tadeknovak napisał(a):Wysłuchałem właśnie wywiadu Chuchały do Radiowej Trójki...nasuwa mi sie jedna myśl: "Błazen zawsze zostanie błaznem"![]()
![]()
![]()
Dzięki, że podzieliłeś się tak "cenną" uwagą, ale to chyba nie ten temat. Dział hejterski jest w archiwum.

Moderator: SebaSTI
tadeknovak napisał(a):Wysłuchałem właśnie wywiadu Chuchały do Radiowej Trójki...nasuwa mi sie jedna myśl: "Błazen zawsze zostanie błaznem"![]()
![]()
![]()
Mad Max napisał(a):wiadomo czym się ta firma zajmuje - ubezpieczeniami - jakoś nie zauważyłem żeby z C-Rally ktoś płakał po kasacji dwóch samochodów (Chuchała, Kasperczyk) na Rzeszowskim w tym roku wiec może tu jest powiązanie.
To wiedzą prawie wszyscyszefo2 napisał(a):Karnabal współpracuje z Wartą , a Bruno Tassi i Polonus to firmy gościa w których Kołun prezesuje.
Skoro zacząłeś wątek to może go rozwińszefo2 napisał(a):To jest temat na dłuższą dywagację..............................
filantrop napisał(a):chuchała planuje junior erc w 2015
chuchała planuje junior erc w 2015
Aro90 napisał(a):filantrop napisał(a):chuchała planuje junior erc w 2015
jeśli tak zrobi to szacunek dla niego zeby z R5 przejść do R2w pierwszym sezonie pozna rajdy by rok później smigac już R5, bo myślę że może się bić o wygraną(nagrodą za wygranie J-ERC są wybrane rundy w R5)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości