Moderator: SebaSTI
bercik napisał(a):To może ja odpowiem, bo tez tam byłem.
Co do pierwszego pytania to nie wydaje mi się![]()
Co do 1/3 faktycznie patria jest fajna, dość ostro w dół, wąsko na szerokość auta. Lewy w siodle, tam gdzie jest zaparkowany samochód, wygląda bardzo obiecująco, jak tam jechałem był naniesiony syf, no i widoczność całkiem nie zła.
Tylko tak jak mówisz, trzeba tam siedzieć cały dzień.
lewap0808 napisał(a):w zeszłym roku byłem na odcinku Niechobrz . \w tym roku tak samo bede na tym odcinku tylko tam gdzie Gagacki tył urwał mysle ze bedzie ciekawie. Szkoda ze słowaków nie ma >(
SkyWalker napisał(a):ja również w zeszłym roku byłem na niechobrzu i jestem mocno zawiedziony...więcej oczekiwałem po np, łączniku szutrowym:) plan na piątek lubenia( splendor) sobota( zagorzyce):)
kuba.es napisał(a):Moim zdaniem na sobotę lepszą opcją od Niechobrza jest Pstrągowa. Byłem tam rok temu i jest to naprawdę ciekawy oes już od samego startu. Co do Zagorzyc to sam jestem ciekaw jak one wyglądają.
allelisiorr1 napisał(a):Kuba a mozesz coś polecić dokładnie?
Zoe napisał(a):Z czystej ciekawości co wiadomo o tych co już od miesiąca z odcinków nie schodzą?
SebaSTI napisał(a):Zoe napisał(a):Z czystej ciekawości co wiadomo o tych co już od miesiąca z odcinków nie schodzą?
To chyba jesteś słabo przekonany o tym fakcie jak pytasz się na forum co wiemy... ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości