Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ???

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ???

Postprzez corados » piątek, 30 sty 2015, 09:41

Porebski wraca od co najmniej 2-3 lat, Lubiak, Gabrys tak samo. Dopoki nie zobacze ich na rampie startowej to nie uwierze, jak raz wypadnie sie z tego biznesu, to powrot jest jednak mocno utrudniony i udawalo sie to nie licznym, jak Polonski,ale jednak w slabszym i tanszym aucie
corados
A6

Postprzez SOKÓŁ » piątek, 30 sty 2015, 10:55

corados napisał(a):Porebski wraca od co najmniej 2-3 lat, Lubiak, Gabrys tak samo.

Maćka Lubiaka w tym sezonie zabraknie na trasach RSMP a tym czasem na Giełdzie rajdowej pojawiło się takie info od Tomka Gryca :wink:
Sprzedam -Mitsubishi Lancer Evo 9RS. Top sec gr. N - stan Idealny.
Więcej info na piv lub pod telefonem 602 110 022 lub mail tomek@gryc.com.pl cena w zależności od specyfikacji i pakietu cześć dodatkowych od 180.000zł. Możliwa zamiana na 208 r2
SOKÓŁ
A6

Postprzez Mad Max » piątek, 30 sty 2015, 11:32

corados napisał(a):Porebski wraca od co najmniej 2-3 lat, Lubiak, Gabrys tak samo. Dopoki nie zobacze ich na rampie startowej to nie uwierze, jak raz wypadnie sie z tego biznesu, to powrot jest jednak mocno utrudniony i udawalo sie to nie licznym, jak Polonski,ale jednak w slabszym i tanszym aucie
Co do Porębskie się zgodzę, co roku wraca i co roku siedzi w domu, jakbyście zapomnieli to Lubiak wystartował w tamtym roku w Arłamowie ale śmiem twierdzić że jak wystartuje to też jakiś pojedynczy rajd,gość ma już prawie 40 na karku i dość długo miał przerwę w rajdach a jak oglądałem jego jazdę na Arłamowie to wyglądało to dość mocno dramatycznie. Z tego co rozmawiałem Gabrysiem na Karkonoszach to wiem że często jeździ na ogladare i ciągnie go za fajerkę ale nie chce już wykładać za całość startów z własnej sakiewki - w WRC pisali że chce wrócić i nad tym pracuje, a z tego co wiem to dość konkretny gość który nie rzuca słów na wiatr.
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez viper » piątek, 30 sty 2015, 11:38

Mad Max napisał(a):
corados napisał(a):Porebski wraca od co najmniej 2-3 lat, Lubiak, Gabrys tak samo. Dopoki nie zobacze ich na rampie startowej to nie uwierze, jak raz wypadnie sie z tego biznesu, to powrot jest jednak mocno utrudniony i udawalo sie to nie licznym, jak Polonski,ale jednak w slabszym i tanszym aucie
Co do Porębskie się zgodzę, co roku wraca i co roku siedzi w domu, jakbyście zapomnieli to Lubiak wystartował w tamtym roku w Arłamowie ale śmiem twierdzić że jak wystartuje to też jakiś pojedynczy rajd,gość ma już prawie 40 na karku i dość długo miał przerwę w rajdach a jak oglądałem jego jazdę na Arłamowie to wyglądało to dość mocno dramatycznie. Z tego co rozmawiałem Gabrysiem na Karkonoszach to wiem że często jeździ na ogladare i ciągnie go za fajerkę ale nie chce już wykładać za całość startów z własnej sakiewki - w WRC pisali że chce wrócić i nad tym pracuje, a z tego co wiem to dość konkretny gość który nie rzuca słów na wiatr.

Gabrys to kolejny gosc co wraca juz 10 sezon jak porebski. Ludzie którzy jezdzili za swoje w rajdach praktycznie w momencie rezygnacji i chceci jazdy za nie swoje praktycznie odchodzą na zawsze.
viper
S2000

Postprzez SkyWalker » piątek, 30 sty 2015, 12:06

Viper napisałeś to co 3 gości wyżej wszyscy już wiedzą jaki jest Gabryś i jaki Porębski...^^ toż to spaam !
SkyWalker
N3

Postprzez MSG Racing » piątek, 30 sty 2015, 17:40

viper napisał(a):
Mad Max napisał(a):

Gabrys to kolejny gosc co wraca juz 10 sezon jak porebski. Ludzie którzy jezdzili za swoje w rajdach praktycznie w momencie rezygnacji i chceci jazdy za nie swoje praktycznie odchodzą na zawsze.

Chyba ze się im z głowie przestawi. Bo to nie ten kraj i nie Ci ludzie. Dwóch o ile w miarę ogarniało to trzeci średnio. A to wcale nie znaczy ze powinni dostać kasę na starty szczególnie ze obecnie w tym sporcie są jak duchy. Inna zmiana w głowie to może zamiast nadal pchać sie w auto wysokiej polki i rajdy RSMP to można by coś przejechać niżej lub niższych rajdów, pokazać się a i może byłby wynik i znalazłby się ktoś kto by kaski trochę wyłożył. Wiek i przestój robi swoje wiec niech nie myślą ze wrócą i w drugim rajdzie będą wyniki jak w ostatnich startach. Z tym się trzeba pogodzić.
Porębski pojechał Cieszynke i się rozkręcał tak ze aż go Clio R3 zrobiło w bambuko i postanowiło ze wjedzie dachem do strumyka. Ale coś tam próbuję i nie od razu ze Lancer czy R5 choć o czymś takim wspominał.
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez andrew88 » piątek, 30 sty 2015, 21:43

Marek Bugajski z RPP w tym roku planuje zmienić Fiata CC na Citroena C2R2 Max i wystartować nim w wybranych rajdach RSMP.
http://youtu.be/YfosT0YwVQA?t=2m49s
Szukam wolnego miejsca na europejskie rundy WRC. Oprócz Szwecji i Walii.
andrew88
A6

Postprzez HenriS12B » sobota, 31 sty 2015, 12:49

Hubertos napisał(a):
Konradoo napisał(a):Update do mojej listy:

M.Lubiak
Ł.Sztuka
P. Adamus
M.Pelikański
K.Butruk
Z. Maliński
M. Bełtowski
B. Grzybek
T. Trembicki
B. Boruta
A. Zawada
T. Czopik
M. Majcher
R. Kujawski
R. Typa
M. Pasecki
W. Koczeski
FELIX
Klementowicze E30 M3 <3
K. Możyszek
M. Woźniczko
M. Mucha
D. Poloński
ABRAM
N. Guzek
V. Peterenko
M. Turski
P. Meresiński

Ile by to było więcej fur??!

Łukasz Witas, Michał Uliarczyk, Norbert Guzek, Damian Jurczak, Rysiu Plucha :wink: ...
HenriS12B
N2

Postprzez krzysiek_swrt » sobota, 31 sty 2015, 13:15

to jeszcze Damian Gielata,Michał Dobrowolski,i może Krzysztof Tercjak jak wróci z wczasów hehe.
krzysiek_swrt
N3

Postprzez posejdon » sobota, 31 sty 2015, 17:23

krzysiek_swrt napisał(a):Krzysztof Tercjak jak wróci z wczasów hehe.

Koniecznie 306 Maxi. Ile on tych wczasów dostał?
Jestem Kubicomaniakiem!
posejdon
A5

Postprzez Miko » sobota, 31 sty 2015, 17:35

12 albo 15
Team Deputa.
Miko
N3

Postprzez krzysiek_swrt » sobota, 31 sty 2015, 17:43

chyba 12 a koło 4 już siedzi chyba.
krzysiek_swrt
N3

Postprzez Cairo » sobota, 31 sty 2015, 18:30

Dostał 15, siedzi 4... więc na szybki powrót nie ma szans.
www.cairo.com.pl - części do samochodów marki Honda - Kraków
Cairo
N2

Postprzez krzysiek_swrt » niedziela, 1 lut 2015, 18:12

nie no po takim czasie to raczej nie wróci po pierwsze pewnie już nie było by za co, po drugie brak formy której zresztą nigdy za bardzo nie było a po trzecie środowisko też raczej by go nie zaakceptowało po tym co zrobił chociaż z drugiej strony pewnie wielu by podobnie zareagowało gdyby ktoś z łapami rzucał się do kogoś bliskiego,może z nieco innym skutkiem.
krzysiek_swrt
N3

Postprzez TITISE » niedziela, 1 lut 2015, 21:32

Kolego co Ty piszesz, jak można zaakceptować to jak ktoś na ulicy zabija nożem męża i ojca malutkiej córeczki, no jak ?
TITISE
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP