Jak myślicie co dalej z Kuzajem?

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez tomi_kl » środa, 1 wrz 2004, 18:30

Banan puknij sie dziecko w swoje czoło.Wqrwmnie twoje dziecinne wypociny. Na Elmocie był 1 , a na Nikonie tez była meta.

Jak sie nie chce wozic , a chce sie miec wynik to trzeba zapieprzac , a wiadomo ryzyko wypadku jest wtedy wieksze

:evil:
tomi_kl
A6

Postprzez Kuba M. » środa, 1 wrz 2004, 19:02

Przemyca narkotyki... dobre. Jednak wprowadzenie opcji "Ignoruj" na forum jest niezbędne, bo pitolenia Vatanenów i innych Bananów czytać się już po prostu nie da.
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez mototom » środa, 1 wrz 2004, 19:14

Kuba M. napisał(a):Przemyca narkotyki... dobre. Jednak wprowadzenie opcji "Ignoruj" na forum jest niezbędne, bo pitolenia Vatanenów i innych Bananów czytać się już po prostu nie da.

Popierem Cię w całej rozciągłości. Najgorsze jak się dzieci do głosu dopuści.
mototom
A6

Postprzez maciekd » środa, 1 wrz 2004, 19:16

Banan napisał(a):
Elmot, Kormoran, Nikon, Barum... A sezon jeszcze sie nie skonczyl :twisted:

http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/ ... 62730.html
maciekd
A6

Postprzez Banan » środa, 1 wrz 2004, 19:18

maciekd napisał(a):
Banan napisał(a):
Elmot, Kormoran, Nikon, Barum... A sezon jeszcze sie nie skonczyl :twisted:

http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/ ... 62730.html

LOL :D Tylko nie mowcie do mnie "bananowe republiki" :D
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez golden » środa, 1 wrz 2004, 19:19

vatanen nie mow rzeczy o ktorych mowi sie w tzw. kuluarach bo nawet jesli jest to prawda a kraza takie teksty nie mozna ich pisac bo nie ma sie dowodow !!!!!! pozatym nie podisales sie imieniem i nazwiskiem..

banan obawiam sie ze jakby ktos z paru osob na tym forum ciebie spotkal to bys nic juz nie powiedzial tu 8)
golden
A6

Postprzez tomi_kl » środa, 1 wrz 2004, 19:25

:evil: ja go miałem w niemczech na wyciagniecie łokcia , ale nie wiedziałem ze to On. Wkr. mnie rozpieszczone bachory
tomi_kl
A6

Postprzez Przemysław » środa, 1 wrz 2004, 20:27

mototom napisał(a):
Kuba M. napisał(a):Przemyca narkotyki... dobre. Jednak wprowadzenie opcji "Ignoruj" na forum jest niezbędne, bo pitolenia Vatanenów i innych Bananów czytać się już po prostu nie da.

a czy ja napisałem ze to prawda albo że w to wieze?????? Poprostu napisałem jakie krążą plotkiw krakowskiej policji,a wy na mnie naskakujecie jakbym sam w to wieżył. Wyluzujcie, przepraszam was że to napisałem.
Przemysław
N2

Postprzez JoannaXP » środa, 1 wrz 2004, 20:39

nie no...przeginacie juz... :evil: ciągle jakie plotki...moze od faktów by tak zacząć
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez Przemysław » środa, 1 wrz 2004, 20:41

Ari Vatanen napisał(a):
mototom napisał(a):

a czy ja napisałem ze to prawda albo że w to wieze?????? Poprostu napisałem jakie krążą plotkiw krakowskiej policji,a wy na mnie naskakujecie jakbym sam w to wieżył. Wyluzujcie, przepraszam was że to napisałem.

Napisałem że to plotki a nie że to prawda i sam w to nie wieże, a tak wogóle to sami w temacie o nielegalkach pisaliscie że ktas tam kogos widział np Sołowowa napisaliscie że on upalał ale przeciez nikt mu tego nie udowodnił to po co pisaliscie
Przemysław
N2

Postprzez qbus » środa, 1 wrz 2004, 20:45

Taaaa ehs ale tylko jest taka różnica że ty to słyszałeś od kogoś że gdzieś chodzą plotki. Zresztą czego się w Polsce nie mówi o ludziach którzy czegoś się dorobili. A tego Sołowowa kilka osób widziało (w tym ja).
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Przemysław » środa, 1 wrz 2004, 20:49

qbus napisał(a):Taaaa ehs ale tylko jest taka różnica że ty to słyszałeś od kogoś że gdzieś chodzą plotki. Zresztą czego się w Polsce nie mówi o ludziach którzy czegoś się dorobili. A tego Sołowowa kilka osób widziało (w tym ja).

Macie racje i ja przyzanje sie do błędu, i prosze o skończenie tego tematu. :( :( :( :( :( :( :( :(
Przemysław
N2

Postprzez sumo » środa, 1 wrz 2004, 21:29

respect
sumo
N4

Postprzez solota » czwartek, 2 wrz 2004, 14:53

niestety w Polsce naszej kochanej ojczyźnie gdzie prawie każdy jest gorliwym katolikiem jest tak, że jak ktoś dobrze stoi materialnie to pewnie kradnie itd. i trzeba mu dołożyć, a nie powie sie, że pracował uczciwie i doszedł do tego. Mam nadzieję, że niektórzy dojrzeją do tego, aby na publicznym forum obwieszczać fakty a nie jakieś donosy i policyjne krakowskie ploteczki
JANUSZ KULIG 1969-2004

FOREVER IN MEMORY
solota
N3

Postprzez maciekd » czwartek, 2 wrz 2004, 18:03

solota napisał(a):niestety w Polsce naszej kochanej ojczyźnie gdzie prawie każdy jest gorliwym katolikiem jest tak, że jak ktoś dobrze stoi materialnie to pewnie kradnie itd. i trzeba mu dołożyć, a nie powie sie, że pracował uczciwie i doszedł do tego. Mam nadzieję, że niektórzy dojrzeją do tego, aby na publicznym forum obwieszczać fakty a nie jakieś donosy i policyjne krakowskie ploteczki

Sama prawda! Szkoda, że tak niewielu ją dostrzega...
maciekd
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP