WRX_STI » środa, 23 sie 2006, 22:53

wrobel321 napisał(a):
Miedziu napisał(a):No piknie :D Dwie c2 R2 na polskich trasach. Pierwsza Piotra Maciejwskiego a Druga Łukasza bednarskiego. Jest jeszcze jedna przenaczona do wypożyczenia.

Grzesiek Grzyb , Maciej Rzeźnik, Marcin Pasecki tez planują takie samochody, gdzieś o tym czytałem...., moze bedziemy mieć puchar Cintroena C2 R2 --> jestem Za :lol:

Do tych nazwisk dam jeszcze np takie : Habaj/Spętany , Grono/Kun jak pomyliłem nazwisko to sorki :)
Obrazek
WRX_STI
A5

Postprzez KMart » środa, 23 sie 2006, 23:02

No to za niedługo ci oto zawodnicy zgłoszą się do Citroena z prośbą o stworzenie pucharu :) Inicjatywa wyszla tym razem z drugiej strony... no może oni się umówili, stwierdzili że jak będą jeździć w takich autkach to w końcu ten puchar stworzą :lol: Byłby to godny zastępca RPP, chociaż nie! Wolałbym żeby był to konkurent i RPP jeszcze pojeździł :wink:
watersplash- najefektowniejsza forma mycia rajdówki
KMart
A5

Postprzez Lasse » czwartek, 24 sie 2006, 00:28

No to oplacalo sie wypozyczyc Krisa na Polski. Widac demonstracja udana i efekt marketingowy bedzie. No to czekamy teraz na kogos, kto wreszcie pokaze potege Playstation:)
LASSE
Lasse
N2

Postprzez Marmetal » czwartek, 24 sie 2006, 17:25

Citroen C2 R2 to auto z dużym potencjałem. Fajnie, że przynajmniej trzy egzemplarze będą jeździć w kraju, bo to fajna i widowiskowa ośka, którą dobry kierowca może nawiązać walkę z Super 1600 (patrz: Meeke).
Marmetal
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP