21 Rajd Rzeszowski

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: 21 Rajd Rzeszowski

Postprzez Karol » wtorek, 31 lip 2012, 21:22

Nie chodzi prawdopodobnie o kolizję terminów, a budżet. Zamiast jechać Rzeszowski, dokładają środki i jadą na Rajd Niemiec.
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez kremer » wtorek, 31 lip 2012, 21:34

Tak dziwny powód tym bardziej, ze sponsorem jest ich własna firma :))))))))))))))) Tak czy siak prawie każdy z polskiej czołówki jest zgłoszony do MSR wiec mogą odebrać punkty Beresowi, a Grzyb może objąć fotel lidera z dobra zaliczka.
...jesteś szybki na tyle na ile jesteś szybki....
kremer
S2000

Postprzez Agrest » wtorek, 31 lip 2012, 22:01

Jak Grzyb ukończy to pewnie bedzie miał sporoa przewage w MSR, bo Dodiemu w przeszłosci nie szło najlepiej na rzeszowskich oesach.
Nie wiem w jakim stopniu ale Melico wspiera teraz też DMACK, wiec moze to ich decyzja
BO KIBICE DOCENIĄ GDY DRIVER STARA SIĘ,
KIEDY IDZIESZ PEŁNA DZIDĄ TO POKOCHAJĄ CIĘ !!! :)
Agrest
A5

Postprzez Hubertos » wtorek, 31 lip 2012, 22:59

Brakuje Melicharka, Hadika, Ptaszka i Steca. Strasznie zawiodłem się na Melico, a jego sponsorom życzę jak najgorzej. :evil:
Hubertos
A6

Postprzez Mad Max » środa, 1 sie 2012, 09:25

Hubertos napisał(a):a jego sponsorom życzę jak najgorzej. :evil:

O nie kolego... tak mówić nie wolno... czyli co ? "sponsorom" Oleksowicza, Ruty, Sołowowa, Kościuszki też źle życzysz ?? - wspierajmy firmy które wspierają rajdy
Ja też bym wolał pojechać rajd do mistrzostw świata niż jakiś tam Rzeszowski o którym mało kto słyszał.
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez Hubertos » środa, 1 sie 2012, 10:23

Mad Max napisał(a):
Hubertos napisał(a):a jego sponsorom życzę jak najgorzej. :evil:

O nie kolego... tak mówić nie wolno... czyli co ? "sponsorom" Oleksowicza, Ruty, Sołowowa, Kościuszki też źle życzysz ?? - wspierajmy firmy które wspierają rajdy
Ja też bym wolał pojechać rajd do mistrzostw świata niż jakiś tam Rzeszowski o którym mało kto słyszał.

Rozumiem, że runda WRC ciekawsza, ale Melicharek jest liderem mistrzostw, a przed sezonem zakładali walkę o tytuł na Słowacji zamiast SWRC. Zmiana cyklu w trakcie sezonu świadczy, wg mnie o braku profesjonalizmu. W Niemczech będą jednymi z wielu, a w Rzeszowie byliby w czołówce.
Hubertos
A6

Postprzez steven007 » środa, 1 sie 2012, 11:13

Grupa „Rajdowy Felix” serdecznie zaprasza wszystkich chętnych do wzięcia udziału w konkursie! Do wygrania atrakcyjne nagrody - m.in. polar, koszulka, czapka zespołu GRF. Zasady są bardzo proste – wystarczy przygotować baner dopingujący naszą załogę, przybyć wraz z nim na najbliższy Rajd Rzeszowski i zaprezentować się na strefie serwisowej podczas trwania zawodów. Autorzy najlepszych i najciekawszych transparentów otrzymają gadżety GRF, które zostaną wręczone na ostatnim serwisie pierwszego dnia rajdu. Ponadto zostaną uwiecznieni na porajdowej relacji ze startu załogi Felix/Grzelka. Zachęcamy do udziału i czekamy na Wasze propozycje!
Z rajdowym pozdrowieniem,
Grupa „Rajdowy Felix”

Filmik :::

http://www.youtube.com/watch?v=zyfv8Oh_eUQ
steven007

Postprzez kuba.es » środa, 1 sie 2012, 11:35

Co do Melicharka to szkoda mi jedynie jego Lancera WRC. Z tą czołówką to może mógłby zamknąć pierwszą dziesiątkę ale nic więcej.
Osobiście bardziej cieszę się z Beresa, nawet w S2000.
Nie przesądzałbym z góry wygranej G.Grzyba, ale moim zdaniem nowe oesy mogą tu zadziałać na jego korzyść :)
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty - dla szybkich kierowców." - Colin McRae
kuba.es
N3

Postprzez SkyWalker » środa, 1 sie 2012, 11:47

Kuba.es nie piernicz bo w tamtym roku melico jechał naprawdę równo i dobrze do czasu gdy mu się Wrc sypną...miło było go oglądać
SkyWalker
N3

Postprzez Hubertos » środa, 1 sie 2012, 12:00

Wg mnie walczyłby o Top 5, w tamtym roku wygrał nawet OS Izdebki.
Hubertos
A6

Postprzez Qbek » środa, 1 sie 2012, 12:24

Trzeba iść bombą, a nie jechać równo!!! :P Wolę Beresia w S2000 niż w WuRCu... :D
Tego oczekuję od chłopaków http://www.mediaracing.sk/video-play/442// to zmienie zdanie o Słowakach :wink:
Qbek
N3

Postprzez SkyWalker » środa, 1 sie 2012, 12:50

A wie ktoś czemu Ptaszek Fabią nie jedzie?;/
SkyWalker
N3

Postprzez kuba.es » środa, 1 sie 2012, 16:14

SkyWalker napisał(a):Kuba.es nie piernicz bo w tamtym roku melico jechał naprawdę równo i dobrze do czasu gdy mu się Wrc sypną...miło było go oglądać

Wiesz, każdy ma prawo do własnego zdania. Ja widziałem go w akcji wiele razy tak u nas jak i na Słowacji i według mnie nie ma kim się podniecać, jest za to CZYM bo jeździ świetnym i mega efektownym autem. Natomiast wbrew aktualnej klasyfikacji w MSR uważam, że do Beresa i Grzyba to mu trochę brakuje. Co do jego ubiegłorocznego startu w Rzeszowie to weź pod uwagę fakt, że jego Lancer to jednak wrc...

Nie ma co rozpaczać, lista jest na tyle gruba, że ostrej walki z pewnością nie zabraknie :) ...tylko jak tu przetrwać jeszcze tydzień?
"Proste są dla szybkich samochodów, zakręty - dla szybkich kierowców." - Colin McRae
kuba.es
N3

Postprzez SebaSTI » środa, 1 sie 2012, 18:30

Qbek napisał(a):Trzeba iść bombą, a nie jechać równo!!! :P Wolę Beresia w S2000 niż w WuRCu... :D
Tego oczekuję od chłopaków http://www.mediaracing.sk/video-play/442// to zmienie zdanie o Słowakach :wink:

Dokładnie zgadzam sie z tobą, nie wiele słowacy pokazują w WRC, a tak naprawde nie wyciągają z niego max...
SebaSTI
A6

Postprzez SkyWalker » czwartek, 2 sie 2012, 09:24

Zacznijmy od tego że Słowacy nie wykorzystują wurca nawet w 50% ale spoko...nie o to chodzi, zawsze co Wrc to Wrc na odejściu przy hamowaniu itp zawsze robi wrażenie, już czuję krytykę jak pojedzie Laurent, daję wam 200% że was rozczaruje...:) (jeżeli chodzi o jazdę c4) a co do Melico to naprawdę Drotara i Viane biję na łeb:)
SkyWalker
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP