68 Rajd Polski 2011

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Hubertos » sobota, 3 wrz 2011, 15:35

Swiszczu napisał(a):ale zgadzam się z tym lepiej by było przywrócić RAJD POLSKI NA dolny śląsk ze startem w Wrocławiu i zrobic 1 dzień elmot walim itp itd 2 Lasówka-Mostowice i te podrzędne oesy i wtedy by był rajd POLSKI a nie to co jeest od 3 czy tam ilu lat na Olsztynie rajd Polski od zawsze był na śląsku lub dolnym ;/

Najpierw zapoznaj się z zasadami interpunkcji, bo nie można Cię zrozumieć. Pomyśl nad sensem Twoich postów, bo w kilku tematach w, których się udzielałeś widziałem, że twoje wypowiedzi były trochę dziecinne.
Hubertos
A6

Postprzez tomy halik » sobota, 3 wrz 2011, 17:15

Swiszczu napisał(a):ale zgadzam się z tym lepiej by było przywrócić RAJD POLSKI NA dolny śląsk ze startem w Wrocławiu i zrobic 1 dzień elmot walim itp itd 2 Lasówka-Mostowice i te podrzędne oesy i wtedy by był rajd POLSKI a nie to co jeest od 3 czy tam ilu lat na Olsztynie rajd Polski od zawsze był na śląsku lub dolnym ;/

A byłes kolego tam na rajdzie żeby choć troszkę obiektywizmu wrzucić do twej wypowiedzi ?
tomy halik
N3

Postprzez Jarek55511 » sobota, 3 wrz 2011, 17:55

Hubertos napisał(a):

Najpierw zapoznaj się z zasadami interpunkcji, bo nie można Cię zrozumieć. Pomyśl nad sensem Twoich postów, bo w kilku tematach w, których się udzielałeś widziałem, że twoje wypowiedzi były trochę dziecinne.

Kolega jest młody bo nie wie że rajd był też w Małopolsce :wink:
A może kolegą chodzi o to że w Rzeszowie będzie Rajd Polski :lol:
Ostatnio edytowano sobota, 3 wrz 2011, 17:58 przez Jarek55511, łącznie edytowano 2 razy
Jarek55511
S1600

Postprzez Swiszczu » sobota, 3 wrz 2011, 17:56

nie byłem 684 km to trochę dużo prawda ? A tak poza tym to ja bym wolał konfiguracje rajdu Polski jako jakaś runda hmm WRC lub IRC gdzieś bliżej np Wrocław ze starych czasów , lub np rajd Krakowski

Do Mikołajek nic nie mam ale trochę dużo tych km
Swiszczu
N1

Postprzez Qbek » sobota, 3 wrz 2011, 18:48

Tak, Krakowski? :shock: Oni nie potrafią rundy RPP zorganizować, a co dopiero WRC/IRC :lol:
Co do Rzeszowskiego w IRC - chłopaki, my tylko marzyliśmy! :wink:
Qbek
N3

Postprzez Swiszczu » sobota, 3 wrz 2011, 19:47

no ej ;0 to że młody jestem to widać ;d ale śmigałem na rajdy od 1994 roku jak trochę podrosłem by to pamiętać ;d przeważnie to zimówki były a potem Polski :0
Swiszczu
N1

Postprzez RallyRacingVideo » sobota, 3 wrz 2011, 20:15

Qbek napisał(a):Tak, Krakowski? :shock: Oni nie potrafią rundy RPP zorganizować, a co dopiero WRC/IRC :lol:

Święte słowa :D
RallyRacingVideo

Postprzez Motulski » sobota, 3 wrz 2011, 21:06

Swiszczu napisał(a):nie byłem 684 km to trochę dużo prawda ? A tak poza tym to ja bym wolał konfiguracje rajdu Polski jako jakaś runda hmm WRC lub IRC gdzieś bliżej np Wrocław ze starych czasów , lub np rajd Krakowski

Do Mikołajek nic nie mam ale trochę dużo tych km

No to argument do przeniesienia rajdu Polski masz konkretny ! "bo mam daleko..." :lol: Po co Ci u nas czwarta runda ? To chyba by zabiło RSMP, Cztery rajdy praktycznie na jednym terenie... Ja też jestem z dolnego i jak na razie pojade do Gdańska, Rzeszowa i do Mikołajek dla tych kilka załóg no bo kocham ralli :wink:
Co do Polskiego w IRC jak będzie w lipcu i przed finką to może troche załog skusi się na porządny trening przed rundą WRC, w końcu rajdy nieco podobne :wink:

PS A ja bym wolał Australie np w Czechach, bo mam daleko do kangurów :wink:

Bez obrazy oczywiście :wink:
Póki co jutro II etap Dolnośląskiego ! Do zobaczenia na OS-ach :wink:
http://oesrecords.pl/rajdy/
Motulski
A5

Postprzez kamil_ols » sobota, 3 wrz 2011, 23:53

Heh :o .No właśnie tak jak Motulski napisał powód masz śmieszny.Co to tylko południe może mieć rajdy-Polska B to analfabeci według ciebie?Ja byłem w tym roku i na Świdnickim i na Karkonoskim i na Barum choć jestem z rejonów szutrowych,więc mam po co najmniej 5 stówek na te rajdy.Żal mi,że Olsztyn tak jak Kraków nie potrafi nic zorganizować,choć my i Kraków byliśmy kiedyś potęgą w rajdach-tak teraz jest zupełnie odwrotnie.Wolałbym,żeby było to IRC,bo polski lobbing w FIA jest zerowy,żeby mogło u nas zagościć ponownie WRC. :(
RWD Rajdy.wóda,dupy
kamil_ols
N1

Postprzez Qbek » niedziela, 4 wrz 2011, 00:02

Kamil, z tym południem to tak nie przesadzaj, np. ja oprócz Rzeszowskiego nie mam nic, dopiero Dolny Śląsk (co najmniej 500km w jedną stronę), a później Mazury i tyle rajdów w Polsce. :wink:
Qbek
N3

Postprzez kamil_ols » niedziela, 4 wrz 2011, 00:24

Nie,no spoko Kuba ale macie Słowację rzut beretem a tam wurce.Ja się zastanawiam nad wyprawą na Litwę albo Łotwę bo tam MEGA szutry i sporo Finów i Estończków jeździ(np. ostatnio na Litwie Ott Tanak leciał) ale mam tak samo daleko jak na Dolny Śląsk,więc wolę swoich na asfaltach oglądać. :)
RWD Rajdy.wóda,dupy
kamil_ols
N1

Postprzez Larc » niedziela, 4 wrz 2011, 08:50

kamil_ols napisał(a):Nie,no spoko Kuba ale macie Słowację rzut beretem a tam wurce.Ja się zastanawiam nad wyprawą na Litwę albo Łotwę bo tam MEGA szutry i sporo Finów i Estończków jeździ(np. ostatnio na Litwie Ott Tanak leciał) ale mam tak samo daleko jak na Dolny Śląsk,więc wolę swoich na asfaltach oglądać. :)

Tanak leciał na Łotwie a to już troszkę dalej. Na największą imprezę na Litwie z Olsztyna jest 500 km czyli 50 krócej niz do Kłodzka z tym, że Na Litwie przez ponad polowe drogi jedziesz ekspresówką/autostradą i czas jest nieporównywalnie krótszy :) Zresztą wcale nie musi być daleko, niedługo runda mistrzostw Litwy z bazą w Druzgiennikach czyli ok 40 km od Polskiej granicy (najbliższy oes ok 7 km od granicy:), niestety termin pokrywa sie z rajdem Warmińskim.
Larc
N2

Postprzez Qbek » niedziela, 4 wrz 2011, 10:30

To tylko tak się mówi, że Słowacja to blisko, a tak naprawdę tylko na Presov mamy blisko, bo jakieś 250-300km, później ponad 50km dalej Koszyce i w zasadzie nie ma nic, a rajdy jednodniowe to też tak jednak czegoś brakuje. :P

Dobra, bo się nam mały Off Topic zrobił...
Qbek
N3

Postprzez Krzysiek_WrC » niedziela, 4 wrz 2011, 10:42

Ja mimo że jestem z Południa to nie chciałbym aby przenoszono Rajd Polski z powrotem na dawne trasy asfaltowe.
Raz że fakt że południe ma 90% imprez, dwa uważam że szuter to jest to. Asfalty się przejadły i zresztą chciałbym osobiście więcej rund szutrowych, ale wiadomo...ciężko znaleźć takie odcinki w Polsce
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez Cogonieznajom » niedziela, 4 wrz 2011, 18:55

Swiszczu napisał(a):nie byłem 684 km to trochę dużo prawda ?

Byłem na Polskim dwa razy z Wałbrzycha, a Bociant01 jechał w tym roku z Olsztyna do Zlina na Barum. Znajomi autem odwiedzili też Rajd Finlandii, a z chłopakami z Rzeszowa spotkaliśmy się na Lotosie. Wszystko w temacie.
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP