Frycz do końca sezonu w s1600
s2000 tylko na Polskim, za kierownicą Basso
Moderator: SebaSTI
SiwY napisał(a):Transformer napisał(a):fiat donosi
Szkoda bo ciekawi mnie czy bedzie łoić N-ki![]()
no niewiem poprostu to trzeba bedzie zobaczyc na odcinku i dopiero potem cos sugerowac nigdy nic niewiadomo moze akurat..._misiek055_ napisał(a):SiwY napisał(a):Transformer napisał(a):fiat donosi
Na Polskim raczej dostaną po dupie, gdyby Frycz miał na cały sezon też by pewnie z Kuzajem nie wygrał, nawet wicemistrzostwo bym czarno widział.
_misiek055_ napisał(a):SiwY napisał(a):Transformer napisał(a):fiat donosi
Na Polskim raczej dostaną po dupie, gdyby Frycz miał na cały sezon też by pewnie z Kuzajem nie wygrał, nawet wicemistrzostwo bym czarno widział.
maciekd napisał(a):_misiek055_ napisał(a):SiwY napisał(a):Transformer napisał(a):fiat donosi
Chyba niesprawiedliwy dla Frycza jesteś troche. Do tej pory ilekroć wsiadł w N4 był mistrzem polski, więc w Grande Punto szanse miałby ogromne!
rallyfan2 napisał(a):ja dzis z kolei widzialem nowa C2 ktora bedzie jezdzic Zabinski ( wozil sie pucharowa 206 ) .Musze powiedziec że samochod ciekawy chociaz kierowca zbytnich nadziei nie daje. Nie wiem czy klasa n-2 czy a-6 ale auto ciekawie brzmi
ccc napisał(a):rallyfan2 napisał(a):ja dzis z kolei widzialem nowa C2 ktora bedzie jezdzic Zabinski ( wozil sie pucharowa 206 ) .Musze powiedziec że samochod ciekawy chociaz kierowca zbytnich nadziei nie daje. Nie wiem czy klasa n-2 czy a-6 ale auto ciekawie brzmi
czyli jednak to nie ploty! a gdzie ją można zobaczyć???! widziałeś w środku? podobno nie zła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości