mateuszkz napisał(a):Gdzie będzie testowy?
Zapewne tam gdzie w ostatnich latach, obok bazy rajdu w Zagroniu.
Moderator: SebaSTI
mateuszkz napisał(a):Gdzie będzie testowy?
anetkap napisał(a):no tak 90 ale z RPP
martin.h napisał(a):Sejol napisał(a):Lista raczej słaba. Rok temu na Wiśle było 90 zgłoszeń, a w tym roku 72.
Lista jest lepsza niż rok temu, w zeszłym roku było drugiego dnia dużo załóg, pierwszego była lipa, teraz wszystko rozłoży się na 2 dni, poza tym czterołapów jest chyba więcej, a przynajmniej kierowców walczących o zwycięstwo będzie więcej, co nie zmienia faktu że jedynym, który będzie w stanie dotrzymać tempa Łukaszowi Habajowi może być Bryan
Pomimo że lubię Zbycha to niestety nie jestem takim optymistą, gość nie jeździł na ostro od bardzo bardzo dawna, lat mu nie ubyło i niestety obstawiam że będzie to dość brutalne zderzenie z rzeczywistością i mam dziwne przeczucie że niestety od paru osiek dostanie pare sekund (niestety ale ja cały czas mam w głowie "powrót" M.Lubiaka na odcinki który zakończył się dość kiepsko)eRADe napisał(a):Nie skreślałbym Gabrysia, jak nic nie wywinie to obstawiam podium
Yrtat napisał(a):mateuszkz napisał(a):Gdzie będzie testowy?
emjot napisał(a):Yrtat napisał(a):mateuszkz napisał(a):Gdzie będzie testowy?
https://www.youtube.com/watch?v=M1d8JP35pv0
To już pewny kierunek? Bo os Koniaków tak się właśnie zacznie a nie wiem czy można robić testowy na tej samej trasie(do pewnego kilometra) co OS.
eRADe napisał(a):Nie skreślałbym Gabrysia, jak nic nie wywinie to obstawiam podium
martin.h napisał(a):Tak Gabryś jeździł parowozami. Spadaj viper do MŚ bo tutaj Cię już nie zniosę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości