Ale miejmy nadzieje że powalczy.
Moderator: SebaSTI
rak818 napisał(a):No cóż Panowie z Fiata i Puga nie wytrzymuję ciśnienia![]()
![]()
Nareszcie ktoś będzie mógł sprawdzić Grzesia Narciarza![]()
A ja życzę powodzenia przedewszystkim Frycie i Pelikanowi![]()
![]()
objedźcie makarona i żabojada
niech panowie prezesi wyłożą kasę na treningi i większą ilość startów, a nie sprowadzają obcych.
micz napisał(a):Więc do boków była 6 a 8 to auto dla prezesa
micz napisał(a):Ktoś pisał, że evo 8 jest bardziej slidowe i lepiej chodzi bokami. Bzdura.
Byłem tydzień temu na prezentacji 8 na torze w kielcach-Czoper, Bembenek, Turski, Przybylski każdy z nich mówił, że 8 jest trudna do postawienia bokiem.
System stabilizacji jazdy został opoprawiony i robi się z tego pomału wurc. Więc do boków była 6 a 8 to auto dla prezesa
gawit Wysłany: Śro Sie 04, 2004 8:50 pm Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
W tym roku z powodu powodzi ciekawie zapowiada sie OS 9,10 na Podpromiu. San troszkę wylał i naniósł troszkę błotka Ostatnio moim zdaniem nie było zabardzo widowiska w tym miejscu bo większość zawodników jechała na okrągło ale teraz będzie inaczej
Jucek napisał(a):ja sie modle o to zeby na rzeszowie ten francuz nie zastąpił Pelikana,a włoch Fryty
Zespół Peugeot Sport Polska Rally Team najlepszy w Polsce
Peugeot 206 Super 1600 był w tym roku oficjalnym samochodem zespołu Peugeot Sport Polska Rally Team. Grzegorz Grzyb i Przemysław Mazur wywalczyli nim tytuł Mistrzów Polski w rajdowej Klasie 1600.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości