Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2005

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez !ADI! » poniedziałek, 25 kwi 2005, 18:58

Krew mnie zalewa jak słyszę ekspertów. A Kolo wsiądź i jedź szybciej.

Jedzie jak jedzie i dlaczego się nabijacie? Uważam, że Piotrek robi coś dla rajdów, nie siedzi bezczynnie. Każdy mówi, ze jak ja bym miał... - to bym im nakopał. A jak byś sie wytłumaczył gdyby ci to nie wyszło?

Mera daje szanse młodym rajdowcom. I to mi się najbardziej podoba.
!ADI!
S1600

Postprzez sumo » poniedziałek, 25 kwi 2005, 19:09

dam sobie łba uciąc, ze jak byscie mieli kase, to byscie jezdzili bez wzgledu na wyniki. Tak tez robi Meresinski.
Jak jest tak jest, cieszmy sie ze mamy kolejna rajdowke na oesach, cieszmy sie ze dzieki niemu mlodzi maja szanse tez pojezdzic.
Fascynacja rajdami to nie tylko "wyklinanie" i obgadywanie jak kto jezdzi. Sa lepsi i gorsi. Wiemy ze Piotrek Mistrzem Swiata nie bedzie, ale cieszy oko kolorowa cliowka :)
sumo
N4

Postprzez RaQ » poniedziałek, 25 kwi 2005, 19:38

!ADI! napisał(a):Krew mnie zalewa jak słyszę ekspertów. A Kolo wsiądź i jedź szybciej.

Jedzie jak jedzie i dlaczego się nabijacie? Uważam, że Piotrek robi coś dla rajdów, nie siedzi bezczynnie. Każdy mówi, ze jak ja bym miał... - to bym im nakopał. A jak byś sie wytłumaczył gdyby ci to nie wyszło?

Mera daje szanse młodym rajdowcom. I to mi się najbardziej podoba.

Nie spinaj się tak człowieku!!! ja NIGDY nie powiedziałem, ani nie powiem, że ja zrobiłbym to czy siamto lepiej! Jestem tylko kibicem, obserwatorem, małym człowieczkiem-jeżeli ma to nadać sens mojej wypowiedzi-proszę.

Czy nie wydaje Ci się to dziwne, że człowiek dysponujący sprzętem naprawde z górnej półki, pobierający lekcje u jednego z najlepszych niegdyś wymiatacza ośki dostaje za każdym razem bęcki od dużo słabszych aut :?: :!: yyy.
Tu leży sens mojej wypowiedzi, skoro trzeba już wykładać tak kawe na ławe.

Ja nigdy nie powiedziałem, że Meresiński robi źle dlatego, że jeździ. Dobrze, jeździ-robi coś dla rajdów-chwała mu za to.
Chodzi tylko i wyłącznie o fakt, tego iż regularnie przegrywa ze słabszymi-->z punktu widzenia tylko i wyłącznie sportowego-NIC WIĘCEJ.

Doda człowiek trochę sarkazmu do wypowiedzi i już zaczynają krzyki...
RaQ
A5

Postprzez kolo115 » poniedziałek, 25 kwi 2005, 19:43

!ADI! napisał(a):Krew mnie zalewa jak słyszę ekspertów. A Kolo wsiądź i jedź szybciej [..]
A ja co mam z tym wspolnego? :) Mam nadzieje ze to pomylka lub moja zla interpretacja wyrazu KOLO :wink:

A co do pana Meresnskiego to mnie poprostu krew zalewa jak slysze komentarze typu: "Twoja matka by go objechala..." i tym podobne :? Z Solowowa tez sie kiedys smiali a jak jest teraz to wszyscy widza! :)
Obrazek
"Nigdy nie bądz pewny siebie i swoich sukcesów, nigdy nie mów, że wygrasz..."
Janusz Kulig
kolo115
N3

Postprzez piter306 » poniedziałek, 25 kwi 2005, 20:34

Nie jest sztuką wrypać gaz do dechy z nadzieją, że jakoś to bydzie. Odejść w niebyt idzie w ułamku sekundy i myśla że Meresiński jeździ na tyla na ile pozwalają mu umiejtności/talent. W pizdu bezmózgów powijało się już o drzewa po dyskotekach itp. bo jeździli szybciyj niż umieli.

Jakbych mioł kasa to bych se kupił 306 Maxi i startowoł w Pucharze PZM-otu, najprawdopodobniej dostawoł bych od Sejów, ale startowołbym dla własnej satysfakcji a nie czyjejś. A najprawdopodobniej czytając/słysząc takie komentarze zawodnicy śmieją się myśląc "ale to jo startuja a wy ino patrzycie".[/list]
Czas leci a człowiek jakby coraz głupszy.
piter306
A5

Postprzez !ADI! » poniedziałek, 25 kwi 2005, 20:36

kolo115 napisał(a):
!ADI! napisał(a):Krew mnie zalewa jak słyszę ekspertów. A Kolo wsiądź i jedź szybciej [..]
A ja co mam z tym wspolnego? :) Mam nadzieje ze to pomylka lub moja zla interpretacja wyrazu KOLO :wink:

A co do pana Meresnskiego to mnie poprostu krew zalewa jak slysze komentarze typu: "Twoja matka by go objechala..." i tym podobne :? Z Solowowa tez sie kiedys smiali a jak jest teraz to wszyscy widza! :)

KOLO SZACUNEK, tak poprostu mi się napisało. Bez żAlucji :) pozdr
!ADI!
S1600

Postprzez RaQ » poniedziałek, 25 kwi 2005, 21:00

piter306 napisał(a): A najprawdopodobniej czytając/słysząc takie komentarze zawodnicy śmieją się myśląc "ale to jo startuja a wy ino patrzycie".[/list]

Wszystko OK, racja. Jednak kibice jako obserwatorzy z boku, nie tylko cieszą michę jak widzą rajdówke w akcji, ale chyba porównują także wynik rywalizacji sportowej, a jeśli patrząc TYLKO I WYŁĄCZNIE pod tym aspektem, to ten pan nie wypada zbyt dobrze, ale koniec na tym.

Nic dalej nie mówię o tym, żeby moje wypowiedzi nie były interpretowane w sposób jednoznaczny.
RaQ
A5

Postprzez radwb » poniedziałek, 25 kwi 2005, 22:04

bębenek bedzie jezdził lancerem evo VIII
radwb
N3

Postprzez maciekd » poniedziałek, 25 kwi 2005, 22:29

Żartujesz :?: :!: :shock:

:wink:
maciekd
A6

Postprzez RaQ » poniedziałek, 25 kwi 2005, 22:40

RaQ
A5

Postprzez radwb » wtorek, 26 kwi 2005, 07:40

maciekd napisał(a):Żartujesz :?: :!: :shock:

nie żartuje to wyczytałem na oficjalnej stronie Bębenka http://www.bebenek.pl/index.php?function=show_all&no=49
radwb
N3

Postprzez Banan » wtorek, 26 kwi 2005, 10:14

radwb napisał(a):
maciekd napisał(a):Żartujesz :?: :!: :shock:

nie żartuje to wyczytałem na oficjalnej stronie Bębenka http://www.bebenek.pl/index.php?function=show_all&no=49

Jestes troszke... hmmm... zacofany, ze tak powiem :)
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Mroowa » wtorek, 26 kwi 2005, 15:56

Nawet w WuRCu jest napisane :] no i w temacie była mowa :]
Ale dzięki że nam przypomniałeś :]

MOje pytanie co z Pluszardem ERC będzie ? :P
Mroowa
S2000

Postprzez RaQ » wtorek, 26 kwi 2005, 15:58

SWRT_ napisał(a):MOje pytanie co z Pluszardem ERC będzie ? :P

Błagam, tylko nie Plucha!!!! :P :P
RaQ
A5

Postprzez Banan » wtorek, 26 kwi 2005, 16:07

RaQ napisał(a):
SWRT_ napisał(a):MOje pytanie co z Pluszardem ERC będzie ? :P

Błagam, tylko nie Plucha!!!! :P :P

Odwal Ty sie od Ryszarda, przynajmniej wiesz kiedy sie przejazd konczy :) A tak to co ? Jada te Pezioty, pozniej Clio, pozniej Polo, pozniej jeszcze cos slabszego i nie wiesz kiedy mozesz wyjsc na trase, kiedy jest koniec.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP