Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2005

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez beeper_ » piątek, 22 kwi 2005, 13:24

no ładne zaskoczenie
Załoga Dariusz Chudobiński/Jarosław Olak wystartuje w Elmocie i Rajdzie Polski, w fabrycznym Ignisie Super 1600 z Suzuki Sport Europe, teamu bazującego na Węgrzech. - Początkowo mieliśmy wystąpić tylko w Rajdzie Polski, ponieważ fabryce zależało na pokazaniu się w polskiej rundzie mistrzostw Europy - powiedział Dariusz Chudobiński. - Udało się jednak rozszerzyć program o Elmot, który potraktujemy treningowo. Będziemy testować parę nowych rozwiązań na asfaltową nawierzchnię.

Na razie mamy za sobą szutrowe testy, prowadzone na Sardynii i na Węgrzech. Suzuki Sport Europe właśnie kończy budować nasz samochód na Elmot. Próbne jazdy zaplanowaliśmy tuż przed rajdem, w promieniu 30 km od Świdnicy. Zapadła decyzja, że pojedziemy zupełnie nowym Ignisem, z najnowszymi rozwiązaniami zastosowanymi przez fabrykę.

Start w Rajdzie Polski finansuje Suzuki Sport Europe. Naszego dodatkowego sponsora ujawnimy w najbliższych dniach. Chcielibyśmy zaliczyć cały sezon RSMP w fabrycznym Ignisie. Póki co, zamierzamy pokazać się z dobrej strony w pierwszych dwóch rajdach.
beeper_
N4

Postprzez Booogi » piątek, 22 kwi 2005, 13:33

Nieźle, Grzybowi to nie chcieli wynając auta, widac, że Chudobiński albo umie sie zakręcić albo ma znajomych na Węgrzech , zobaczymy co pokaze
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez mototom » piątek, 22 kwi 2005, 13:40

Nieźle sie usmiałem. Jakoś za cholere nie chce mi się wierzyć w żadne słowo w tym newsie o Chudobińskim. Gdzie i w czym on już miał startować. Junior WRC, i diabli wiedzą co jeszcze. A juz najmniej chce mi się wierzyć w tego sponsora Suzuki Sport Europe. Ale zobaczymy, choć wątpie żebym się mylił.
mototom
A6

Postprzez GrYzLy » piątek, 22 kwi 2005, 13:44

Mototom, juz blisko do elmotu, wiec niebawem sie przekonamy. Nie przypuszczam by tak krotko przed elmotem sciemnial czym to nie bedzie jezdzic itd. Juz za pozno na robienie szumu medialnego wokol swojej osoby zeby zdobyc sponsorow.
"Mam nadzieję, że ten francuski wynalazek wytrzyma." L.Kuzaj
GrYzLy
N3

Postprzez WRX_STI » piątek, 22 kwi 2005, 13:55

Jak przeczytałem ze w polsce bvedzie 7 autko S1600 to mi się banan na twarzy powiękrzył :D Czy mi się zdaje czy Polska bedzie krajem gdzie najwięcej bedzie startowało prywatnych Ignisów ? Bo w sumie zapowiedziany jest 3-ci ( Grzyb, Junior, Chudobiński)
Obrazek
WRX_STI
A5

Postprzez TSRALLY » piątek, 22 kwi 2005, 13:59

Kurde ale się zdziwiłem ciekawe czy to wypali wszystko ale to dziwne to troche nagle bez żadnych zapowiedzi D. Chudobiński wyskakuje z fabrycznym ignisem z pełnym wsparciem fabryki, swiezutki egzemlarz, musiał niezłego sponsora łapnąć
Ja:Ile kosztuje u Ciebie wypożyczenie Lancera za kilometr??
Janusz Kulig:Przyjedź do Krakowa, na pewno się dogadamy

Tych słów nie zapomnę do końca życia, Janusza także
TSRALLY
N3

Postprzez Booogi » piątek, 22 kwi 2005, 14:09

Chudobiński wogóle mnie ciekawi, rzeczywiście miał kiedyś w Jwrc jeździć ale wszyscy pamiętamy jak sie to skończyło ale szumu narobił sporo, a ostatnio przeciez mało jeździł wiec to wogóle dziwna sprawa . o takim ignisie z centrali w węgrech to nie każdy moze pomazyc, Junior czy Grzyb mają dobre zaplecze a itak musze z w Czechac autobusiki wypożyczac
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez munieck » piątek, 22 kwi 2005, 14:15

Oj na elmocie padne przed nim na kolana i bede bil poklony, jak pojedzie fabrycznym ignisem. Czy on kiedykolwiek jezdzil S1600?? Bah, mocniejsza oska niz 206?? Ciekawe powiadam, przeciekawe...
Nie sztuka zabic muche na przedniej szybie. Na bocznej juz tak :-)
munieck
N3

Postprzez szirer205xs » piątek, 22 kwi 2005, 14:23

Kurna jesli ten 3 ignis okarze sie prawda to nei ma sily musze pojechac na elmot :) co prawda wczorej poszla mi uszczelka pod glowica ale w koncu jeszcze troche czasu zostalo wiec trza to naprawic ;)
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez kakao » piątek, 22 kwi 2005, 14:31

chudoniński miał i pewnie nadal ma niezłe układy w orlenie
kakao
N3

Postprzez RaQ » piątek, 22 kwi 2005, 14:52

Albo redakcji autoklubu coś się pochrzaniło i opublikowali jakiegoś spóźnionego newsa na prima aprilis, albo ja przestaje wierzyć w moralny porządek tego świata------->Chubodziński w fabrycznym Ignisie :!: :!: :?: :?: :? :? PARANOJA, to tak jak bym usłyszał, że Pluche do fabrycznego Subaru wsadzili.
RaQ
A5

Postprzez LIPciu » piątek, 22 kwi 2005, 15:02

czyli robi nam się 7 ekipa w s1600 :)
wspaniała wiadomość
LIPciu
A5

Postprzez maciekd » piątek, 22 kwi 2005, 15:07

Zastanawiająca sprawa, ale jednoznacznie pozytywna wiadomość :!: Zobaczymy na co go stać jako kierowcę, bo od startu w Karkonoskim 2002 Lancerem w barwach Orlenu nie pokazał dosłownie nic. Niemniej życze powodzenia!
maciekd
A6

Postprzez mirosław » piątek, 22 kwi 2005, 15:27

czyżby orlen bał sie konkurencji shella i bp na polskim rynku :twisted: ?
JAZDAAAA
mirosław
N1

Postprzez qbus » piątek, 22 kwi 2005, 16:09

munieck napisał(a):Oj na elmocie padne przed nim na kolana i bede bil poklony, jak pojedzie fabrycznym ignisem. Czy on kiedykolwiek jezdzil S1600?? Bah, mocniejsza oska niz 206?? Ciekawe powiadam, przeciekawe...

Hm ośką to może nie ale starty w N4 czy nawet WRC ma za sobą. wsparcie orlenu pewnie dało znać o sobie. ale co tam. mnie to cieszy.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP