Rajd Elmot 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez marcin » piątek, 23 kwi 2004, 14:25

Mam nadzieję że ten sklepik jakoś poprawią bo taki jaki jest to traci swój sens. Nie ma karnetów, wejściówek no i zakupu online... No i szkoda że w WRC nie będzie mapek bo podobno jest kilka nowych dośc ciekawych miejsc i na pewno by były ich opisy i fotki no ale cóz pozostaje zadowolic sie mapką organizatora :roll:
marcin
A5

Postprzez Banan » piątek, 23 kwi 2004, 14:54

Niestety, organizator nie pozwoil na mapki w czasopismach :( Wola sobie 3zl od mapki !
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Jucek » piątek, 23 kwi 2004, 15:25

teraz to juz jestem wkur.... :evil:
Wysłałem maila do biura rajdu z zapytaniem o kupno mapki przez net i wysyłke.
odp:
Bardzio nam przykro ale niestety nie.

Do nabycia wyłacznie w Ak. Sudeckim i w BOK bezpośrednio przed rajdem oraz w punktach sprzedazy karnetów przed oesami.

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
GG 3389645
Jucek
N3

Postprzez mototom » piątek, 23 kwi 2004, 16:11

Mnie też by sie nie chciało lecieć na poczte wysyłac mapke jakąś :D :D :D
mototom
A6

Postprzez d-z rallyfans » piątek, 23 kwi 2004, 19:15

z tymi mapkami to lekka przesada,pozdrawiam
d-z rallyfans
A5

Postprzez WAPNO » piątek, 23 kwi 2004, 20:18

Ehh to przegieli. Co to za sklep na stronie skoro można tylko u nich odbierać. Pozatym jeśli nie pozwolili na mapki w czasopismach to tłumaczy brak zdjęć ciekawych miejsc w WRC. Szkoda :(.
WAPNO
A6

Postprzez piekarz_wrc » piątek, 23 kwi 2004, 20:40

bedzie jazda na tym Elmocie cos mi sie wydaje:D:D normalnie juz sie nie moge doczekac :D:D:D
" Pozostał ślad opon na asfalcie a w oddali słychać było ryk silnika...."

Janusz Kulig - Wielki Mistrz !!
-----------------
4283608 - Karolina :-)
piekarz_wrc
N1

Postprzez lduch » sobota, 24 kwi 2004, 11:02

tak bedzie jazda ale odnosnie spadku naszych rajdow :cry: niedosc ze nie mamy wurcow, ze nie ma juz Janusza :cry: to teraz nawet zabieraja nam dostep do informacji o rajdzie, niedlugo bedzie trzeba pewnie placic za wszystko na ty Elmocie, co oni sobie mysla, niech jeszcze zabronia wnoszenia swojej zywnosci i napojow na trase :evil: no parodia, bo mapki sa tylko u nich :!: to bezsensu, a skoro juz tak zrobili Ci dyktatorzy to niby jak kupic ta mapke? zawsze wczesniej planowalem w jakie miejsce pojade a tu lipa, nic nie ma, boi Elomt to teraz rajd bosow :(
Zawsze jest nadzieja :D KUZI OGNIA !!!
lduch

Postprzez piekarz_wrc » sobota, 24 kwi 2004, 13:30

lduch napisał(a):tak bedzie jazda ale odnosnie spadku naszych rajdow :cry: niedosc ze nie mamy wurcow, ze nie ma juz Janusza :cry: to teraz nawet zabieraja nam dostep do informacji o rajdzie, niedlugo bedzie trzeba pewnie placic za wszystko na ty Elmocie, co oni sobie mysla, niech jeszcze zabronia wnoszenia swojej zywnosci i napojow na trase :evil: no parodia, bo mapki sa tylko u nich :!: to bezsensu, a skoro juz tak zrobili Ci dyktatorzy to niby jak kupic ta mapke? zawsze wczesniej planowalem w jakie miejsce pojade a tu lipa, nic nie ma, boi Elomt to teraz rajd bosow :(

masz absolutna racje!!!najabrdziej w sumie boli brak Janusza... Ja jednak kibicuje na Elmocie co prawda z domu ale zawsze.. mam gdzies te ich przepisy ITD. z mapkami przegieli troszke.

-----------------
piekarz_wrc
N1

Postprzez marcin » sobota, 24 kwi 2004, 13:48

A mi się bardzo podoba że organizatorzy chcą w różny sposób zarobić na rajdzie. W końcu skąd mają brać kase na organizacje rajdu jak wszyscy w dzisiejszych czasach chorują na brak sponsorów ?? Przecież rajdy to normalne zawody sportowe za które się powinno płacić. Czy na mecz piłkarski "na szczycie" wchodzi się za darmo ?? NIE!! Tak samo jest z żużlem, siatkówką itd. to czemu niby rajdy mają być za friko ?? Moim zdaniem te 3 zł to nie jest suma której przeciętny fan rajdów nie może wydać na zakup maki rajdu. Tak samo z wejściówkami, owszem można przechodzić takimi miejscami zeby nie zapłacić za wejście, ale kogo wy oszukujecie jak nie siebie ?? Większość tak robi a gdy za rok otrzymają wiadomość że rajd się nie odbędzie to szlochają i rozpaczają jak taki organizator nie mógł zebrać kasy !! Przecież oni tak kochają rajdy i zabiera się im ukochany sport (na który nie mogą wydać ok. 30-40 zł na rajd). Dla mnie to jest głupie, śmieszne i żałosne. I jak w takim kraju rajdy mają się rozwijać...
marcin
A5

Postprzez WAPNO » sobota, 24 kwi 2004, 13:55

Ale tu nie chodzi o to że szkoda nam 3 zł. Po prostu z tym się rodzi masa niedogodnień. Nie można obejrzeć w WRC zdjęć ciekawych miejsc. Nie można przed rajdem zaplanować "wycieczki" tylko dopiero po dostaniu mapki. Rozumiem gdyby je jeszcze wysyłali, ale nie, można kupić tylko na miejscu :/
WAPNO
A6

Postprzez piekarz_wrc » sobota, 24 kwi 2004, 13:58

tez masz racje. nie trzeba duzo wydawac. ale no mapki swoja droga..

-----------------
piekarz_wrc
N1

Postprzez marcin » sobota, 24 kwi 2004, 14:00

lduch napisał(a): niedlugo bedzie trzeba pewnie placic za wszystko na ty Elmocie, co oni sobie mysla, niech jeszcze zabronia wnoszenia swojej zywnosci i napojow na trase :evil:

Bardziej mi chodziło o to niż o te mapki. A mapki pewnie będą w necie.
marcin
A5

Postprzez piekarz_wrc » sobota, 24 kwi 2004, 14:07

marcin napisał(a):
lduch napisał(a): niedlugo bedzie trzeba pewnie placic za wszystko na ty Elmocie, co oni sobie mysla, niech jeszcze zabronia wnoszenia swojej zywnosci i napojow na trase :evil:

eeee no chyba takiej lipy nie zrobią....;/;/;/;/

-----------------
piekarz_wrc
N1

Postprzez d-z rallyfans » sobota, 24 kwi 2004, 14:11

Tez nie mam nic przeciwko temu ze kasuja za wszystko,tzn.informator,mapki,wejsciowki,ale czy nie mozna rozprowadzic tych rzeczy,zeby byly dostepne np.na stacjach benzynowych,czy w innych miejscach :?: oczywiscie tych ktore znajduja sie w okolicach rajdu,np.w promieniu 30km od Świdnicy i tez np.dwa dni przed rajdem rozpoczac sprzedaz,a teraz na poczatek trzeba jechac do Biura Obslugi Kibica a nastepnie jechac na odcinki i to w ciemno :evil: ,jeszcze zeby odcinki powtarzaly sie z tamtego roku,a tu lipa,nowe miejsca i nie wiadomo czy sa tam ciekawe miejsca czy nie,mam tylko nadzieje ze organizator udostepni mapki na stronie rajdu i wszystko dobrze sie skonczy,pozdrawiam :wink:
d-z rallyfans
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP