RSMP - gdzie???

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez karcin » czwartek, 30 wrz 2004, 19:32

Poczekamy zobaczymy. Jak sie zmieni skład PZM-otu to będizemy mieli super rajdy a jak sie niezmieni to będzie tak jak jest albo nawet i gorzej taka smutna prawda :(
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez fluff » czwartek, 30 wrz 2004, 23:29

A nawet jak sie zmieni, to jaka masz pewnosc ze ci nowi beda lepsi a nie tacy sami???? (przyklad? np. rzad...)
Power Is Nothing Without Control!
Duval ognia!!!
fluff
A5

Postprzez karcin » sobota, 2 paź 2004, 18:31

fluff ale są tacy ludzie którzy chcą i potrafią zrobić żeby było lepiej tylko że takich osób sie niedopuszcza i na samym starcie skraca im sie skrzydła
karcin
A6

Postprzez mototom » sobota, 2 paź 2004, 18:39

Nawet jak skład PZMu sie zmieni to co to da? Te wszystkie stare grzmoty i tak mają od dawna swoich młodzieńców wychowanych na "starych zasadach". A ktos nowy wykształcony z pomysłami jest ich wrogiem.
mototom
A6

Postprzez fluff » sobota, 2 paź 2004, 19:47

karcin napisał(a):fluff ale są tacy ludzie którzy chcą i potrafią zrobić żeby było lepiej tylko że takich osób sie niedopuszcza i na samym starcie skraca im sie skrzydła

Mniej wiecej i o to mi chodzilo....
Power Is Nothing Without Control!
Duval ognia!!!
fluff
A5

Postprzez subarek » poniedziałek, 4 paź 2004, 19:32

karcin napisał(a):Poczekamy zobaczymy. Jak sie zmieni skład PZM-otu to będizemy mieli super rajdy a jak sie niezmieni to będzie tak jak jest albo nawet i gorzej taka smutna prawda :(

Dawno nikt mnie tak nie ubawił :) A niby kto miałby Witkosiowi stołek od tyłka odrabać? Jeśli jesteś taki mocny - to czekam na efekty błehehehehe.
Jeśli mam czekać na jego " aleję zasłużonych" to pewnie nie dożyję faktu, że będzie lepiej :(
subarek
N2

Postprzez karcin » wtorek, 5 paź 2004, 20:49

Subarek a ja nigdy niewidziałem takich żałosnych tekstów jakie ty piszesz!! Jak niemasz nic ciekawego do powiedzienia to sie wogole nieodzywaj człowieczku bo z twoich wypowiedzi wnioskuje że jesteś troszke kiepski i na niczym sie nieznasz. Zanim coś napiszesz to 10 razy to przemyśl :)

Aha i tak pozatym to czytałem w Gazecie Wałbrzyskiej (niewiem który to numer) że Ryszard Krawczyk i cały skład z Nikonu pojechali na jakiś rajd do Niemiec (eliminacja mistrzostw Niemiec) i tam były jakieś pogawędki i takie pierdułki. I Krawczyk powiedział że Nikon będzie eliminacją ME w następnym roku o współczynniku 5 (a przeciez tych współczynników już chyba niema ?) i że ma być duża niespodzianka dla kibiców jak i dla zawodników :) co to będzie okaże się niedługo zapewne albo będzie trzeba poczekać :D pozdrawiam
karcin
A6

Postprzez Banan » wtorek, 5 paź 2004, 22:24

karcin napisał(a):Subarek a ja nigdy niewidziałem takich żałosnych tekstów jakie ty piszesz!! Jak niemasz nic ciekawego do powiedzienia to sie wogole nieodzywaj człowieczku bo z twoich wypowiedzi wnioskuje że jesteś troszke kiepski i na niczym sie nieznasz. Zanim coś napiszesz to 10 razy to przemyśl :)

No to chyba nie sledzsz mojej "kariery" na tym forum :)
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez JoannaXP » wtorek, 5 paź 2004, 22:43

Banan napisał(a):
karcin napisał(a):Subarek a ja nigdy niewidziałem takich żałosnych tekstów jakie ty piszesz!! Jak niemasz nic ciekawego do powiedzienia to sie wogole nieodzywaj człowieczku bo z twoich wypowiedzi wnioskuje że jesteś troszke kiepski i na niczym sie nieznasz. Zanim coś napiszesz to 10 razy to przemyśl :)

No to chyba nie sledzsz mojej "kariery" na tym forum :)

masz sie czym chwalić... :roll: :o
co do subarka to on już tak ma,że krytykuje posty innych i zawsze uważa że ma świętą racje i że jego słowa są niepodważalne :lol:
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez karcin » środa, 6 paź 2004, 18:47

hehehe Banan masz sie czym chwalić, a co do subarka to zauważyłem że to jest taki krytykant i co nienapiszesz to on powie że to jest złe.
karcin
A6

Postprzez JoannaXP » środa, 6 paź 2004, 19:36

karcin napisał(a):hehehe Banan masz sie czym chwalić, a co do subarka to zauważyłem że to jest taki krytykant i co nienapiszesz to on powie że to jest złe.

a co ja napisałam wyzej... skończ w końcu powtarzać czyjeś słowa
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez suaveg » piątek, 8 paź 2004, 18:40

A może by tak wrócić do tematu?
Czy ktoś już słyszał co z polskim 2005. PZM che żeby był na szutrze, zgłosiły się automobilkluby orski i olsztyński, ale podobno a. Ziemi łodzkiej też miał złożyć ofertę (tylko trochę spóźnioną). Nie wiecie co z tego wynikło?????
www.suaveg.flog.pl
suaveg
N1

Postprzez karcin » piątek, 8 paź 2004, 19:35

speed-x przepraszam jak cie uraziłem!! :) ale tak samo myślę :D :D pozdrawiam
karcin
A6

Postprzez kirloy » piątek, 8 paź 2004, 21:02

Ich juz wszystkich jebie z tymi szutrami, najlepiej niech sie przeniosa na plaze do wladyslawowa to nawet piasek beda mieli.
Przewaga rajdow nad innymi sportami motorowymi bylo to ze sie jezdzi po normalnych drogach, a ja w zyciu szutru nie widzialem....;)

Poza tym w szutrach i tak Nowej Zelandii nie dogonimy a asfalty mamy jedyne w swoim rodzaju.

Podsumowujac szter OK, ale w takich MS to juz przesadzaja na moj gust z uciekaniem od asfaltu w kierunku wyrypowa w Grecji, Turcji,Cyprze, Sardyni etc....
kirloy
N3

Postprzez suaveg » piątek, 8 paź 2004, 22:21

Rajdy na szutrze po prostu są bezpieczniejsze. 8)
www.suaveg.flog.pl
suaveg
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP