Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2005

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Cobra » poniedziałek, 2 maja 2005, 23:10

swoja droga nie kumam w co se leci mitsu?? wypuszczaja co chwila nowe ewolucje daja tego mr a nie ma do niego kupy czesci, a brak opracowanej klowej skrzyni po tak dlugim czasie od jego wejscia na rynek to jest skandal. jak oni zamierzaja walczyc z subaru??
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Łukasz » wtorek, 3 maja 2005, 11:33

No też uważam że to przesada ze strony Mitsubishi ale Subaru też bez rewelacji - tak jak czytałem w WRC. No zobaczymy jak to wszystko się poukłada, jestem bardzo ciekaw tej rywalizacji.
Tommi Makinen - My name is Legend
Łukasz
N3

Postprzez darekH » wtorek, 3 maja 2005, 19:50

Co do slabosci Subaru, to jeszcze zobaczymy :D Niby silniki slabsze, a potem Kuzi znowu odjezdza brygadzie jak chce. Czy jak para Holek i Kuzi na kormoranie, sorki z calym szacunkiem dla reszty kierowcow, to myla masakra, i pogrom, Taka roznica czasowa to przepasc, a wiadomo ze olsztynske trasy to raczej szybsze os-y wiec te opowiesci o slabyszych silnikach... to czasami moze byc tani chwyt. Poczekajmy i sie przekonamy, jak to bedzie w praniu wygladalo :D
Co do MR Mitsu... to coz, Pawel Dytko to juz chyba pare miesiecy temu mowil o tym aucie ze sie nie oplaca po prostu , bo czesci to sa bardzo ciezko dostepne, a roznica nie jest tak odczuwalna zeby pakowac sie w to auto, a potem swiecic przed ew. klientem stajni, ze sorry ale bedzie pan musial sprzeglem operowac przy zmianie biegow bo klowa jeszcze nie zostala wyprodukowana :D Homologacja MR jest kompletnie inna i trudno klamka zapadla kobylka u plota... niech Lubiak pokazuje co umie na tym co ma :D
gg:3048339
darekH
N2

Postprzez szirer205xs » środa, 4 maja 2005, 00:00

No jestem tylko ciekawy jednego bo jakos o tych problemach z czesciami do MRówy to tylko Lubiak wkółko nawija a karnabal, czy sołowow cisza.......
Ciekawy jestem czy dla Sołowowa nie było by lepszym rozwiązaniem pojechać swoją zeszłoroczną evo VII, która ma wszystko co trzeba niż walczyć z niedorobionym MRem....... :)
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez Cobra » środa, 4 maja 2005, 08:38

przeciez karnabal tez mowil ze nie ma klowki bo nie mozna nigdzie dostac
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez ElMatador » środa, 4 maja 2005, 09:42

tomi_kl napisał(a):A na RajdzieTatry słyszałem taki tekst (podobno autentyk):

Przychodzi Maciej Lubiak do Leszka Kuzaja i mówi: "Leszek , My sobie to pierwsze miejsce miedzy sobą rozegramy..."

buhahahahaahahahahahaah hahaha hhaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Podobno autentyk? Od kogo słyszałeś? Jakiś pijany debil tak powiedział? Jaki sens ma powtarzanie takid idiotyzmów: ktoś słyszał, że ktoś podobno komuś powiedział...
Maćka znam dosyć dobrze, chłopak jest skromy na maxa i nie sądze, by z jego ust padło podobne stwierdzenie. Na drugi raz pomyśl zanim coś podobnego napiszesz
ElMatador

Postprzez RajducH » środa, 4 maja 2005, 10:08

przeciez tomi_kl wstawil do tego usmieszki wiec nie pisal tego calkiem powaznie, ja sam nie widze w tym nic zlego bo na forum juz kilka razy byly cytowane rozne teksty :) zreszta nie mozesz miec pewnosci czy ten teks jest nieprawdziwy tak samo jak ja czy jest prawdziwy wiec to ty wyluzuj i nie rob zamieszania :) pozdrawiam
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez cah » środa, 4 maja 2005, 12:26

Pierwsze testy Subaru Imprezy spec C
[ 10:34; 04.05.2005 ]
Wczoraj odbyły sie pierwsze testy Subaru, którym Tomek Kuchar będzie walczył w tegorocznych Mistrzostwach Polski.

Rychło w czas uczyć się nowego autka.... :roll:
cah
N1

Postprzez Banan » środa, 4 maja 2005, 13:06

A co mial zrobic, jak wczesniej go nie mial ?
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez cah » środa, 4 maja 2005, 15:01

wiem wiem, nie winię go za to, tylko jest mi po prostu przykro.... :?
cah
N1

Postprzez LIPciu » środa, 4 maja 2005, 16:45

myślałem że nie dojedzie na czas ten samochód. ale jak już jest to cięsze się bardzo że tomek dysponuje tym co pan kuazj.
LIPciu
A5

Postprzez munieck » środa, 4 maja 2005, 17:09

LIPciu napisał(a):myślałem że nie dojedzie na czas ten samochód. ale jak już jest to cięsze się bardzo że tomek dysponuje tym co pan kuazj.

Ja bym nie byl taki pewien, ze kazde N11 jest takie same...
Nie sztuka zabic muche na przedniej szybie. Na bocznej juz tak :-)
munieck
N3

Postprzez Łukasz » środa, 4 maja 2005, 17:48

No ja też nie byłbym tego taki pewien, tym bardziej że dla WRC Kuzaj mówił że coś tam go "podreperuje" i być może będzie to jedno z najlepszych autek (Imprezek) w Europie.
Tommi Makinen - My name is Legend
Łukasz
N3

Postprzez KaMiLL WRC » środa, 4 maja 2005, 19:12

Zdjecia z testow Tomka Kuchara w Subaru Imprezie WRX STi Spec C. sa dostepne na stronie Rally.com - http://www.rallypl.com/foto_pl.php?id=kuchar200501
KaMiLL WRC
A5

Postprzez Booogi » środa, 4 maja 2005, 19:26

Cała tajemnica Leszka to bedzie inna elektronika ale napewno jeszcze nie na elmocie, no i zapomniałbym Tomek ma inne felgi to już jakas sekunda na kilometrze 8)
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP