Jak sie nie chce wozic , a chce sie miec wynik to trzeba zapieprzac , a wiadomo ryzyko wypadku jest wtedy wieksze

Moderator: SebaSTI
Kuba M. napisał(a):Przemyca narkotyki... dobre. Jednak wprowadzenie opcji "Ignoruj" na forum jest niezbędne, bo pitolenia Vatanenów i innych Bananów czytać się już po prostu nie da.
Banan napisał(a):
Elmot, Kormoran, Nikon, Barum... A sezon jeszcze sie nie skonczyl
maciekd napisał(a):Banan napisał(a):
Elmot, Kormoran, Nikon, Barum... A sezon jeszcze sie nie skonczyl
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/ ... 62730.html
mototom napisał(a):Kuba M. napisał(a):Przemyca narkotyki... dobre. Jednak wprowadzenie opcji "Ignoruj" na forum jest niezbędne, bo pitolenia Vatanenów i innych Bananów czytać się już po prostu nie da.
Popierem Cię w całej rozciągłości. Najgorsze jak się dzieci do głosu dopuści.
Ari Vatanen napisał(a):mototom napisał(a):Kuba M. napisał(a):Przemyca narkotyki... dobre. Jednak wprowadzenie opcji "Ignoruj" na forum jest niezbędne, bo pitolenia Vatanenów i innych Bananów czytać się już po prostu nie da.
Popierem Cię w całej rozciągłości. Najgorsze jak się dzieci do głosu dopuści.
a czy ja napisałem ze to prawda albo że w to wieze?????? Poprostu napisałem jakie krążą plotkiw krakowskiej policji,a wy na mnie naskakujecie jakbym sam w to wieżył. Wyluzujcie, przepraszam was że to napisałem.
qbus napisał(a):Taaaa ehs ale tylko jest taka różnica że ty to słyszałeś od kogoś że gdzieś chodzą plotki. Zresztą czego się w Polsce nie mówi o ludziach którzy czegoś się dorobili. A tego Sołowowa kilka osób widziało (w tym ja).
solota napisał(a):niestety w Polsce naszej kochanej ojczyźnie gdzie prawie każdy jest gorliwym katolikiem jest tak, że jak ktoś dobrze stoi materialnie to pewnie kradnie itd. i trzeba mu dołożyć, a nie powie sie, że pracował uczciwie i doszedł do tego. Mam nadzieję, że niektórzy dojrzeją do tego, aby na publicznym forum obwieszczać fakty a nie jakieś donosy i policyjne krakowskie ploteczki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości