Tomek Kuchar

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez integrale » sobota, 19 lut 2005, 19:01

adi_A7 napisał(a):Moim zdaniem porównywanie Kuchara z Kuzajem, Kuligiem, czy też z Hołowczycem to małe nieporozumienie.
W ubiegłym sezonie regularnie dostawał od Lubiaka, Sołowowa i Bębenka.
Dla porównania, gdy Kuchar na dobre siedział w WRC, Sołowow wsiadał dopiero do rajdówki, a Lubiak ścigał się w Pucharze Seicento.
Kuchar ma największe doświadczenie z obecnie jeżdżących, mówi się, że jedna eliminacja MŚ, to jak pełny sezon w RSMP. Gdyby był taki "najlepszy" to nie pozostawiłby cienie złudzeń swoim rywalom.
Tak na prawde to przeciętny zawodnik, który otrzymał szanse na WRC, wykorzystał ją w miare swoich umiejętności.

zdecydowanie masz rację adi_A7

nareszcie ktoś rozsądny się wypowiedział
Obrazek
integrale
N2

Postprzez TSRALLY » sobota, 19 lut 2005, 22:20

Czyżby Tomek szykował coś nowego czy po prostu robi wyprzedaż???
http://www.rallycarsforsale.net/clas/in ... ls&id=9411
Ja:Ile kosztuje u Ciebie wypożyczenie Lancera za kilometr??
Janusz Kulig:Przyjedź do Krakowa, na pewno się dogadamy

Tych słów nie zapomnę do końca życia, Janusza także
TSRALLY
N3

Postprzez CCabarth » niedziela, 20 lut 2005, 00:39

Zwróć uwagę że sprzedającym jest Tomasz Pacek i firma patko :shock: . email podany w ogłoszeniu jest do Holandii, gdzie mieszka Pacek. :?:
CCabarth
N3

Postprzez integrale » niedziela, 20 lut 2005, 01:40

CCabarth napisał(a):Zwróć uwagę że sprzedającym jest Tomasz Pacek i firma patko :shock: . email podany w ogłoszeniu jest do Holandii, gdzie mieszka Pacek. :?:

Pacek to jest gość co wryja dostał od Lecha?
Obrazek
integrale
N2

Brak słów...

Postprzez cyclonn » niedziela, 20 lut 2005, 02:17

Brak słów. Po prostu brak słów. Nie wiem, jak to jest możliwe, żeby w jednym miejscu zebrać naraz tylu kretynów, ale widzę że jest to możliwe. Co jeden to lepszy "ekspert". Szczere gratulacje dla autoklubu za tak wspaniałych, elokwentnych i dysponujących tak pełną wiedzą ekspertów środowiska rajdowego. Proponuję dać im dożywotnie pensje i niech piszą profile osobowościowe każdego kierowcy rajdowego w Polsce i na świecie. Niech zaczną pisać książki. Nie takie tam jakieś zwykłe książki. Z tego będą same bestsellery. Już widzę te tytuły: "Świat rajdów według Integrale" - podręcznik dla dzieci specjalnej troski, pisany przez przedstawiciela ich środowiska. Albo: "Profil kierowcy doskonałego - profesor Łukasz N3" - poradnik dla nadpobudliwych młodzieńców, mających permanentny trądzik i przedwczesny wytrysk...
Szkoda mi czasu na dalsze komentowanie tego żenującego poziomu, choć i tak zrobiłem już dziś drugi wyjątek w tej kwestii. Łukasz i Integrale - zajmijcie się lepiej kibicowaniem piłkarzom na jakimś czwartoligowym stadionie - tam sie z pewnością odnajdziecie.
cyclonn

Re: Brak słów...

Postprzez integrale » niedziela, 20 lut 2005, 02:22

cyclonn napisał(a):Brak słów. Po prostu brak słów. Nie wiem, jak to jest możliwe, żeby w jednym miejscu zebrać naraz tylu kretynów, ale widzę że jest to możliwe. Co jeden to lepszy "ekspert". Szczere gratulacje dla autoklubu za tak wspaniałych, elokwentnych i dysponujących tak pełną wiedzą ekspertów środowiska rajdowego. Proponuję dać im dożywotnie pensje i niech piszą profile osobowościowe każdego kierowcy rajdowego w Polsce i na świecie. Niech zaczną pisać książki. Nie takie tam jakieś zwykłe książki. Z tego będą same bestsellery. Już widzę te tytuły: "Świat rajdów według Integrale" - podręcznik dla dzieci specjalnej troski, pisany przez przedstawiciela ich środowiska. Albo: "Profil kierowcy doskonałego - profesor Łukasz N3" - poradnik dla nadpobudliwych młodzieńców, mających permanentny trądzik i przedwczesny wytrysk...
Szkoda mi czasu na dalsze komentowanie tego żenującego poziomu, choć i tak zrobiłem już dziś drugi wyjątek w tej kwestii. Łukasz i Integrale - zajmijcie się lepiej kibicowaniem piłkarzom na jakimś czwartoligowym stadionie - tam sie z pewnością odnajdziecie.

cyclonn ale to po co tu przyszłaś się jąkać?

wracaj na wieś z której przyszłaś
Obrazek
integrale
N2

Postprzez cyclonn » niedziela, 20 lut 2005, 02:27

integrale napisał(a):Leszek miał ciężki okres w roku 2003 więc daj mu spokój.
A w ME to się jeszcze okaże 8)

To jeszcze tylko a propos mojej poprzedniej wypowiedzi... Ciężki okres to Integrale ma urodzenia. I nic nie wskazuje, zeby ten stan rzeczy ulegl zmianie. I znowu cytat: "jego nie można sądzić, jego trzeba leczyć..."

Izolujcie go... I nie dyskutujcie, niech się wygada sam ze sobą...
cyclonn

Postprzez 106xsi » niedziela, 20 lut 2005, 02:53

Odkąd integrale pojawił się na forum wszystkie tematy wyglądają tak samo :roll: , albo „Kuzi the best”, albo „spadaj, bo głupi jesteś”. Czytam jego ciężkie wypociny i pytam się gdzie tacy ludzie rodzą się???

CZEKAM TERAZ NA DZIEŃ KIEDY MODERATORZY OBUDZĄ SIĘ I ZACZNĄ SKUTECZNIE KASOWAĆ INTELIGĘTNE WYPOWIEDZI JEGO.
106xsi
N3

Postprzez Łukasz » niedziela, 20 lut 2005, 16:49

cyclonn o co ci chodzi :?: :roll: Wyraziłem swoje zdanie na temat Kuchara. Nie muszę go przecież wielbić :!: Ja mam takie ty masz inne i nie wiem o co ci chodzi. Jeszcze jeden ekspert od wyzywania i robienia burd.

Tak przeglądam twoje posty cyclonn - chłopie ty jeszcze nic z rajdami związanego nie napisałeś tylko zamieszanie robisz, delikatnie mówiąc. Jedziesz na integrale a zachowujesz się dokładnie tak samo jak on - spotkał swój swego.
Tommi Makinen - My name is Legend
Łukasz
N3

Postprzez laGadula » niedziela, 20 lut 2005, 18:40

Chciałbym abyście zakonczyli tą dyskusję. Nie podoba mi sie że Tomek stał sie powodem do wzajemnego okładania się "pięściami". Zajmijcie się prosze naprawianiem rajdów , wspieraniem wszystkich kierowców , dyskusją z PZM-otem , zdrowym kibicowaniem . Ten sport nie istniałby bez kibiców , ale to nie znaczy że nalezy wchodzić z "butami" w życie zawodników i dyskutowac czy udało im sie w tym sporcie czy nie.
A co do wypowiedzi cyclonn'a to jak najbardziej ma On racje. Załozenie topicu pt. Tomasz Kuchar i rozprawa na temat co o nim myślicie jest bardzo niesmaczna (to samo tyczy sie tematu Leszka Kuzaja ) .
:!:
laGadula
N2

Postprzez Łukasz » niedziela, 20 lut 2005, 19:46

A temat o Czopiku :?: :wink:

A poza tym co w tym złego że ludzie wyrażą swoją opinię o jakimś kierowcy :roll: :?: Dla mnie to normalna sprawa, ja z wieloma kolegami wyrażam opinię na temat różnych osób, dyskutujemy o tych osobach, rzeczach i wogólę - nie wiem co w tym niesmacznego :roll: :?: Ktoś założył temat o Sołowowie o Czopiku o Kuzaju ja o "Kuczarze" i co z tego :?:
Łukasz
N3

Postprzez Whitek » niedziela, 20 lut 2005, 20:01

Rozmowa o osobie nieobecnej to zwykle plotkowanie i "obgadywanie" tymbardziej jezeli wystepuja jakies zarzuty wobec tej osoby. Zainteresowany nie ma mozliwosci sie bronic. Wiec jest w tym cos "niesmacznego"
Whitek
N3

Postprzez Cobra » niedziela, 20 lut 2005, 20:09

Uwazam, ze nie jest do konca tak jak mowicie, w dyskusji na temat osiagniec danego zawodnika, nie ma nic zlego. Dlaczego dziennikarz sportowy ma miec prawo do oceny tego czy innego zawodnika, a kibic nie?? Problemem jest tylko forma jak przybrala ta dyskusja i to wlasnie jej forma jest niesmaczna, " z "butami" w życie zawodników" nikt nie wchodzi, a kazdy zawodnik tak samo jak i artysta, polityk itd.. staje sie osoba publiczna wiec naturalnym jest ze beda toczyc sie na jego temat dyskusje. Przywrocmy tylko tej dyskusji rzetelna i profesjonalna forme a jak ktos nie ma nic madrego do napisania niech tego nie robi. To tyle
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez Łukasz » niedziela, 20 lut 2005, 21:20

Popieram :wink:
Łukasz
N3

Postprzez nielegala » poniedziałek, 16 maja 2005, 16:02

adi_A7 napisał(a):Moim zdaniem porównywanie Kuchara z Kuzajem, Kuligiem, czy też z Hołowczycem to małe nieporozumienie.
W ubiegłym sezonie regularnie dostawał od Lubiaka, Sołowowa i Bębenka.
Dla porównania, gdy Kuchar na dobre siedział w WRC, Sołowow wsiadał dopiero do rajdówki, a Lubiak ścigał się w Pucharze Seicento.
Kuchar ma największe doświadczenie z obecnie jeżdżących, mówi się, że jedna eliminacja MŚ, to jak pełny sezon w RSMP. Gdyby był taki "najlepszy" to nie pozostawiłby cienie złudzeń swoim rywalom.
Tak na prawde to przeciętny zawodnik, który otrzymał szanse na WRC, wykorzystał ją w miare swoich umiejętności.

co bardzo dobitnie potwierdził Kuchar swoją jazdą na Elmocie!
Ostatnio edytowano poniedziałek, 16 maja 2005, 18:22 przez nielegala, łącznie edytowano 1 raz
nielegala
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP