Hubertos napisał(a):Ktoś wie co SPRT? Miei wystawiać auto dla Marczyka i Słobodziana, a tu dupa. Śmiesznie brzmią te szumne zapowiedzi przedsezonowe jak już zobaczy się listę na pierwszy rajd.
Hubert, mocna impreza była?

Moderator: SebaSTI
Hubertos napisał(a):Ktoś wie co SPRT? Miei wystawiać auto dla Marczyka i Słobodziana, a tu dupa. Śmiesznie brzmią te szumne zapowiedzi przedsezonowe jak już zobaczy się listę na pierwszy rajd.
Bardzo prosto, jeździ dla frajdy a nie po to żeby się stresować dzięki atmosferze jaka panuje na naszym podwórku na linii organizatorzy - zawodnicy - to tak w streszczeniu - mało to różnych awantur było np. na Świdnickim z za głośnymi wydechami, albo karami za krzywo przyklejone naklejki - o super organizacji ostatniego Rajdu Subaru nawet nie wspominam.Mic_123 napisał(a):A jak on to wytlumaczyl z tymi startami w Germanskich landach?![]()
bo nie mam ostatnio mozliwosci kupna WRC.
Tego nie brakuje trochę tylko tego brakuje bardzo - napisz coś o wcześniej wspomnianym Chwiście czy innym Rucie i lecą epitety - jeśli kibice plują i nie szanują zawodników za to co robią to ja się pytam po jakiego ch*** startować przed taką publiką??turboburbo napisał(a):Południowi sąsiedzi traktują rajdy mniej "poważnie", bez tego całego zadęcia, wśród kibiców jak i zawodników. Kibice dopingują i hobbystów i zawodowców. Tego trochę brakuje u nas brakuje,
Yrtat napisał(a):Hubertos napisał(a):Ktoś wie co SPRT? Miei wystawiać auto dla Marczyka i Słobodziana, a tu dupa. Śmiesznie brzmią te szumne zapowiedzi przedsezonowe jak już zobaczy się listę na pierwszy rajd.
Hubert, mocna impreza była?Z 9 Słobodzian, z 12 Marczyk.
iceman150 napisał(a):Sytuacja z Unique Cars jest dla mnie jest troszkę dziwna, w zeszłym roku sponsorowali młody talent w RSMP - Tomka Szupryczyńskiego, w połowie sezonu cofnęli wsparcie bo ich logo zniknęło z jego auta nawet w imprezach amatorskich a on sam porzucił Evo na rzecz swojej starej Imprezy. Wtedy pojawili się jako sponsord Staniława Drabika - nie znam kierowcy. No i teraz te głośne zapowiedzi z Rzeźnikiem i nagle nic z tego.
Troszkę słabo to wygląda.
ZbyszekChaosu napisał(a): Czemu nikt nie chce jeździć w klasie R1? Jest mi w stanie ktoś to wyjaśnić? Przecież budowa takiego auta to mniej niż 100 tys. Gdyby się dogadać w kilka osób to na pewno by można jeszcze koszty obniżyć. Hołowczyc dał radę zbudować terenową Dacie za 100 tys, w rajdach drogowych na pewno można dużo taniej.
kpawel napisał(a):Z innej beczki...
Ktoś wie, czemu Brzeziński jedzie w RSMP ośką? Czy to znaczy że całkiem odpuszcza R5 w tym roku RSMP + WRC-3 tym samym sprzętem?
Dokładnie tak, wspominał w jednym w twiadzie że jeśli będzie startował w Polsce to będzie jeździł tym samym autem którym będzie startował za granicą.SOKÓŁ napisał(a):RSMP będzie jechał jak mu nie będą kolidować terminy z WRC czy innymi testamikpawel napisał(a):Z innej beczki...
Ktoś wie, czemu Brzeziński jedzie w RSMP ośką? Czy to znaczy że całkiem odpuszcza R5 w tym roku RSMP + WRC-3 tym samym sprzętem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości