33 Rajd Elmot 2005

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Mars » poniedziałek, 9 maja 2005, 21:43

Buncol, don't worry ;) Odbijemy sobie to na Warszawskim i Barbórce ;)
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez rallyfahrer » poniedziałek, 9 maja 2005, 22:08

karcin napisał(a):
rallyfahrer napisał(a):Karcin: Byłem w tym samym miejscu drugiego dnia, na kostce w Jedlinie. Ale był czad, szczególnie z tą Felicją. Ja jeszcze widziałem pierwszego dnia dzwona Staniszewskiego - ten to dopiero szedł ogniem :D :D :D

Ja stalem tak jak to Subaru Turskiego wleciało to on na mnie prosto poleciał :) A ty gdzie stałeś, bo może obok mnie a nawet sie nie poznaliśmy :D

Ja stałem koło tego rowu gdzie kilka aut się znalazło tak więc troche dalej niz Ty :)
rallyfahrer
N2

Postprzez GrYzLy » wtorek, 10 maja 2005, 00:08

karcin, rallyfahrer tez tam bylem :) Obydwa przejazdy... musieliscie mnie widziec.. bo stalem po wewnetrznej... w takiej niebieskiej pelerynie... i wygladalem jak by mnie ktos kompresorem napompowal :) Zakret i miejsce bylo zacne :) Niedlugo zdjecia :)
"Mam nadzieję, że ten francuski wynalazek wytrzyma." L.Kuzaj
GrYzLy
N3

Postprzez GrYzLy » wtorek, 10 maja 2005, 00:14

Dodajac... bezapelacyjnie no1 na tym winklu to serafin :) Drugie miejsce to zaloba Bartos / Cano w 106 :) Trzecie przyznaje Dudzie... ktory tak sie podkrecil bakami na tym winklu, ze na nastepnym zdemolowal tyl lancera o betonowy mur :) Natomiast jesli chodzi o technike przejazdu... to Kajtek pobil wszystkich... idealnym torem :) http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=638972
jako jedyny zlozyl sie tak ze przycial do samiutkiego kraweznika...
"Mam nadzieję, że ten francuski wynalazek wytrzyma." L.Kuzaj
GrYzLy
N3

Postprzez *fly* » wtorek, 10 maja 2005, 06:35

Obrazek i to zdjecie obrazuje jak zabezpieczenie pracowalo!
oes trwa, rajdowki jada a oni w lesie przy ognisku w karty graja!

moja galeria z Elmotu jest tu: http://www.kimrally.pl/rsmp/elmot2005/galeria1.php
*fly*
A5

Postprzez Kafe » wtorek, 10 maja 2005, 08:46

witam serdecznie i mam mala prosbe do forumowiczow - napiszcie co sadzicie o Rajdiu Rajdowym Luz ok? Jak sluchalo sie Wam naszego programu. Prosze bardzo o opinie na forum i takze na nasz adres: rajd@radioluz.pwr.wroc.pl

pozdrawiam

Karol
Kafe
A5

Postprzez Gokart » wtorek, 10 maja 2005, 08:53

Gryzly - to Twoje zdjęcie? jeśli tak, gratulacje - bardzo dobre
Gokart
N3

Postprzez TSRALLY » wtorek, 10 maja 2005, 09:27

Radio było spoko dawno nie można było posłuchać tylu wypowiedzi zawodników. Niestety mocno widać że ekipa tego radia poza prowadzącym nie za bardzo w rajdach siedzi, albo po prostu dziwnie się niektórych słuchało. Generalnie nie wiem jak było w 1 dniu Elmotu bo byłem na rajdzie wtedy, 2 dzień słuchałem w radiu i geeralnie moim zdaniem niepotrzebnie za każdym razem jak rozmawialiście z zawodnikami to były teksty : "posłuchajmy wspaniałego dzwięku silnika..." i tak dalej wystraczylo po prostu po rozmowie z kierowca wsadzic mikrofon w wydech i tyle i za chwile nastepny gosc, generalnei było to już lekko nuzace. Inna kwestia to duza liczba przekreconych słow czy nazw, ale na szczescie potraficie sie z tego smiac :D Ogólnie było nieźle, a najważniejsze że wogole było bo to bardzo dobra inicjatywa

A tak wogole to ma ktoś na jakimś serwie zdjęcia z Elmotu w high-res(1280 x 1024 i wyżej) ???
Ja:Ile kosztuje u Ciebie wypożyczenie Lancera za kilometr??
Janusz Kulig:Przyjedź do Krakowa, na pewno się dogadamy

Tych słów nie zapomnę do końca życia, Janusza także
TSRALLY
N3

Postprzez **FanKuzaja** » wtorek, 10 maja 2005, 09:30

Gryzli Fotka bombowa.. :)
Janusz Kulig 1969-2004
Michael Park 1966-2005
Na zawsze w sercach kibiców

Leszeeek Ogień na Tłoki !!
**FanKuzaja**
A6

Postprzez Mroowa » wtorek, 10 maja 2005, 10:05

Ja bym napisał jeszcze na którym OSie to było oni wiedzą gdzie ludzi rozstawiali i wtedy ktoś dostanie po dupie w co wątpię :) ale tak było często. Wogóle jak widziałem jacy ludzie zgłaszają się do zabezpieczania do głowa mała stoją i marudzą:

Ty ale ja nic niewiem o zabezpieczaniu..

na to drugi:

Dostaniesz gwizdek i masz gwizdać ot co masz robić.

Jednym słowem porażka.

Mnie Safeciarz chciał wygonić z patelni z koperty w tłum bo jak stwierdził niemam akredytacji :/ (dziwne i koszulka i indentyfikator MEDIA) ale praktycznie nie potrafił mi wytłumaczyć jak to powinno wyglądać :]
Przygotowanie Safeciarzy denne.
Mroowa
S2000

Postprzez Kris_WRC » wtorek, 10 maja 2005, 15:41

karcin napisał(a):W I dzień widzialem jak Chudobiński wpada na patelniach prosto i jak Abram koło mniesie obraca :D

Abram koło mnie tez sie obrócił to chyba stalismy koło siebie :)

A na powaznie to rajdzik fajny. Kucharowi za Walim spaliłbym auto albo oddał chłopakom z tyłu bo oni juz jechali cos wiecej, Lubiak żenada, Leszek hmmm bez komentarza Frycz, Adamus sie pogubili, chudobinski na walimiu pokazał co umie (k...a jaki wstyd) reszty nawet nie chce pamietac.

Teraz pozytywy: Pelikan, Oleksowicz, Grzyb - mistrzostwo, no i Bebenek, sciagnał biał fartuch wsiadł do miska i wygrał i po co jezdzic na szkoły??

Michał Gratki ogolnie fajny rajd, ale drugi raz nie pojechałbym
Kris_WRC
A6

Postprzez Kafe » wtorek, 10 maja 2005, 16:00

Karol Piątkowski gościem w Radiu Luz

W dzisiejszej (wtorek) audycji "Studencki Patrol" od godziny 17:00 do 19:00 gościć będzie najmłodszy kierowca rywalizujący podczas 33 Rajdu Elmot Remy - Karol Piątkowski. Serdecznie zapraszamy!
Kafe
A5

Postprzez wrobel321 » wtorek, 10 maja 2005, 16:05

w piątek o 18.30 bedzie relacja z Rajdu Elmot w telewizji Rzeszów (TVP3).

W środe bedzie OES - kto ma możliwość niech zgra na kompa.
Pozdrawiam!!
wrobel321
A5

Postprzez Cogonieznajom » wtorek, 10 maja 2005, 18:45

prosze Was - pytania "czy my sie widzieliśmy na OSie?", "czy to byłeś ty?", "czy to byłeś Ty obok tego zakręty?" > załatwiajcie to wysyłając sobie prywatne wiadomości :wink:
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez !ADI! » wtorek, 10 maja 2005, 19:15

Cogonieznajom napisał(a):prosze Was - pytania "czy my sie widzieliśmy na OSie?", "czy to byłeś ty?", "czy to byłeś Ty obok tego zakręty?" > załatwiajcie to wysyłając sobie prywatne wiadomości :wink:

a ja Cie prosze nie pisz kursywą ;)
!ADI!
S1600

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP