33 Rajd Elmot 2005

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Raven » niedziela, 8 maja 2005, 20:13

Żeby całkiem wczuć się w jajcarską atmosferę z rajdia LUZ brakuje tylko chyba zdjęcia Pani pilot - Beaty Balcerak

Przepraszam, a co chodzi z Beata? Bo nie kumam?

EDIT: No slyszalem, ze jakas laska jedzie z Plucha, ale nie wiedzialem ze to Becia ;)
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez Booogi » niedziela, 8 maja 2005, 21:02

Łukasz napisał(a):Gratulacje dla Bębenków i Grzyba - pięknie jechali. Kuchar, Lubiak... :? Kuzaj znów nie wytrzymał ciśnienia...któreg nie było. Ciekawy rajdzik, dużo się działo no i dobrze że para Kuzaj/Szczepaniak wyszli z wypadku bez szwanku.

to ciekawe co mówisz, że kuzi nie wytrzymał cisnienia, ten wypadek nie wygląda na typowy błąd kierowcy, sam kuzi mówil ze cos nie grało z autem wiec nie mów odrazu ze to on zawalił, być moze ale nic nie jest pewne
Janusz na zawsze w naszej pamięci...[ ' ]
Booogi
A5

Postprzez Łukasz » niedziela, 8 maja 2005, 21:26

Booogi - Kuzaj gdzieś mówił że wahacz mu pękł, ale to jego wina, bo jak mam uszkodzony zawis i auto straciło przez to sterowność (mówił że nie mógł upilnować tyłu) to ja nie zapier****m pod 200 km/h. Jak mam problemy z uprowadzeniem auta bo uszkodzone jest zawieszenie to jadę w miarę możliwości nawet kosztem jakichś strat dla bezpieczeństwa i własnego i pilota i kibiców, ponieważ mógł nie opanowac auta w miejscu gdzie było sporo kibiców i mógł w nich wpaśc. Jeśli z tym wahaczem to prawda to winna bezapelacyjnie leży po stronie Kuzaja, a na dodatek wykazał się straszną głupotą i bezmyślnością.
Tommi Makinen - My name is Legend
Łukasz
N3

Postprzez Cogonieznajom » niedziela, 8 maja 2005, 21:32

Łukasz napisał(a):Booogi - Kuzaj gdzieś mówił że wahacz mu pękł, ale to jego wina, bo jak mam uszkodzony zawis i auto straciło przez to sterowność (mówił że nie mógł upilnować tyłu) to ja nie zapier****m pod 200 km/h. Jak mam problemy z uprowadzeniem auta bo uszkodzone jest zawieszenie to jadę w miarę możliwości nawet kosztem jakichś strat dla bezpieczeństwa i własnego i pilota i kibiców, ponieważ mógł nie opanowac auta w miejscu gdzie było sporo kibiców i mógł w nich wpaśc. Jeśli z tym wahaczem to prawda to winna bezapelacyjnie leży po stronie Kuzaja, a na dodatek wykazał się straszną głupotą i bezmyślnością.

najlepiej całą sytuację skomentował Maciek Wisławski :shock: Określił postawę Kuzaja bardzo krótko...i nie były to komplementy :!:
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez krzychd » niedziela, 8 maja 2005, 21:35

Cogonieznajom napisał(a):
Łukasz napisał(a):Booogi - Kuzaj gdzieś mówił że wahacz mu pękł, ale to jego wina, bo jak mam uszkodzony zawis i auto straciło przez to sterowność (mówił że nie mógł upilnować tyłu) to ja nie zapier****m pod 200 km/h. Jak mam problemy z uprowadzeniem auta bo uszkodzone jest zawieszenie to jadę w miarę możliwości nawet kosztem jakichś strat dla bezpieczeństwa i własnego i pilota i kibiców, ponieważ mógł nie opanowac auta w miejscu gdzie było sporo kibiców i mógł w nich wpaśc. Jeśli z tym wahaczem to prawda to winna bezapelacyjnie leży po stronie Kuzaja, a na dodatek wykazał się straszną głupotą i bezmyślnością.

najlepiej całą sytuację skomentował Maciek Wisławski :shock: Określił postawę Kuzaja bardzo krótko...i nie były to komplementy :!:

A konkretnie??
KRzychd
krzychd
N3

Postprzez *fly* » niedziela, 8 maja 2005, 21:36

Niedawno wrocilem! bylo zajebiscie!
Brawa Bebenki... OBY TAK DALEJ W DRODZE PO TYTUL!!!!
Niedlugo fotki gdzies wrzuce!
*fly*
A5

Postprzez Ohlins » niedziela, 8 maja 2005, 21:44

Booogi napisał(a):
Łukasz napisał(a):Gratulacje dla Bębenków i Grzyba - pięknie jechali. Kuchar, Lubiak... :? Kuzaj znów nie wytrzymał ciśnienia...któreg nie było. Ciekawy rajdzik, dużo się działo no i dobrze że para Kuzaj/Szczepaniak wyszli z wypadku bez szwanku.

to ciekawe co mówisz, że kuzi nie wytrzymał cisnienia, ten wypadek nie wygląda na typowy błąd kierowcy, sam kuzi mówil ze cos nie grało z autem wiec nie mów odrazu ze to on zawalił, być moze ale nic nie jest pewne

taaaaaa Kuzaj jak ma dzwona to zawsze cos z autem było nie tak, a jeśli to prawda to o tym wiedział i nie musiał jechac tak szybko bo przeciez miał pół minuty przewagi
Ohlins
A6

Postprzez karcin » niedziela, 8 maja 2005, 21:53

Ten baner z pierwszego zdjęcia dość często widziałem na OeSach :D
Pozdrawiam
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7430425065d34ed7 Obrazek
karcin
A6

Postprzez Tomi_OL » niedziela, 8 maja 2005, 22:57

YOŁ właśnie wróciłem z rajdu i jestem lekko "sprachowany" ide do pać
:D :D
pozdrawiam.
Rajdowcy "na dopingu" są tylko mistrzami na swoim podwórku. To zwykli oszuści. Simon Jean-Joseph.
www.sztukakibicowania.pl
Jezek, jezek, jezek SE MA !
Gravel Ruless !
Tomi_OL
N3

Postprzez kirloy » niedziela, 8 maja 2005, 23:06

Querwa.....
Ja zakonczylem elmot wczesniej niz Leszek - chu...jki wywalily mi szybe w zagorzu po 2OS (asfalt->kostka kolo dworca), zwineli plecak - w ktorym i tak byly tylko koszulki - a ja mialem caly weekend w plecy. Ciezko poruszac sie autem bez szyby w takiej pogodzie - wiec pojechalismy na strefe, popatrzyli na wyniki - 250 km do chaty z pelna klimatyzacja.....

Pozdro dla Wapna on ponoc w ten sam sposob pozbyl sie szyby.
kirloy
N3

Postprzez adamlen » niedziela, 8 maja 2005, 23:11

Tacy ludzie powinni trafić do więzienia.Brak słów...

Edit:Więzienie to za mała kara...
adamlen
A6

Postprzez Marek106 » niedziela, 8 maja 2005, 23:12

Z góry zastrzegam, że fanem Kuzaja nie jestem, ale doceniam go jako kierowcę... Może i przesadził, nie wiadomo, ale przynajmniej idzie ogniem i to konkretnym i za to respekt. Poza tym jak jedzie to niestety leje wszystkim. Wolę takich driverów oglądać niż tych co asekuracyjnie wożą tyłki : Duda, Kuchar, Pasecki, Meresiński,itd... Gratulacje dla Bębnów, Gabrysia(po takiej przerwie), Grzyba, Pelikana, Kajetana... Szkoda Frycza, bo wyglądało, że jednak te Punto pojedzie. Miejmy nadzieję, że następnym razem.
Marek106

Postprzez RajducH » niedziela, 8 maja 2005, 23:12

Boze.... znowu Kuzi to zle, kuzi tak zle, kuzi zawsze zle :/ paranoja:/ potzrymuje zdanie Marka 106 ze wole kogos kto jedzie ostro niz tych ktorzy sie czolgaja fura ktora o wiele wiecej poleci:) czasem wydaje mi sie ze lepeij byloby jkaby Kuzi startowal pod inna flaga, wowczas nie narazalby sie na taka krytyke:/ jechal jak jechal, prawda jest taka ze byl najlepszy i nikt nie nawiazal z nim walki, a to ze sie wylozyl to juz jego charakter, przyzwyczail nas do tego. Kazdy kierowca jest inny, kazdy inaczej walczy. Czy to byl wachacz czy jego wina to on sam wie najlepeij, latwo mowic kto jak by sie zachowal, ale watpie by specjalnie sie rozlozyl bo nie pomyslal ze tak moze sie stac. Co do Wislawskiego... szacunek dla niego, ale jesli Lubiak przyspieszy i postara sie powalczyc o jakies zwyciestwo tez moga miec jakies przygody.

Dla Bebenkow brawa:) pokazali co niektorym ze MR jest do objechania:P
Zawsze Jest Nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
RajducH
A6

Postprzez Mroowa » niedziela, 8 maja 2005, 23:18

Oto komentarz z doba.pl kolo napisał że dobrze było zobaczyć najlepszych w akcji w odpowiedzi padły takie słowa :/

Najlepszych chyba w niszczeniu Gór! Rajdowcy z bożej łaski,amatorzy powinni jeżdzić na zamkniętych torach a nie udawać sportowców i przy okazji niszczyć środowisko,drogi i utrudniać życie nie-fanom rajdów.

To jest dobry temat do dyskusji !. Gdzie są ekolodzy którzy chętnie protestują przeciwko budowie np. supermarketu a tu w obliczu ewidentnego niszczenia środowiska ... głuche milczenie ??????????? Może dlatego ,że nie ma jak wyciągnąć kasy od organizatorów ? .
Ciekawy jestem czy kierowcy biorący udział w rajdach płacą podatek za niszczenie środowiska naturalnego dla własnej przyjemności i garstki skorumpowanych przez samochodowe lobby dziennikarzy i tzw. działaczy ! To ,że pan Kuzaj rozbije samochód o drzewo to jego sprawa ale drzewo państwowe i kto zapłaci za jego zniszczenie ? Gruby pan Kościuszko w swoich karczmach propaguje zdrową , tradycyjną kuchnię a czy to zdrowe spalić kilkaset litrów toksycznej benzyny dla własnej zachcianki ?

Rajdowcy na rowery ! Albo poszły sabaki z moich gór !!!

jakby ktoś się chciał dopisać to adres nieszczęsna www.doba.pl
Mroowa
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP