Moderator: SebaSTI
karcin napisał(a):fluff ale są tacy ludzie którzy chcą i potrafią zrobić żeby było lepiej tylko że takich osób sie niedopuszcza i na samym starcie skraca im sie skrzydła
karcin napisał(a):Poczekamy zobaczymy. Jak sie zmieni skład PZM-otu to będizemy mieli super rajdy a jak sie niezmieni to będzie tak jak jest albo nawet i gorzej taka smutna prawda
karcin napisał(a):Subarek a ja nigdy niewidziałem takich żałosnych tekstów jakie ty piszesz!! Jak niemasz nic ciekawego do powiedzienia to sie wogole nieodzywaj człowieczku bo z twoich wypowiedzi wnioskuje że jesteś troszke kiepski i na niczym sie nieznasz. Zanim coś napiszesz to 10 razy to przemyśl
Banan napisał(a):karcin napisał(a):Subarek a ja nigdy niewidziałem takich żałosnych tekstów jakie ty piszesz!! Jak niemasz nic ciekawego do powiedzienia to sie wogole nieodzywaj człowieczku bo z twoich wypowiedzi wnioskuje że jesteś troszke kiepski i na niczym sie nieznasz. Zanim coś napiszesz to 10 razy to przemyśl
No to chyba nie sledzsz mojej "kariery" na tym forum
karcin napisał(a):hehehe Banan masz sie czym chwalić, a co do subarka to zauważyłem że to jest taki krytykant i co nienapiszesz to on powie że to jest złe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości