GSPrt napisał(a):Panowie odnośnie Lubenii i partii z poczatku OSu moge sie wypowiedziec bo bylem w zeszlym roku na dwoch przejazdach. Mowa o spadaniu 1.50-2.20 z onboardu lukasza. Moim zdaniem nie do konca jada tam tak zachowawczo. Tam poprostu jest tak stromo, ze po tej prostej w dół mamy prawy zakret, a nastepnie lewy(bardzo chytry i krotki) gdzie moim zdaniem 40km/h jest maxem. Stalem dokladnie pod drzewem w 2.00. Wlasnie na tym lewym rajd skonczyl Bogucki/Bosek urywajac lewe kolo i wykonujac niezle salto. Wczesniej ratowal sie Gabrys, zlapal juz pobocze prawym tylnim kolem i cudem sie wyratowal. Z tym, ze jechał jak szalony i to byl jego ostatni caly OS bo na nastepnym sie rozbil. Halicki we Fiacie tez sie ratowal, malo brakowalo. Jest jeszcze ten ten lewy, dlugi 2.13 i tam kto zbyt wczesnie i mocno trzymal sie ogranicznika musial kontrowac w prawo. Polacy ok natomiast zagraniczni Erdi, Bostanci i ktos jeszcze z delikatnymi problemami w tym miejscu.
Posiadam kilka filmikow nigdzie nie publikowanych jesli ktos chce zobaczyc pisac.
Dla mnie wielka szkoda, ze niema Zagorzyc. W tamtym roku stalem na prawym 90 na wejsciu na szuter(to nie ta partia z szutrem gdzie skonczyl Banasiewicz). Malo ludzi, z kamerka bylem tylko ja. To byla dluga prosta pod gorke i za szczytem prawy 90 z wejsciem na szuter. Pierwszy Kajto poszedl prosto i musial cofac, nastepnie Tlustak tez prosto i cofanie, to samo jescze 4-5 kierowcow. Kołtun skrecil w prawo ale wypuscil i szedl rowem ze 30metrow. Jesli ktos chce moge pokazac nagrania, ktorych nie widzialem nigdzie w necie. Pzdr GSP
Ja byłem już na Wyjściu z szutru też na prawym 90. Wyciągaliśmy Honde