mmm...To może widzi mi się taka pętla...
Lubachów-Rościszów, Kamionki - Ludwikowice Kłodzkie, Włodowice-Świerki, Bartnica-Jawornik (ewentualnie w odwrotnych kierunkach ) pętla 4x2, lub 3x3 bez Świerk...
Moderator: SebaSTI
lapekrallyfoto napisał(a):Ale rozumiem ze lubachow - rosciszow przez michalkowa i glinno nie wpadajac do walimia tylko z glinna w lewo i dzida w dol do rosciszowa. Za....sty bylby oes
lapekrallyfoto napisał(a):Ale rozumiem ze lubachow - rosciszow przez michalkowa i glinno nie wpadajac do walimia tylko z glinna w lewo i dzida w dol do rosciszowa. Za....sty bylby oes
TITISE napisał(a):Kiedy wreszcie wystartuje strona rajdu ???
kibic napisał(a):Koledzy, jeżeli byście śledzili forum od samego początku to wydaje mi się że trasę już znamy, mapy i regulaminy pojawią się 30 dni przed rajdem, zgodnie z regulaminem RSMP, nie można wcześniej bo od tej chwili zawodnicy nie mogą się nawet zbliżyć do OS-ów.
rajdowy1990 napisał(a):Coś wam powiem ,nie wiem czy to dziwny zbieg okoliczności ,ale dziś po odcinku Świerki -Włodowice śmiga Clio na krakowskich blachach ,chłopak wyciska ostatnie poty z niego ,wydaje mi się że wiem kto to ale nie będe pisał bo zaraz wyniknie afera że zmyślamWięc może jednak Świerki polecą w tym roku
rajdowy1990 napisał(a):Ktoś usuwa moje postywidziałem czerwone clio na krakowskich blachach z znanym kierowca i tyle ,ale to nie jedyne ciekawostki na ten temat bo w nocy zaczyna się robic głośno od samochodów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości