Moderator: SebaSTI
wanderer napisał(a):Kit_Car napisał(a):A to nie będzie może tak, że jak Kajto- daj Bóg- będzie miał mocny początek sezonu, to Skoda mu autka nie da bo napsuje krwi kierowcom fabrycznym?
To zależy jakie plany będzie miała Skoda. S2000 poszły na sprzedaż, a nowym autem mają szansę wyjechać chyba dopiero w kwietniu podczas 3 rajdu ERC, więc możliwe, że walka o tytuł nie będzie ich priorytetem. Czas pokaże.
- Kontrakt ze Skodą obowiązuje jeszcze przez dwa lata - oświadczył Lappi. - Oczywiście, kontrakt posiada opcję na Volkswagena, jednak to Skoda jest właścicielem umowy. Znajdujemy się w dobrej sytuacji. Volkswagen startuje w WRC i może mnie przejąć. Nie sądzę, byśmy pozostali w mistrzostwach Europy. W tej chwili jedynym celem jest poznanie rajdów w mistrzostwach świata. Musimy naciskać menedżera Skody, żeby tam jeździć.
alex555 napisał(a):A jak kiedyś pisałem, że bedzie opel adam w 2015 w RSMP, to mnie wyśmiali, a teraz proszę bardzo, oto dowód
https://www.youtube.com/watch?v=gWGKmHc ... e=youtu.be
Zajcev napisał(a):Będzie rodzynek na trasach RSMP?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości