Rajd Elmot 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez tom k-b » piątek, 14 maja 2004, 09:36

micz napisał(a):macie racje koniec dyskusji, pogadajmy o rajdzie elmot.

no szkoda - taki fajny temat był :lol:
tom k-b
N2

Postprzez ROMSON » piątek, 14 maja 2004, 10:31

Banan napisał(a):Brakuje mi tej ramki na dole u Domina :) Za to teraz, Marcin Kaliszka sobie zrobil ramki :D

sorry, że trochę (lub całkiem :wink: ) nie w temacie
najfajniejsze ramki jakie widziałem

Obrazek
ROMSON

Postprzez tom k-b » piątek, 14 maja 2004, 11:14

No chłopaku - to pojechałeś :) Nie wypada mi na Ciebie krzyczeć bo to moja fota, ale wrzuciłeś mocno nie na temat. Widziałem też, że zapakowałeś moje zdjęcia w innym miejscu ....... Jak tak będziesz zaśmiecał forum to obawiam się że dostaniesz zjebkę :wink:
tom k-b
N2

Postprzez ROMSON » piątek, 14 maja 2004, 11:39

Cześć. Miło poznać wirtualnie :) Fajne zdjęciówki
Moze na mnie nie nakrzyczą :?
ROMSON

Postprzez Wloch a ty? » piątek, 14 maja 2004, 13:11

Włoch a ty? napisał(a):A co do Kuzaja to krew nie woda. Kuzaj jest sobą nie robi nic pod publike dał w ryja bo sie nalezało i po co wkrecac w to sponsorów dostał koles w jape i tyle jest prawo i napewno za to odpowie. a wy nie zachowujcie sie jak dziewczyny na weselu, ze jak to mozna, ze nie wypada, ze ojej, i nie płakac! tyle kazdy z nas dał komus w ryja i kazdy dostał jeden mniej jeden wiecej, jak ktos wjeżdza na ambicje na poziomie berka kucanego to natakim samym poziomie sie go traktuje. a jak wy lubicie byc jechani jak dziewczyny to dalej sie rozczulajcie nad tym panem. mi osobiscie go szkoda bo musiało boleć poboli i przejdzie a Kuzaj dalej bedzie jezdził i pewnie nie raz da komus w ryja i takie zycie!!!
Z rajdowym pozdrowieniem
kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem

https://www.facebook.com/WLOCH.rally
Wloch a ty?
N3

Postprzez Arti » piątek, 14 maja 2004, 16:08

d-z rallyfans napisał(a):Ogladalem fakty wroclawskie,mieszkancy gminy Gluszyca a dokladniej mieszkancy Sierpnicy strasznie skarzyli sie na na zniszczone drogi m.in przez rajd elmot,plakali ze nie mogli wyjsc z domu ze nie mozna bylo dojechac do domow i turysci nie dopisali bo byl rajd,jedna babka taka nawet duza powiedziala ze nastepnym razem wyzuca brony na droge i nie bedzie zadnego rajdu i wyscigow pokoju,bo dzisiaj przejezdzal tam wyscig pokoju,troche to dziwne,ale coz,pozdrawiam :wink:

No ja też oglądałem Fakty. To jak ludzie się wypowiadali to szok. Zamiast się cieszyć, że na koncu swiata jest cos raz na rok organizowane (Rajd Elmot, Wyscig Pokoju), to oni się wscieknieci. Wspolczuje takim ludziom. Zero zaineresowania czym kolwiek.
Arti
N3

Postprzez michal_wrc » piątek, 14 maja 2004, 16:18

Arti napisał(a):... Zamiast się cieszyć, że na koncu swiata jest cos raz na rok organizowane (Rajd Elmot, Wyscig Pokoju), to oni się wscieknieci. Wspolczuje takim ludziom. Zero zaineresowania czym kolwiek.

A po drugie dzięki takim imprezom mogą sporo zarobić na przyjezdnych, którzy gdzieś muszą spać, zjeść, zatankować auto, zaparkować
michal_wrc
A5

Postprzez *fly* » piątek, 14 maja 2004, 16:21

tyle ze miejscowi nie potrafia tego wykozystac ze przyjezdza sporo osob na ten rajd!
*fly*
A5

Postprzez tom k-b » piątek, 14 maja 2004, 16:38

Zamiast ładnie ugościć przyjezdnych, kaske zarobić to bunt.
Bron może nie rzucą, rajdu nie zablokują, ale auta mogą porysować lub zniszczyć w inny sposób podobnie jak na Elmocie.
tom k-b
N2

Postprzez *fly* » piątek, 14 maja 2004, 16:55

pamietam jak sie w zeszlym roku nabijalem sie jak to fiat sie szczycil z drugiego miejsca w klasie w ktoryms tam rajdzie! oczywiscie nie dodali ze w tej klasie konkurencyjne byly 2 auta - pug Grzyba i Corsa Kosciuszki (choc ta niekoniecznie)! Kosciuch odpadl wiec fiat byl ostatni! ale drugi to zawsze brzmi lepiej!
tym razem fiat szczyci sie z czegos innego! wlasnie dostalem maila od fiata (jestem zapisany w ich newsleterze):

"Dzięki mistrzowskiej załodze w mistrzowskim samochodzie, Fiat Auto Poland zajął pierwsze miejsce w klasyfikacji zespołów producentów w Rajdzie Elmot.
Dziękujemy kierowcy - Sebastianowi Fryczowi, pilotowi - Maciejowi Wodniakowi, kibicom oraz sponsorom. Gratulujemy również twórcom dynamicznego i niezawodnego Fiata Punto."

czemu znow zaponieli dodac ze "zespoły producentów" byly 2 z czego jeden (czyli pelikan) nie ukonczyl!????!

nie ma jak to dobra reklama :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
*fly*
A5

Postprzez sumo » piątek, 14 maja 2004, 21:54

tom k-b napisał(a):Zamiast ładnie ugościć przyjezdnych, kaske zarobić to bunt.
Bron może nie rzucą, rajdu nie zablokują, ale auta mogą porysować lub zniszczyć w inny sposób podobnie jak na Elmocie.

moja znajoma ma Dziadka w Kamionkach.. mowila mi ze jak jest rajd to sie ciesza bo idzie niezla kasa, jest utarg, duzo chetnych.. ogolnie sa z tego zadowoleni i nie narzekaja na ... typu : zamknieta droga.
sumo
N4

Postprzez 106xsi » piątek, 14 maja 2004, 22:41

No to pozdrowienia dla Dziadka z Kamionek. Więcej takich ludzi!!! :lol: :lol: :lol:
106xsi
N3

Postprzez Alien » sobota, 15 maja 2004, 14:13

Wlasnie na TV4 pokazali relacje (nawet nie tak krotka) z Elmota. Bez wstrzasow, pare fajnych ujec (no bo mieli onboardy). Fajnie bylo widac Fryte na kostce, jak sie zlozyl do zakretu a Punciak przodem napieral jak taczka :).
Alien
A5

Postprzez micz » sobota, 15 maja 2004, 18:14

Brawo dziadek
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez mati_WRC » środa, 19 maja 2004, 17:10

Wiedzieliście, że zerówke na Elmocie (Misiek z Blach Domu) prowadził Gielata? :) Własnie niedawno się dowiedziałem...

Co byście powiedzieli jakby na Rajdzie Polski jako zerówka pojechała Octavia WRC ?? :D
http://www.cherubicstudio.pl CherubicStudio

..::Uzależniony od zapachu rajdowego paliwa::..
GG: 5422949
mati_WRC
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP