Leszek Kuzaj

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez nielegala » piątek, 22 gru 2006, 18:16

Marmetal napisał(a):
Saruto napisał(a):
w następnym sezonie będę chciał powalczyć o jak najwyższą lokatę w tej klasyfikacji.

Nie widze w tych słowach nic o wojowaniu (...)

Dokładnie. Zresztą każdy chce powalczyć o jak najlepsze miejsce, każdy chce wypaść jak najlepiej. Nie znam kierowcy, który lubi dojeżdżać "w ogonie" ;).

Jasne, że kazdy chce dojezdzac na jak najlepszej pozycji. I tego zycze naszym zawodnikom. Ale chodzilo mi o to zeby nie popadac w mega optymizm po przeczytaniu zapowiedzi Leszka o startach zagranicznych. Podobno jest w zyciowej formie... ale on to juz mowi od kilku seznow :) Jakby dane mu bylo wygrac cos znaczacego za granica to juz by to wygral...
Teraz przy duzym szczesciu i pechu rywali (tak jak w Argentynie) ma szanse moze na pierwsza 5 na koniec sezonu, na wiecej bym nie liczyl.
Ile to juz razy slyszelismy z jego ust, ze wygra ME i jakos do dzis mu sie nie udalo, a przeciez w ME w ostatnich latach jezdza 'troche wolniejsi' kierowcy niz w PCWRC - wiec skoro w ME nie dal rady to watpie zeby mu sie w MS cos udalo zwojowac.
nielegala
N3

Postprzez Marmetal » piątek, 22 gru 2006, 18:42

Ja akurat nie popadam w optymizm, gdyż znam możliwości Leszka i umiejętności rywali z PCWRC. Przy dobrej jeździe i regularności ma szansę na piątkę, tak jak powiedziałeś.

nielegala napisał(a):(...) Ile to juz razy slyszelismy z jego ust, ze wygra ME i jakos do dzis mu sie nie udalo, a przeciez w ME w ostatnich latach jezdza 'troche wolniejsi' kierowcy niz w PCWRC - wiec skoro w ME nie dal rady to watpie zeby mu sie w MS cos udalo zwojowac.

W ostatnich latach akurat Leszek nie jeździł pełnego cyklu ME, skoncentrował się na startach w Polsce i ostatnio na świecie. Myślę, że gdyby w przyszłym roku zdecydował się na starty na Starym Kontynencie to tytuł przyszedłby mu dość łatwo, bo moim zdaniem w Subaru, które zna doskonale objechałby zawodników Grifone w Punto Super 2000, przynajmniej w niektórych rajdach. Ale cóż, postawił na MŚ.
Marmetal
S2000

Postprzez solota_RallyPL.com » piątek, 22 gru 2006, 19:20

jeżeli jest szansa na starty w MŚ przy dobrym budżecie to dlaczego jej nie wykorzystać :?: TRZYMAM KCIUKI LESZEK :!:
JANUSZ KULIG 1969-2004
RICHARD BURNS 1971-2005
MICHAEL PARK 1966-2005
COLIN MCRAE 1968-2007

"Forever in Memory"
solota_RallyPL.com
A5

Postprzez nielegala » piątek, 22 gru 2006, 22:48

Marmetal napisał(a):Myślę, że gdyby w przyszłym roku zdecydował się na starty na Starym Kontynencie to tytuł przyszedłby mu dość łatwo, bo moim zdaniem w Subaru, które zna doskonale objechałby zawodników Grifone w Punto Super 2000, przynajmniej w niektórych rajdach.

Oj nie wiem czy tytuł przyszedłby mu łatwo. Raz juz sie chwalił ze ma Impreze prosto z fabryki, i za tytuł ME ktory zdobedzie pojdzie w MS fabryczna Impreza WRC w wybranych rajdach... I co z tego wyszlo...
nielegala
N3

Postprzez Gucio » piątek, 22 gru 2006, 23:09

Nielegala widze, że za wszelka cene dazysz do kolejnej bezsensownej dyskusji na tym forum. Basta!
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez nielegala » piątek, 22 gru 2006, 23:32

Gucio napisał(a):Nielegala widze, że za wszelka cene dazysz do kolejnej bezsensownej dyskusji na tym forum. Basta!

Do dyskusji nie daze bo dyskuja juz jest :) a czy bezsensowana? hmm rozmawiamy na temat kuzaja w temacie pt. Leszek Kuzaj. Rozmawiamy kulturalnie i o rzeczach prawdziwych - nie widze wiec problemu :P
nielegala
N3

Postprzez mototom » piątek, 22 gru 2006, 23:45

nielegala napisał(a):
Marmetal napisał(a):Myślę, że gdyby w przyszłym roku zdecydował się na starty na Starym Kontynencie to tytuł przyszedłby mu dość łatwo, bo moim zdaniem w Subaru, które zna doskonale objechałby zawodników Grifone w Punto Super 2000, przynajmniej w niektórych rajdach.

Oj nie wiem czy tytuł przyszedłby mu łatwo. Raz juz sie chwalił ze ma Impreze prosto z fabryki, i za tytuł ME ktory zdobedzie pojdzie w MS fabryczna Impreza WRC w wybranych rajdach... I co z tego wyszlo...

Tyle, że to było pare lat temu. Przeszłościa żyjesz gościu?
mototom
A6

Postprzez Saruto » sobota, 23 gru 2006, 10:26

mototom napisał(a):
nielegala napisał(a):

Tyle, że to było pare lat temu. Przeszłościa żyjesz gościu?

Tak jak spora liczba ludzi w Polsce ;)
Rozumiem że można wspominać udane występy Leszka z przed lat ale żeby wypominać mu to co się nie udało to już głupota.
Rozumiem Nielegala że nie lubisz Leszka i szanuje to bo ja też go nie lubie ale staram się nie patrzyć na człowieka który stoi od razu na straconej pozycji. Patrząc na jego jazde w tym sezonie w MŚ stwierdzam że jeśli będzie miał szczęście(czyli skończy wszystkie rajdy) to nawet może wygrać PCWRC, a jeśli nie to skończy około 6 pozycji.
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez Gucio » wtorek, 2 sty 2007, 22:01

W sumie to nie bede zaśmiecał "CF" tylko dam tutaj.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez Mroowa » piątek, 12 sty 2007, 14:09

No to ładnie Leszek Kuzaj z Jarkiem Baranem, z nim Kuzi zaczynał przygodę z rajdami i teraz znowu razem. Ciekawe co tam się stało że program JWRC, a Junior nie z Baranem, ale nie wnikam, ten duet jest dobry, chociaż nadal szkoda że już nie ze Szczepaniakiem :(
Mroowa
S2000

Postprzez Cendra » piątek, 12 sty 2007, 15:07

Mroowa napisał(a):No to ładnie Leszek Kuzaj z Jarkiem Baranem, z nim Kuzi zaczynał przygodę z rajdami i teraz znowu razem. Ciekawe co tam się stało że program JWRC, a Junior nie z Baranem, ale nie wnikam, ten duet jest dobry, chociaż nadal szkoda że już nie ze Szczepaniakiem :(
zdziwiła mnie ta wiadomosc... nawet bardzo :shock: ale dobrze ze pilot doswiadczony zasiadzie u Leszka, teraz Kociuch juz musi sobie sam radzić, do tej pory Jarek pomagał mu w rajdowym świadku
Cendra
A6

Postprzez Marmetal » piątek, 12 sty 2007, 18:54

No to mamy świetną załogę :). Dwaj doświadczeni zawodnicy z długim stażem, świetnymi umiejętnościami i wieloma tytułami. Do tego profesjonalnie przygotowane Subaru, pieniądze na starty, szeroki program... No, mamy faworytów RSMP :twisted:.
Marmetal
S2000

Postprzez Saruto » sobota, 13 sty 2007, 08:15

Marmetal napisał(a):No, mamy faworytów RSMP :twisted:.

i bez tego Kuzaj jest faworytem, jeszcze tylko szczęście które czasami go opuszcza i napewno będzie mistrzem...
Kuzaj jest już na takim poziomie w Polsce że nawet z pilotem średniej klasy sobie poradzi.
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez boss » sobota, 13 sty 2007, 09:52

Saruto napisał(a):
Marmetal napisał(a):No, mamy faworytów RSMP :twisted:.

i bez tego Kuzaj jest faworytem, jeszcze tylko szczęście które czasami go opuszcza i napewno będzie mistrzem...
Kuzaj jest już na takim poziomie w Polsce że nawet z pilotem średniej klasy sobie poradzi.

Ale jak mozna bylo przeczytac w komunikacie... Lesiu nie szukal jakiegos laika... mial duze wymaganie... wiec moze by sobie poradzil... ale i tak stawia na profesjonalizm... i to mi sie podoba.. :):) wiec faworyt na MP07 numer jeden... ale moim zdaniem nie bedzie tak "łatwo" jak w tym roku... konkurencja nie spi... sezon 07 moze byc jednym z ciekawszych z ostatnich lat... pozdro... :)
boss
A5

Postprzez solota_RallyPL.com » sobota, 13 sty 2007, 11:57

Subaru Poland Rally Team jest na oficjalnej liście PCWRC

nie ma co ukrywać, że lista N4 w tym roku jest bardzo mocna
JANUSZ KULIG 1969-2004
RICHARD BURNS 1971-2005
MICHAEL PARK 1966-2005
COLIN MCRAE 1968-2007

"Forever in Memory"
solota_RallyPL.com
A5