Moderator: SebaSTI
Kramar napisał(a):Viper, ja Ci za encyklopedię robić nie będę. Sam sobie posprawdzaj.
Te 7 czy 8 załóg na dolnośląskim 2012 to ok 20% całej stawki, wiec chyba warto było dal tych zawodników stworzyć tę klasę.
Podobnie było z klasą N3/8. Chłopaki się skrzyknęli i jakoś to zaczęło funkcjonować.
viper napisał(a):W sierpniu na rzeszowskim 5
Kramar napisał(a):Słowację i Polski zostawmy. Zrozumieć dlaczego tak było trudnym nie jest.
Zresztą Polski chyba nawet nie był w kalendarzu Opel Cup.viper napisał(a):W sierpniu na rzeszowskim 5
No i źle? Lepiej żeby nie było żadnego?
Kramar napisał(a):Viper, ja Ci za encyklopedię robić nie będę. Sam sobie posprawdzaj.
Te 7 czy 8 załóg na dolnośląskim 2012 to ok 20% całej stawki, wiec chyba warto było dal tych zawodników stworzyć tę klasę.
Podobnie było z klasą N3/8. Chłopaki się skrzyknęli i jakoś to zaczęło funkcjonować.
viper napisał(a):Właśnie taki sam sens ma dzisiaj powoływanie klasy pod auta kit kar.
viper napisał(a):Pomijam jakiegoś tam fanatyka
gregortest napisał(a):Viper, już przestań silić się na oryginalnosć.
Gów.....o cie to obchodzi, dlaczego dany zawodnik startuje w rajdzie - kit carem, m3, dieslem, czy Vw garbusem itp.
Może ma taki układ z cieciem na tartaku w Sulęcicach ?
A moze płacą mu za to z dofinansowania UE, bo podnosi swoje kwalifikacje...
I tak nie startujesz, więc po jasna cholerę piszesz swoje głupie i nic nie wnoszące wywody.
Bad-i napisał(a):VIPER a Ty nadal nie rozumiesz
Nie ma znaczenia czy jest jeden fanatyk czy dziesieciu. Tak samo nie ma znaczenia czy jest to przyszlosciowe czy nie.
Poza tym jakby GKSS zamrozil przepisy o co zawodnicy poprosili na 2-3 lata to moze za te 2-3 lata bylo by wiecej fanatykow
Jak moze jezdzic jedna astra to niech jezdzi nawet ta jedna, a ja moze jezdzic jedna astra i kit car to niech tez jezdza razem. Kogo to boli?
Przeciez tutaj nikt nikogo nie skrzywdzi
Kramar napisał(a):No i rosła, Rzeszowski 5, Dolnośląski 7 aut.
Ktoś mówił o jakimś planie dziesięcioletnim?
Rok się pościgaliśmy i projekt się zakończył. I nie miało to nic a nic wspólnego z wiekiem samochodów.
viper napisał(a):Właśnie taki sam sens ma dzisiaj powoływanie klasy pod auta kit kar.
Jakiej klasy ? Ty w ogóle nie wiesz o czym tu mowa.viper napisał(a):Pomijam jakiegoś tam fanatyka
A czy w rajdach startują jacyś "nie fanatycy"?
viper napisał(a):Powoływanie wynalazków jeszcze nie wyszło na dobre dla dobra ogółu. Chcesz mieć wfrekwencje to trzeba sie skupis na samochodach prostych w miarę tanich i ogólnie dostępnych. Kit car nie spełnia zadnego z tych warunków to tylko fanaberia pojedynczych osób i ok. Ich sprawa.
viper napisał(a):Znasz powiedzenie tam gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść. Jeżeli ilosc klas zaczynać byc wieksza od ilości samochodów to chyba cos tu nie halo zaczyna byc.
viper napisał(a):Dobry projekt przetrwa kilka lat
viper napisał(a):Wiek miał duzo wspólnego, bo roznica podstawowa to taka, ze do N3 ludzie specjalnie budowali auta, a do opel cup juz nie
Bad-i napisał(a):viper napisał(a):Powoływanie wynalazków jeszcze nie wyszło na dobre dla dobra ogółu. Chcesz mieć wfrekwencje to trzeba sie skupis na samochodach prostych w miarę tanich i ogólnie dostępnych. Kit car nie spełnia zadnego z tych warunków to tylko fanaberia pojedynczych osób i ok. Ich sprawa.
A co Ci ta fanaberia przeszkadza, po raz kolejny pytam co masz przeciwko temu zeby taki samochod sobie jechal tak jak kiedys Rysiek Pluchaviper napisał(a):Znasz powiedzenie tam gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść. Jeżeli ilosc klas zaczynać byc wieksza od ilości samochodów to chyba cos tu nie halo zaczyna byc.
tam cyckow dwanascie
Kramar napisał(a):viper napisał(a):Dobry projekt przetrwa kilka lat
No chyba, że jest dobry ale w założeniach nie ma mowy o kilku latach.viper napisał(a):Wiek miał duzo wspólnego, bo roznica podstawowa to taka, ze do N3 ludzie specjalnie budowali auta, a do opel cup juz nie
A tak trudno wpaść na to, że w tym projekcie chodziło o zebranie istniejących aut w jednej klasie? Nie o budowę nowych.
Bad-i napisał(a):sorry ale nie mam sil, bronilem Ciebie jezeli chodzi o wypowiedzi na temat Kubicy ale jedna widze ze kompletnie nie rozumiesz co czytasz albo poprostu nie chcesz rozumiec.
Nie chodzi o zadne 2, 3 czy 8 klas. Chodzi o jedna klase gdzie wszyscy zawodnicy ktorzy sie dogadali chca jechac!!!! Jezeli tego nie rozumiesz to juz nie mam co wiecej tlumaczyc
K.M. napisał(a):Wpisowe 2500zł - kłamstwo
K.M.
K.M. napisał(a):
Przepraszam, czy kolega pisze na poważnie o klasyfikowaniu RGT w 2WD czy to jakiś żart.
K.M.
K.M. napisał(a):Klasyfikacja w 2WD. Szczerze, ja zupełnie tego nie rozumiem dlaczego BMW z silnikiem 3.2 ma konkurować w 2WD
K.M.
viper napisał(a):No ale kto sie dogadał, chcesz zlikwidować jedna klasę , ktora juz działa po to zeby sztucznie nabić frekwencje w drugiej zrobionej pod jedno moze dwa auta. . Pan koldej ostatni raz startował x lat wstecz,a wracać juz miał kilka razy. No wybacz ale dla mnie to nie jest argument rzeźby wywracać do gory nogami regulamin.
Bad-i napisał(a):viper napisał(a):No ale kto sie dogadał, chcesz zlikwidować jedna klasę , ktora juz działa po to zeby sztucznie nabić frekwencje w drugiej zrobionej pod jedno moze dwa auta. . Pan koldej ostatni raz startował x lat wstecz,a wracać juz miał kilka razy. No wybacz ale dla mnie to nie jest argument rzeźby wywracać do gory nogami regulamin.
Nie chce Cie obrazac ale widac ze nie ogarniasz, pismo wyslane do PZM bylo podpisane przez 9 zawodnikow (w tym tych dwoch od M3 czyli Marcin Opalka i Virnik).
To Oni wlasnie wyrazili chec zeby polaczyc klase i jezdzic z innymi OPEN 2wd razem (wiecej samochodow, wieksza rywalizacja) - teraz rozumiesz????
Pan Kołdej - nie musi nigdzie wracac bo jezdzil w 2014. Ale widze ze Twoje zaslepienie spowodowalo ze nawet nie jestes w stanie tego sprawdzic albo co lepiej mylisz Macieja Kołdej z Bartoszem Kołdej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości