Sztuka kibicowania !

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Łukasz » wtorek, 1 lut 2005, 22:42

sumo napisał:
Łukasz (ten z forum)...

Dobre, hihi :) 8) :wink: Fajnie wyszło :wink:
Łukasz
N3

Postprzez RaQ » wtorek, 1 lut 2005, 23:17

Cobra sory Ciebie, ale kręcisz jak cholera. Czepiasz się bez sensu pojedynczych słów, interpretujesz je po swojemu i później mącisz. Daj se na luz.

A co do akcji to nie oczekuj nie wiadomo czego. To jest wszystko świeże jeszcze i wszystko może ulec zmianie. A dalej nie chce mi się już wyjaśniać... :wink:

pozdro
RaQ
A5

Postprzez szolcu » środa, 2 lut 2005, 00:14

Na innym forum jest robiona zbiórka kasy na serwer, i tez pojawily sie tam glosy zeby stworzyc możliwość placenia sms-em. Admin znalazl nastepujace ograniczenia w serwisie allpay
10. Zabronione jest zgłaszanie i uruchamianie serwisów o charakterze charytatywnym i innym, gdzie
opłata za przesłanie wiadomości sms typu premium jest traktowana jako darowizna, datek, wsparcie,
danina, dotacja, wsparcie, zakup, sprzedaż, wykupienie, płatność, mikropłatność.

nie wiem jak sie to ma do tej akcji
W serwisie allpay jest od smsa 9 zł netto aż 3,40zł prowizji.
pozdr
szolcu

Postprzez Cobra » środa, 2 lut 2005, 02:01

RaQ napisał(a):Cobra sory Ciebie, ale kręcisz jak cholera. Czepiasz się bez sensu pojedynczych słów, interpretujesz je po swojemu i później mącisz. Daj se na luz.

Nie krece, ale niech wam bedzie, juz nic nie napisze :cry: ...........dzisiaj :wink:

RaQ napisał(a):A co do akcji to nie oczekuj nie wiadomo czego. To jest wszystko świeże jeszcze i wszystko może ulec zmianie.

Przeciez nie oczekuje niewiadomo czego, tylko trzymam kciuki tak jak inni :D
Janusz Kulig, Marian Bublewicz - pamiętam...
Cobra
A5

Postprzez integrale » środa, 2 lut 2005, 14:37

RaQ napisał(a):Cobra sory Ciebie, ale kręcisz jak cholera. Czepiasz się bez sensu pojedynczych słów, interpretujesz je po swojemu i później mącisz. Daj se na luz.

no własnie Cobra nie pajacuj
Obrazek
integrale
N2

Postprzez ++ Tommy ++ » środa, 2 lut 2005, 16:20

Ja oczywiście życzę Łukaszowi żeby cała ta akcja się powiodła. Chcę tylko przywołać moment jak Player powoływał RALLYMOVIES. Ileż wtedy ludzi się biło o to żeby dac pieniązki na serwer. W wielu przypadakch skończyło to się na wilkich przemowieniach i obietnicach. Ja dałem 30 zł za co na stronie są podziękowania nawet. Także panowie wierzmy , że cała akcja się powiedzie ale bądźmy również realistami 8)
..:::Strona o lubelskich rajdach:::..
http://rajdy.prezes.com
++ Tommy ++
N1

Postprzez Raven » środa, 2 lut 2005, 19:31

Jezeli akcja nie wyjdzie poza forum, to sie nie uda.
http://www.rallymadness.prv.pl - i wszystko jasne!
Raven
A6

Postprzez Mars » środa, 2 lut 2005, 19:35

Może każdy niech u siebie w szkole/uczelni wywiesi kartke z informacja o akcji? jak juz bedzie strona to czemu nie?
Ja moge zrobić taka ulotke A4 z informacja o akcji i oczywiscie z adresem strony ze szczegolami. Zawsze moze ktos sie skusi pomoc.
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez ++ Tommy ++ » środa, 2 lut 2005, 19:48

Słuchajcie jeśli akcję zbierania pieniążków będziemy zaczynać od zrobienia ulotek i rozwieszenia ichw szkole to przepraszam, że to stwierdze ale to nie ma najmniejszego sensu. To że my się interesujemy rajdami to nie oznacza że jakaś Małgosia, która będzie przechodzić korytarzem szkolnym i rozmawiać z Krysią o tym jak wczoraj z Krzysiem się całowała to nawet rzuci okiem na taką informację nie mówiąc już o jakimkolwiek zainteresowaniu. INformacja musi pójść do odpowiednich gazet. Musi być wokół tego szum jeśli ma się to udać.
..:::Strona o lubelskich rajdach:::..
http://rajdy.prezes.com
++ Tommy ++
N1

Postprzez Mars » środa, 2 lut 2005, 20:06

Ja nie mowie ze cala akcja ma sie opierac na ulotkach w szkolach...oczywiste jest ze sprawa musi trafic do gazet czy tv. Ale moim zdaniem sprobowac warto wszystkiego.
3xFSO + 1xFSM + na jesieni jakieś E36 :D
Mars
A6

Postprzez maciekd » środa, 2 lut 2005, 21:43

O czym wy mówicie? WIadomo przecież, że "akcja" musi być rozpropagowana wśród kibiców rajdowych. Nie widzę tu problemu. Zapewniam was, że napiszą o tym wszystkie portale rajdowe, a i sam Łukasz Sztuka orientuje się w możliwości nagłośnienia. Łukasz z forum zaoferował się jeśli chodzi o kontakty z gazetą WRC. Może TVN Turbo. To wystarczy. Pomysły mile widziane, ale tak naprawdę czekamy teraz na dalsze szczegóły i instrukcje od podmiotu akcji...
maciekd
A6

Sztuka kibicowania

Postprzez Sejuś » środa, 2 lut 2005, 21:47

Witam.Pomysł git,popieram.Łukasz Cieszyn jest z tobą.Dajcie znać jak i co dalej
Sejuś

Postprzez ZOWA » środa, 2 lut 2005, 22:28

mam info ze lukasz sztuka upala sobie juz lancerkiem i trenuje po swoich terenach
ZOWA
A6

Postprzez Łukasz » środa, 2 lut 2005, 22:40

Akcja się więc rozkręca :D . Niech chłopak ćwiczy, jego sztab niech zajmie się organizacją a my wyciągnijmy ze swoich saszetek trochę grosza i będzie super :) .
Łukasz
N3

Postprzez krzychd » środa, 2 lut 2005, 23:36

++ Tommy ++ napisał(a): To że my się interesujemy rajdami to nie oznacza że jakaś Małgosia, która będzie przechodzić korytarzem szkolnym i rozmawiać z Krysią o tym jak wczoraj z Krzysiem się całowała to nawet rzuci okiem na taką informację nie mówiąc już o jakimkolwiek zainteresowaniu.

O przepraszam, ja się z Małgosią nie całowałem... :oops:
KRzychd
krzychd
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP