Moderator: SebaSTI
!ADI! napisał(a):Krew mnie zalewa jak słyszę ekspertów. A Kolo wsiądź i jedź szybciej.
Jedzie jak jedzie i dlaczego się nabijacie? Uważam, że Piotrek robi coś dla rajdów, nie siedzi bezczynnie. Każdy mówi, ze jak ja bym miał... - to bym im nakopał. A jak byś sie wytłumaczył gdyby ci to nie wyszło?
Mera daje szanse młodym rajdowcom. I to mi się najbardziej podoba.
A ja co mam z tym wspolnego?!ADI! napisał(a):Krew mnie zalewa jak słyszę ekspertów. A Kolo wsiądź i jedź szybciej [..]
kolo115 napisał(a):A ja co mam z tym wspolnego?!ADI! napisał(a):Krew mnie zalewa jak słyszę ekspertów. A Kolo wsiądź i jedź szybciej [..]Mam nadzieje ze to pomylka lub moja zla interpretacja wyrazu KOLO
![]()
A co do pana Meresnskiego to mnie poprostu krew zalewa jak slysze komentarze typu: "Twoja matka by go objechala..." i tym podobneZ Solowowa tez sie kiedys smiali a jak jest teraz to wszyscy widza!
piter306 napisał(a): A najprawdopodobniej czytając/słysząc takie komentarze zawodnicy śmieją się myśląc "ale to jo startuja a wy ino patrzycie".[/list]
maciekd napisał(a):Żartujesz![]()
![]()
![]()
radwb napisał(a):maciekd napisał(a):Żartujesz![]()
![]()
![]()
nie żartuje to wyczytałem na oficjalnej stronie Bębenka http://www.bebenek.pl/index.php?function=show_all&no=49
RaQ napisał(a):SWRT_ napisał(a):MOje pytanie co z Pluszardem ERC będzie ?
Błagam, tylko nie Plucha!!!!![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości