Wszyscy go "pchamy" w MŚ zamiast Kościuszki więc taka strata wydaje mi się jest trochę duża...

Moderator: SebaSTI
wojtasm461 napisał(a):Myślę że Kajto powinien mniej tracić.
Wszyscy go "pchamy" w MŚ zamiast Kościuszki więc taka strata wydaje mi się jest trochę duża...
fotorobart_pl napisał(a):wojtasm461 napisał(a):Myślę że Kajto powinien mniej tracić.
ale po co pchać?
lepiej mieć Mistrza w Polsce niż zagranicą Średniaka:)
wojtasm461 napisał(a):Myślę że Kajto powinien mniej tracić.
viper napisał(a):wojtasm461 napisał(a):Myślę że Kajto powinien mniej tracić.
Do kogo miałby mniej tracić , bo mnie sie wydaje , ze prowadzi w rajdzie.
Zoe napisał(a):W polskiej eliminacji owszem... Natomiast, że dostaje srogie baty to druga sprawa, w dodatku, trochę niepokojąca...
Oleksowicz ładnie.(...)
adolfik9501 napisał(a):Zoe napisał(a):W polskiej eliminacji owszem... Natomiast, że dostaje srogie baty to druga sprawa, w dodatku, trochę niepokojąca...
Oleksowicz ładnie.(...)
No nie wiem...
Kajtek + 41,2 (dostaje srogie baty)
Oleksowicz + 1:08,0 (ładnie)
Nie wspominając, kto jedzie lepszym wozem.
Dla naszych zawodników rajd jest o pietruszkę, liczy się klasyfikacja MP. Tyle i aż tyle.
adolfik9501 napisał(a):Zoe napisał(a):W polskiej eliminacji owszem... Natomiast, że dostaje srogie baty to druga sprawa, w dodatku, trochę niepokojąca...
Oleksowicz ładnie.(...)
No nie wiem...
Dla naszych zawodników rajd jest o pietruszkę, liczy się klasyfikacja MP. Tyle i aż tyle.
Zoe napisał(a):adolfik9501 napisał(a):Zoe napisał(a):W polskiej eliminacji owszem... Natomiast, że dostaje srogie baty to druga sprawa, w dodatku, trochę niepokojąca...
Oleksowicz ładnie.(...)
No nie wiem...
Bierzesz pod uwagę kim jest Olek, a kim Kajto?
Oleksowicz dla mnie to zawsze był pasjonat z zawodu syn, który się bawi, w dodatku gdzieś wspomniał, że nie uważa, żeby miał talent, ale robi to co lubi...
(Dodane po chwili, żeby było jaśniejsze o co mi chodzi)
Oleksowicz wysoko wyżej powyżej moich oczekiwań
Rozumiem, że dla naszych to rajd o copkę gruszek, niemniej jednak warto wziąć pod uwagę, że Kajto jest wychwalany, wszyscy widzieliby go w MŚ, a w praktyce...?
Zoe napisał(a):(...)
W skrócie: Oleksowicz wysoko wyżej powyżej moich oczekiwań
Zoe napisał(a):Rozumiem, że dla naszych to rajd o copkę gruszek, niemniej jednak warto wziąć pod uwagę, że Kajto jest wychwalany, wszyscy widzieliby go w MŚ, a w praktyce...?
viper napisał(a):Zoe napisał(a):
Bierzesz pod uwagę kim jest Olek, a kim Kajto?
Oleksowicz dla mnie to zawsze był pasjonat z zawodu syn, który się bawi, w dodatku gdzieś wspomniał, że nie uważa, żeby miał talent, ale robi to co lubi...
Oleksowicz wysoko wyżej powyżej moich oczekiwań
Rozumiem, że dla naszych to rajd o copkę gruszek, niemniej jednak warto wziąć pod uwagę, że Kajto jest wychwalany, wszyscy widzieliby go w MŚ, a w praktyce...?
Zoe a jakie to ma znaczenie kto kim jest. Liczy sie czas. Równie dobrze kajto tez nie musi sie spinac, bo niczego mu to nie w drodze po kolejny tytuł. Po za tym są to pierwsze szutry po rocznej przerwie nie wiek jak na Litwie wyglada kalendarz ale w rajdach szutrowych ma to duże znaczenie, a na pewno większe niż na asfalcie po którym systematycznie jeżdżą zawodnicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości