Moderator: SebaSTI
Buncol napisał(a):żółtodziób napisał(a):ja tylko zadaje sobie pytanie ile jeszcze podobnych cyrków może się wydarzyć żeby ci z góry poszli po rozum do głowy
podejrzewam, że ktoś musi zginąć na rajdzie żeby cokolwiek ich zainteresowało.
Ale niestety po przejechaniu następnego kilometra, na prawym, bardzo szybkim zakręcie zobaczyłem ułożony na 1/3 szerokości drogi szereg kilku przedmiotów. Jak się później okazało, specjalnych czworokątnych kolców do przebijania opon. Nie sposób było tego ominąć. Gdybym to zrobił, skończyłbym w rowie w rozbitym samochodzie.
Linda napisał(a):Nie jestem przeciwniczką rajdów, ale nie chce żeby jeszcze raz rajd Sbaru odbywał się na tej trasie . Mieszkam obok startu jedego z odcinków i to co zostalo mi we wspomnieniu z dnia rajdu to tona śmieci pozostala po kibicach i organizatorach i zablokowana brama na posesje.i oczywiście pijani kibice wracający z trasy i wrzucający śmieci na posesje mieszkańców. Sory ale jeżeli tak to ma wyglądać co rok to mieszkańcy podziękują za taki rajd żeby musieli sprzątać bo pijanej bandzie kibiców.
Linda napisał(a):Nie jestem przeciwniczką rajdów, ale nie chce żeby jeszcze raz rajd Subaru odbywał się na tej trasie . Mieszkam obok startu jedego z odcinków i to co zostalo mi we wspomnieniu z dnia rajdu to tona śmieci pozostala po kibicach i organizatorach i zablokowana brama na posesje.i oczywiście pijani kibice wracający z trasy i wrzucający śmieci na posesje mieszkańców. Sory ale jeżeli tak to ma wyglądać co rok to mieszkańcy podziękują za taki rajd żeby musieli sprzątać bo pijanej bandzie kibiców.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości