Pan Ryszard Plucha

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez P.I.M.P. » środa, 29 cze 2005, 21:10

Szostka w totka?? Ryszard qpuje Evo lub Impreze?? Staruje tym w MP??
Niech Bog czuwa nad nami kibicami. :wink:
P.I.M.P.
N3

Postprzez karcin » środa, 29 cze 2005, 21:11

P.I.M.P. Ja Cie doskonale rozumie i wiem ze Cie to denerwuje. Mnie tez to denerwuje ze nieraz tak długo to trwa zanim on przyjedzie. Ale co My mamy zrobić w związku z tym. Ja wiem że tą Tavrią mozna zrobić niezłe numery. Ale on poprostu może nie umie tego robić albo nie chce. Ja też jade na rajd zobaczyć jak zawodnicy jadą na maksa bo tylko to daje mi radosc. Nie lubie jak ktos jedzie wolno, dlatego nigdy nie zostaje do przejazdu Tavri bo ja lepiej bym to zrobił, zreszta wszyscy by to zrobili to lepiej. No ale jezdzi i przeciez nic mu nie zrobimy. Jak by to była moja rodzina to możesz być pewny że juz by nie jezdził dawno :D
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez Cogonieznajom » środa, 29 cze 2005, 22:25

A mi najbardziej z całej dyskusji podoba się okreslenie "Richard Plucha" :D Dziękuje za uwagę :wink:
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez Zajcev » czwartek, 30 cze 2005, 09:12

A ja Was nie rozumiem , czy Richard jeździ za Wasze pieniądze ? Stać go niech jeździ w RSMP , dlaczeg ochcecie Go wyganiać do niższych "lig" , może takei ma hobby , jeździ wydaje pieniądze , bo ma . Ona ma nie jeździć bo są inne "młode talenty" w PZM , które nie mają kasy ? On ma niech jeździ , chcecie zabronić człowiekowi jazdy w RSMP , która jest jego pasją ? Komunizm sięskończył bardzo dawno , teraz każdy jest wolny , ma wolny wybór , może jeździć , może siedzieć w domu , ale wy checie mu zabronić tego ? Może on nie chce jeździć w PZM ?

Ehhh komuniści :D :lol: 8)
Zajcev
N4

Postprzez karcin » czwartek, 30 cze 2005, 11:01

KuziFanMyslenice napisał(a):A ja Was nie rozumiem , czy Richard jeździ za Wasze pieniądze ? Stać go niech jeździ w RSMP , dlaczeg ochcecie Go wyganiać do niższych "lig" , może takei ma hobby , jeździ wydaje pieniądze , bo ma . Ona ma nie jeździć bo są inne "młode talenty" w PZM , które nie mają kasy ? On ma niech jeździ , chcecie zabronić człowiekowi jazdy w RSMP , która jest jego pasją ? Komunizm sięskończył bardzo dawno , teraz każdy jest wolny , ma wolny wybór , może jeździć , może siedzieć w domu , ale wy checie mu zabronić tego ? Może on nie chce jeździć w PZM ?

Ehhh komuniści :D :lol: 8)

Nic dodać nic ująć :)
Pozdrawiam
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez P.I.M.P. » czwartek, 30 cze 2005, 12:09

Qrde odpowiadam ostatni raz i najprosciej jak potrafie.
A ja Was nie rozumiem , czy Richard jeździ za Wasze pieniądze ?

Jezdzi za swoje i chwala mu za to, ze nie kradnie.
Stać go niech jeździ w RSMP

Absolutnie sie z tym zgadzam. Oby wiecej bylo ludzi ktorzy maja hajs i zechcieliby jezdzic na rajdy i w nich czynnie uczestniczyc.
dlaczeg ochcecie Go wyganiać do niższych "lig" , może takei ma hobby , jeździ wydaje pieniądze , bo ma

A no dlatego, ze nie trzyma poziomu konkurentow. Mistrzostwa Polski do czegos zobowiazuja.
Ona ma nie jeździć bo są inne "młode talenty" w PZM , które nie mają kasy ?

Niech jezdzi i udowadnia mlodym talentom, ze jeszcze bardzo wiele musza sie nauczyc od starego wilka.
On ma niech jeździ , chcecie zabronić człowiekowi jazdy w RSMP , która jest jego pasją ?

Widzisz, ja nie mam i nie zabraniam. Niech wlozy troche wiecej tej pasji w to co robi. Widac strasznie malo jej z siebie wydobywa i okazuje na zewnatrz.
Może on nie chce jeździć w PZM ?

Za male wpisowe?? Za wolne fury konkurencji?? Za malo adrenaliny??
Niech jezdzi. Tylko niech nie robi sobie jaj z rozgrywek o mistrza polski.
P.I.M.P.
N3

Postprzez !ADI! » czwartek, 30 cze 2005, 13:20

PIMP, jakie jaja z rozgrywek??
Skoro inni sobie jaja z tego robią, każdy wie w jaki sposób, to niech i on sobie jaja robi.

PIMP każdy jedzie jak chce/umie i tyle. Nie ma minimalnych prędkości. Jak czytam co tu piszecie to poprostu widzę, że jeżeli ktoś robi coś troszkę inaczej to trzeba po nim wieszać psy.
!ADI!
S1600

Postprzez Mars » czwartek, 30 cze 2005, 13:38

Ja wogóle nie wiem o co wy sie spinacie...Boli was ze on sobie jezdzi? Dla mnie może nawet powozem konnym sobie jezdzic...jego hobby, jego kasa, jego Tavria i jego wyniki. Ja nie jestem jego fanem i nie czekam na jego przejazdy ale w niczym mi one nie przeszkadzają i nie mam nic do nich.
Wiec zupełnie nie rozumiec czemu tak sie tym przejmujecie...
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez mototom » czwartek, 30 cze 2005, 14:14

Ale jak szachownica dogania zawodnika no to coś tu jest nie tak. Jego kasa, jego Tavria, jego pasja i jego itd. Co z tego? Jednak rajdy MP są po to żeby jeździć szybko a nie przyjechać się przejechać.
mototom
A6

Postprzez Marmetal » piątek, 1 lip 2005, 18:37

mototom napisał(a):Jednak rajdy MP są po to żeby jeździć szybko a nie przyjechać się przejechać.

Chyba zapomniałeś o tym, że Plucha jeździ Tavrią, a nie chociażby dwa razy mocniejszą pucharową 206-ką :roll:.

Pozdrawiam
Marmetal
Marmetal
S2000

Postprzez PawelRally » piątek, 1 lip 2005, 18:42

Marmetal napisał(a):
mototom napisał(a):Jednak rajdy MP są po to żeby jeździć szybko a nie przyjechać się przejechać.

Chyba zapomniałeś o tym, że Plucha jeździ Tavrią, a nie chociażby dwa razy mocniejszą pucharową 206-ką :roll:.

Pozdrawiam
Marmetal

I Tavrią można pojechać szybko! Przecież to widac że nawet tej tavri na obroty nie wkręca!
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Marmetal » piątek, 1 lip 2005, 18:57

PawelRally napisał(a):
Marmetal napisał(a):

Pozdrawiam
Marmetal

I Tavrią można pojechać szybko! Przecież to widac że nawet tej tavri na obroty nie wkręca!

No dobra OK, ale on się bawi, to jego hobby i pasja, w którą wkłada pracę i pieniądze. Należy mu się szacunek za to, co robi, a w MP jeździ zasłużenie, bo ma kilka tytułów mistrzowskich na swoim koncie wywalczonych kilkanaście lat temu.

Pozdrawiam
Marmetal
Marmetal
S2000

Postprzez PawelRally » piątek, 1 lip 2005, 19:00

Ja nie mówie że nie mam do niego szacunku ale powinien trochę mocniej wcisnąć pedał gazy do podłogi, zapiąć kilka boków jak jemu nie zależy na czasie, czy to takie trudne?
Rajdy wporzO!
(BRT) - Banasik Rally Team ;)
PawelRally
A6

Postprzez Szambelan » piątek, 1 lip 2005, 19:03

Przyznam się szczerze, że dzięki Panu Ryszardowi uświadomiłem sobie czym naprawdę są rajdy. Liczy się pasja i chęć jazdy. Nie ważne czym, jak się kocha ten sport to się poprostu jedzie. No, ale już się nie będę rozpisywał bo i tak racji nie mam.
Szambelan
N3

Postprzez wrobel321 » piątek, 1 lip 2005, 19:50

Przecież on jak na swój samochód to jezdzi szybko!! Wygrywa w A5. Fajnie że jeżdzi, pokazuje ludziom że w RSMP można jeżdzic i to za niewielkie pieniądze. Dla mnie gośc jest TheBesciakiem.
Ostatnio edytowano piątek, 1 lip 2005, 21:38 przez wrobel321, łącznie edytowano 1 raz
wrobel321
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP