Moderator: SebaSTI
corados napisał(a):Porebski wraca od co najmniej 2-3 lat, Lubiak, Gabrys tak samo.
Co do Porębskie się zgodzę, co roku wraca i co roku siedzi w domu, jakbyście zapomnieli to Lubiak wystartował w tamtym roku w Arłamowie ale śmiem twierdzić że jak wystartuje to też jakiś pojedynczy rajd,gość ma już prawie 40 na karku i dość długo miał przerwę w rajdach a jak oglądałem jego jazdę na Arłamowie to wyglądało to dość mocno dramatycznie. Z tego co rozmawiałem Gabrysiem na Karkonoszach to wiem że często jeździ na ogladare i ciągnie go za fajerkę ale nie chce już wykładać za całość startów z własnej sakiewki - w WRC pisali że chce wrócić i nad tym pracuje, a z tego co wiem to dość konkretny gość który nie rzuca słów na wiatr.corados napisał(a):Porebski wraca od co najmniej 2-3 lat, Lubiak, Gabrys tak samo. Dopoki nie zobacze ich na rampie startowej to nie uwierze, jak raz wypadnie sie z tego biznesu, to powrot jest jednak mocno utrudniony i udawalo sie to nie licznym, jak Polonski,ale jednak w slabszym i tanszym aucie
Mad Max napisał(a):Co do Porębskie się zgodzę, co roku wraca i co roku siedzi w domu, jakbyście zapomnieli to Lubiak wystartował w tamtym roku w Arłamowie ale śmiem twierdzić że jak wystartuje to też jakiś pojedynczy rajd,gość ma już prawie 40 na karku i dość długo miał przerwę w rajdach a jak oglądałem jego jazdę na Arłamowie to wyglądało to dość mocno dramatycznie. Z tego co rozmawiałem Gabrysiem na Karkonoszach to wiem że często jeździ na ogladare i ciągnie go za fajerkę ale nie chce już wykładać za całość startów z własnej sakiewki - w WRC pisali że chce wrócić i nad tym pracuje, a z tego co wiem to dość konkretny gość który nie rzuca słów na wiatr.corados napisał(a):Porebski wraca od co najmniej 2-3 lat, Lubiak, Gabrys tak samo. Dopoki nie zobacze ich na rampie startowej to nie uwierze, jak raz wypadnie sie z tego biznesu, to powrot jest jednak mocno utrudniony i udawalo sie to nie licznym, jak Polonski,ale jednak w slabszym i tanszym aucie
viper napisał(a):Mad Max napisał(a):Co do Porębskie się zgodzę, co roku wraca i co roku siedzi w domu, jakbyście zapomnieli to Lubiak wystartował w tamtym roku w Arłamowie ale śmiem twierdzić że jak wystartuje to też jakiś pojedynczy rajd,gość ma już prawie 40 na karku i dość długo miał przerwę w rajdach a jak oglądałem jego jazdę na Arłamowie to wyglądało to dość mocno dramatycznie. Z tego co rozmawiałem Gabrysiem na Karkonoszach to wiem że często jeździ na ogladare i ciągnie go za fajerkę ale nie chce już wykładać za całość startów z własnej sakiewki - w WRC pisali że chce wrócić i nad tym pracuje, a z tego co wiem to dość konkretny gość który nie rzuca słów na wiatr.corados napisał(a):Porebski wraca od co najmniej 2-3 lat, Lubiak, Gabrys tak samo. Dopoki nie zobacze ich na rampie startowej to nie uwierze, jak raz wypadnie sie z tego biznesu, to powrot jest jednak mocno utrudniony i udawalo sie to nie licznym, jak Polonski,ale jednak w slabszym i tanszym aucie
Gabrys to kolejny gosc co wraca juz 10 sezon jak porebski. Ludzie którzy jezdzili za swoje w rajdach praktycznie w momencie rezygnacji i chceci jazdy za nie swoje praktycznie odchodzą na zawsze.
Hubertos napisał(a):Konradoo napisał(a):Update do mojej listy:
M.Lubiak
Ł.Sztuka
P. Adamus
M.Pelikański
K.Butruk
Z. Maliński
M. Bełtowski
B. Grzybek
T. Trembicki
B. Boruta
A. Zawada
T. Czopik
M. Majcher
R. Kujawski
R. Typa
M. Pasecki
W. Koczeski
FELIX
Klementowicze E30 M3 <3
K. Możyszek
M. Woźniczko
M. Mucha
D. Poloński
ABRAM
N. Guzek
V. Peterenko
M. Turski
P. Meresiński
Ile by to było więcej fur??!
krzysiek_swrt napisał(a):Krzysztof Tercjak jak wróci z wczasów hehe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość