Moderator: SebaSTI
Jarek55511 napisał(a):Nie musisz im płacić,bo tego parkingu niema! Ja raz im zapłaciłem a za kościołem na parkingu stali inni i też chcieli kase.
wiechu100 napisał(a):I chwila prwdyKajto ladny czas.
EDIT: No i Kajto!!!!! Ale piekna walka byla. Gratki dla Wojtka, wytrzymal cisnienie
martin.h napisał(a):Kajto i Chuchała to pierwsza liga, a reszta to sorry, ale wstydziłbym się jadąc S2000 i przegrywając z seryjnym samochodem, bo nie oszukujmy się, ale R4 to dalej tapczan tyle, że bardziej dopracowany. Najbardziej rozczarowuje Kuchar, który otarł się o fabrykę, ale później jakoś uszło powietrze i dupa blada. Rzeźnik, myślałem, że pojedzie lepiej. Oleksowicz zrobił sezon w SWRC, ma dobrą furę i wyniku brak. Cóż poza wyjątkami mamy słabą ligę i na Polskim Kubica pokaże tym wszystkim "mądralom" miejsce w szeregu, i to nawet Kajtkowi i Chuchale bo sprzęt nie ten
kij napisał(a):Dla Kajtka na zagranicę to trochę za późno już, niestety. Co innego Chuchała, który jeszcze nie jest skażony jeżdżeniem 10lat w jednym miejscu
rallyfun napisał(a):kij napisał(a):Dla Kajtka na zagranicę to trochę za późno już, niestety. Co innego Chuchała, który jeszcze nie jest skażony jeżdżeniem 10lat w jednym miejscu
Masz racje, jedyny rozsadny krok do przodu to starty Chuchaly w WRC od nastepego sezonu, najlepiej od dobrego R5 czy RRC. W ERC niewiele moze zyskac, dopóki jest tam Kubica bedzie medialnie, pózniej wszystko wróci do normy. Jesli sie zasiedzi w RSMP to skonczy jak Kajto 10 lat po Walimskich patelniach w samochodach które nie licza sie w powaznych seriach.
tomson napisał(a):Rzeźnik wygrał odcinekczy ktoś pamięta kiedy wygrał poprzedni raz na oesie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 11 gości