tom k-b napisał(a):no to tu masz po problemie bo to nie Twoja kasa i stresować się nie musisz

Ja problemu nie mam, więc nie wiem o co ci chodzi. Chyba po to jest forum żeby dyskutować. Niech sobie każdy robi co chce, ale chyba mogę wyrazić swoje zdanie.
Może jestem smieszny, dziwny i mam problem ale:
-1. Jaki jest sens jechać autem WRC, po co ? Żeby kibice się cieszyli? Nie jeżeli Gielata by wziął WRC to tylko po to żeby jechać dla siebie bo ma ochotę pojeżdzić tego typu autami, jak chce zrobić coś wyjątkowego to niech se B-grupę przywiezie i pokaże Polskim kibicom
-2. Jak się takie auto bierze to nie po to żeby nim do kościoła w niedzielę jechać.
Stresować się nie będę jak dla mnie to "0" może być nawet Boening 747, byc może PZM go puści bo kibice jescze takiego pojazdu nie widzieli i będą mieli frajdę i jakie odgłosy:D
Jeżeli ktoś chce jeżdzić WRC w Polsce to niech się znajdzie paru kierowców którzy wystawią takie auto np. na Kyterium Asów, niby też pod patronatem PZM ale tam może by się zgodzili bo do żadnych klasyfikacji to nie wchodzi, a tak wprawdzie po paro kilometrowej trasie ale może by się z kimś pościgał a nie ze swoimi ambicjami.