Moderator: SebaSTI
TGR napisał(a):Przypomnij sobie jak wyglądało zabezpieczenie trasy na Rajdzie Polskim, który był początkowo kandydatem i w końcu eliminacją MŚ.
Oko napisał(a):Hotel Sudety na ul.Krakowskiej
RajducH napisał(a):i jak jest z metą odcinka Grudza? daleko jest od drogi Zgorzelec- Jelenia? miejsca do parkowania się znajdą?
RajducH napisał(a):czy ktos kto zna okolice jest w stanie powiedziec mi cos na temat zaznaczonych na mapie drog dojazdowych? zwlaszcza chodzi mi o dojazd do Grudzy, wg mapki wrc jest tam jakas droga a na mapach google pokazuje mi cos niby droga polna, nie wiem czy przejezdna
i jak jest z metą odcinka Grudza? daleko jest od drogi Zgorzelec- Jelenia? miejsca do parkowania się znajdą?
RajducH napisał(a):czy ktos kto zna okolice jest w stanie powiedziec mi cos na temat zaznaczonych na mapie drog dojazdowych? zwlaszcza chodzi mi o dojazd do Grudzy, wg mapki wrc jest tam jakas droga a na mapach google pokazuje mi cos niby droga polna, nie wiem czy przejezdna
i jak jest z metą odcinka Grudza? daleko jest od drogi Zgorzelec- Jelenia? miejsca do parkowania się znajdą?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości