Krzysztof Hołowczyc

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez killer wrc » poniedziałek, 24 wrz 2007, 12:33

Banan,każdy kto myśli wie ze Hołek był jest i będzie królem!!!Chcieli aby pokazał jak jeżdzi?Zlał wszystkich Polaków i to strasznie(szacunek dla Bębna).Teraz się zacznie festiwal płaczu.Już się panowie tłumaczą ,że auto złe,że katar itp.Krzysiek pokazał ze bez tylu treningów co czołówka RSMP potrafi poprostu wsiąść i jechać.Gdyby miał S2000 Bouffier zobaczyłby jak się jeżdzi.Brawo Hoło !!!!
Hoło Go!Kajto Go!
killer wrc
A5

Postprzez martin.h » poniedziałek, 24 wrz 2007, 12:46

killer wrc napisał(a):
martin.h napisał(a):
killer wrc napisał(a):I słucham teraz komentarzy osób które twierdziły że Hołek jest szybki tylko na Kormoranie!!!
Prawda jest taka że Hoło jest najszybszy w Polsce,a gdyby miał 207 S2000 to Bouffier mógłby zapomnieć o 1 miejscu!!!

Mamy w Polsce trzy rajdy szutrowe gdzie Holo może i by powalczył z Buffim, ale na asfalcie dostałby takie lańsko jak nasi dostali na Subaru i w Rzeszowie.

Sie żdziwisz.Skończ już pisać takie bajki bo widzis zjak Hołek wymiata.Krzysztof Hołowczyc tak powinien powiedziec"VENI VIDI VICI::_)

A co Hołek zdobył na Orlenie ? Był drugi ze stratą 55 sekund do Bouffiera. Weź się nie ośmieszaj, bo gdyby Alen nie odpadł i Bębny nie strzelili dacha to pewnie nie byłoby go na podium.

Nie mówie, że Hołek nie jest szybki. Owszem jest szybkim kierowcą, ale obecnie tylko na szutrach (choć na Orlenie Bębenek pokazał, że na neutralnym terenie potrafi z nim wygrywać). On ma warunki u siebie na Mazurach i po szutrach pewnie nawinął więcej kilometrów niż cała nasza czołówka.
A kiedy ostatni raz widziałeś jak Hołek testował na asfalcie? Na slicku startował ostatnio 6 lat temu (nie licząc Barbórki). Na miejsce na podium może by się wbił, ale do Bouffiera - nie oszukujmy się - ale nie miałby podejścia.

killer wrc napisał(a):Zlał wszystkich Polaków i to strasznie(szacunek dla Bębna).

Więc proszę bardzo:

1.Bouffier
2.Hołek +55,6
3.Bębenek +14,1
3.Staniszewski +0,4
5.Kuchar +11,9
6.Sołowow +4,6

Szósty Sołowow stracił do Hołka trochę ponad 30 sekund. Czy Hołek ich aż tak bardzo zlał? Jeśli tak jest to co ma powiedzieć Bouffier?

Wiem, żę jesteś kibicem Hołka, ale przejrzyj na oczy.
martin.h
A6

Postprzez rallyfan2 » poniedziałek, 24 wrz 2007, 13:17

martin.h napisał(a):(...)

A co Hołek zdobył na Orlenie ? Był drugi ze stratą 55 sekund do Bouffiera. Weź się nie ośmieszaj, bo gdyby Alen nie odpadł i Bębny nie strzelili dacha to pewnie nie byłoby go na podium.

A znasz takie powiedzenie zwyciezcy sa na mecie .
rallyfan2
A6

Postprzez Cogonieznajom » poniedziałek, 24 wrz 2007, 14:25

rallyfan2 napisał(a):
martin.h napisał(a):(...)

A znasz takie powiedzenie zwyciezcy sa na mecie .

dokładnie:)
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Postprzez mazee » poniedziałek, 24 wrz 2007, 15:57

martin.h napisał(a):1.Bouffier
2.Hołek +55,6
3.Bębenek +14,1
3.Staniszewski +0,4
5.Kuchar +11,9
6.Sołowow +4,6

ZBIGNIEW STANISZEWSKI napisał(a):Bardzo żałuję - te 0,4 sekundy, które nas dzieliły od podium to w zasadzie jedno dodanie gazu nieco wcześniej i już by się ta różnica zniwelowała. Szkoda, że tak wyszło, ale trzeba się cieszyć z 4 miejsca w tak dużej stawce. Kilku zawodników doskonałymi samochodami spoza Polski, cała czołówka z Polski, więc 4 miejsce to i tak jest dobrze. Przyczyna sobotnich niepowodzeń była bardzo banalna. Na pierwszym odcinku specjalnym pojechałem nieco wolniej, dodatkowo przestrzeliłem skrzyżowanie. Miałem skręcić w lewo ale pojechałem prosto, bo za późno zacząłem hamować. Próbowałem się obrócić na ręcznym wykorzystując impet samochodu. Skończyło się tym, że zgasł silnik i stanąłem w poprzek drogi. Trzeba było silnik rozpalić od nowa, potem na trzy razy dokończyć obrót. To spowodowało, że uciekło tam 10-15 sekund. To jest przyczyna całego niepowodzenia. Wyszło to na koniec rajdu.

reasumujac...byla realna szansa na II, Holek mial wiecej szczescia...
mazee
N1

Postprzez dwrc » poniedziałek, 24 wrz 2007, 16:44

mazee napisał(a):
martin.h napisał(a):1.Bouffier
2.Hołek +55,6
3.Bębenek +14,1
3.Staniszewski +0,4
5.Kuchar +11,9
6.Sołowow +4,6

ZBIGNIEW STANISZEWSKI napisał(a):Bardzo żałuję - te 0,4 sekundy, które nas dzieliły od podium to w zasadzie jedno dodanie gazu nieco wcześniej i już by się ta różnica zniwelowała. Szkoda, że tak wyszło, ale trzeba się cieszyć z 4 miejsca w tak dużej stawce. Kilku zawodników doskonałymi samochodami spoza Polski, cała czołówka z Polski, więc 4 miejsce to i tak jest dobrze. Przyczyna sobotnich niepowodzeń była bardzo banalna. Na pierwszym odcinku specjalnym pojechałem nieco wolniej, dodatkowo przestrzeliłem skrzyżowanie. Miałem skręcić w lewo ale pojechałem prosto, bo za późno zacząłem hamować. Próbowałem się obrócić na ręcznym wykorzystując impet samochodu. Skończyło się tym, że zgasł silnik i stanąłem w poprzek drogi. Trzeba było silnik rozpalić od nowa, potem na trzy razy dokończyć obrót. To spowodowało, że uciekło tam 10-15 sekund. To jest przyczyna całego niepowodzenia. Wyszło to na koniec rajdu.

reasumujac...byla realna szansa na II, Holek mial wiecej szczescia...

Nie koniecznie Holo mówił, że odpuścił ostatni oes i pewnie jak by Staniszewski był za nim gdzies o 2s to by poszedł taką dzidą ostatni oes, że by go wygrał :wink:
dwrc
A5

Postprzez majkos » poniedziałek, 24 wrz 2007, 17:46

Wiem, żę jesteś kibicem Hołka, ale przejrzyj na oczy.

Witam
Raczej nie przejrzą bo zawsze będą twierdzić, że Holo "zlał" wszystkich, czy to wyprzedzając ich o 2 min czy o 15 sek. Dla "prawdziwych" kibiców Hołowczyca nie będzie rownież prawdą, że Rajd Orlen potwierdzil tylko, że na swoich "śmieciach" jest on bardzo mocny, natomiast na obcych dla siebie terenach już trochę mniej, prowadząc świetną walkę o sekundy z pozostałymi zawodnikami. I chwała mu za to, że podnosi poprzeczkę, Jednak aż taki wielki to on już nie jest. Ale dla "prawdziwych " kibiców będzie i tak wszystkich "lał". A z "prawdziwymi" kibicami pana H. miałem teraz na rajdzie ciekawe doświadczenia:
1. Na odcinku nr 10 filmuję rajd. W pewnym momencie podchodzi grupa kibiców Hołowczyca - mają na długim kiju flagę zespołową. Zaczynam ich filmować, a jeden z nich robi mi zdjęcie. I odzywa się następny do tego co robu mi zdjęcie "schowaj ten aparat bo pan ma o wiele lepszy sprzęt od ciebie". Gośc miał lustrzankę cyfrową, a ja filmuję najprostszym typem kamery. Wyczuwam szyderę, więc grzecznie odpowiadam, że zapraszam do oglądnięcia klipu, który potem powstanie na atmo-sfera.pl lub na rallyonline.pl. Wtedy słyszę: "atmosfera????? nie znam, a rallyonline przeciez nie działa". Więc ja mu znów odp. że to rallypl nie działa od kilku miesięcy, ale on swoje - "kilka dni temu wchodziłem i nie działa". Uznalem, że dalsza dyskusja jest zbędna, więc dalej robiłem swoje czyli filmowałem. Ale oni dalej kpili sobie mówiąc, że może tak wymienimy się zdjęciami "dziewczynek". Grzecznie odpowiedzialem, że z mojej strony będzie to raczej trudne i zacząłem ich ignorować. Więc wtedy zajęli sie podrywaniem pani safety. Jakie były teksty nie chce mi się już tu pisać.
2. Na następnej pętli ten sam odcinek, ale inne miejsce. Pomagam koledze trzymac transparent dla Leszka K. Widzący to pan z drugiej strony pyta się "a gdzie Kuzaj?? jakie zajmuje miejsce??". Około 30 metrów dalej stoi spora grupa kibiców Hołowczyca. Jeden z nich się drze w odpowiedzi na pytanie tego pana: "w dupie" i ogólna wesołość. Wtedy powiedzialem do nich "ładnie się chlopaki zachowujecie, ladnie". Słyszę w odpowiedzi " tak jak powinniśmy się zachowujemy" i "że jest nas więcej bo olsztyn bliżej, a i do krakowa możemy większą grupa pojechać jakby co". Czyli typowy stadion - normalna prowokacja do bicia się. Echssss.... trzeba było znow ignorować bo szkoda mi zębów było. Może killer wrc tez był w tej grupie?? Przynajmniej tak samo się zachowuje na forum, jak tamci na oesie......

Wnioski niech sobie każdy sam wysunie. Dla mnie zachowanie kibiców z olsztyna było po prostu żenujące. Nie spotkałem się by kibice Pana K. robili taką szyderę z innych zawodników. Może za mało widziałem? Jedno pozostaje faktem, że wraz z powrotem Pana H. na trasy rajdów, mamy powrót głupawych kibiców. Choć z drugiej strony chcialbym, by Holo wrócił na jak największa ilośc oesów, bo to zawsze więcej zawodników i walka bardziej interesująca.

Pozdrawiam
Zostań fanem MAJKOS RTP na facebook'u
majkos
A5

Postprzez Ziggy » poniedziałek, 24 wrz 2007, 17:58

widocznie oni byli "tylko i wyłącznie" z Olsztyna. Z kibicami rajdowymi mało mieli wspólnego.
Widzi sią takich lolków na rajdzie którzy przychodzą się ylko powydurniac, poszydzić na rajdzie żeby było wesoło w grupie. Nie zdziwiłbym się jakby przyjechli biemdablju.
Nie ma co na nich zwracać uwagę, zwykli pseudo
Jeśli jest się kibicem jednego zawodnika, nie gnoi się jego przeciwnika.
Za duża zbieranina ludzi, a czym rajd jest bardziej rozpowszechniony w środkach przekazu, tym więcej takich ludzi będzie
Ziggy
A5

Postprzez type_r » poniedziałek, 24 wrz 2007, 19:15

nie placzcie chlopcy z poludnia. Swoich kompleksow juz nie wyleczycie.
type_r

Postprzez Ziggy » poniedziałek, 24 wrz 2007, 19:26

type_r napisał(a):nie placzcie chlopcy z poludnia. Swoich kompleksow juz nie wyleczycie.

ależ my nie płaczemy chłoptasiu bo nie mamy po czym, ba my się śmiejemy :D :lol:
jak piszesz post to przynajmniej miej odwagę nnapisać skąd jesteś
Ziggy
A5

Postprzez Banan » poniedziałek, 24 wrz 2007, 19:50

I sie zaczelo...

I tak zawsze i wszedzie Holek mistrzem bedzie!

PS. Z wykladzina to chyba bede mial juz do konca zycia pozamiatane... :)
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Zajcev » poniedziałek, 24 wrz 2007, 19:56

type_r napisał(a):nie placzcie chlopcy z poludnia. Swoich kompleksow juz nie wyleczycie.

n/c

os1
1 OLEKSOWICZ
2 BOUFFIER +00:00.4
3 FRYCZ +00:00.6
4 ALEN +00:00.8
= KUCHAR +00:00.8
6 DYTKO +00:01.1
7 HOŁOWCZYC +00:01.4

os2

1 BĘBENEK +00:00.9
2 ALEN +00:01.6
3 BOUFFIER +00:03.2
4 KAJETANOWICZ +00:06.5
5 SOŁOWOW +00:09.5
6 HOŁOWCZYC +00:14.4

OS3

1 BOUFFIER
2 ALEN +00:00.5
3 STANISZEWSKI +00:02.9
4 BĘBENEK +00:06.5
5 HOŁOWCZYC +00:07.0

OS4

1 BOUFFIER
2 ALEN +00:01.0
3 SOŁOWOW +00:13.0
4 HOŁOWCZYC +00:13.7

OS5

1 ALEN
2 BOUFFIER +00:03.1
3 BĘBENEK +00:09.2
4 SOŁOWOW +00:11.8
5 HOŁOWCZYC +00:12.4

OS6

1 BOUFFIER
2 ALEN +00:00.7
= HOŁOWCZYC +00:00.7
= FRYCZ +00:00.7
5 STANISZEWSKI +00:00.8

OS7

1 HOŁOWCZYC
2 BOUFFIER +00:00.6
3 STANISZEWSKI +00:02.1

OS8

1 BEBENEK
2 ALEN +00:00.5
= KUCHAR +00:00.5
4 BOUFFIER +00:01.0
5 STANISZEWSKI +00:01.2
6 HOLOWCZYC +00:02.9

OS9

1 HOLOWCZYC
2 BOUFFIER +00:01.8
3 ALEN +00:01.9
4 KUCHAR +00:02.6

OS10

1 BOUFFIER
2 ALEN +00:03.5
3 HOLOWCZYC +00:04.1
4 BEBENEK +00:06.1

OS11

1 BOUFFIER
2 HOLOWCZYC +00:00.8
3 STANISZEWSKI +00:02.6

OS12

1 STANISZEWSKI
2 KUCHAR +00:01.3
3 BOUFFIER +00:02.6
4 SOLOWOW +00:07.2
5 KUZAJ +00:07.7
= BEBENEK +00:07.7
7 FRYCZ +00:10.4
8 GABRYS +00:11.5
9 HOLOWCZYC +00:14.2

Czy Holek lał naszych? wyniki pokazuja ze raczej nie...
Zacznijmy jednak od poczatku:) Jazda Holka na Orlenie wg. mnie nie byla rewelacyjna, w koncu po opiniach na forum liczylem na cos wiecej, ze bedzie on nawiazywal walke z Bouffierem. Hmm jednak dopiero musial przyjechac kolejny obcokrajowiec (Alen) aby pokazac Naszym co to jest rowna walka z Bouffierem, bo prawda jest taka ze to Oni nakrecali rajd.

Krzysiu 2 miejsce dostal w prezencie... taka jest niestety prawda, przez caly rajd byl w cieniu... ktos pisze ze zwyciezcy sa na mecie, prawda, jednak czy lał innych PL kierowcow? Najlepiej ukazuje to klasyfikacja generalna...
gdzie Bebenek po dachowaniu tracil do Krzysia ok 14 s... , Staniszewski ok 15s... Kuchar 22s... Solowow 26s

być może mam coś z oczami, ale mimo ze sie staram zobaczyc tutaj ogromna przewage Lays'a nad innymi to niestety nie moge jej zobaczyc, tak wiec czy lał on reszte? hmm no chyba jedynie Nowikowa....

killer wrc napisał(a):
Cogonieznajom napisał(a):
Zajcev napisał(a):Krzysiu pojedzie Warszawke, skompromituje sie i na tym sie zakonczy:)

buhahahaha, dobry żart, dobry...

Nie śmiejmy się z Zajcewa,szkoda człowieka.Nie wolno kopać leżącego:-)

zdania nie zmienilem:)
Zajcev
N4

Postprzez Ziggy » poniedziałek, 24 wrz 2007, 19:56

Banan napisał(a):I sie zaczelo...

I tak zawsze i wszedzie Holek mistrzem bedzie!

PS. Z wykladzina to chyba bede mial juz do konca zycia pozamiatane... :)

samo się nic nie zaczęlo, zaczął lolek o nicku type_r, ciekawe skąd jest i czyim kibicem się mieni?
Ziggy
A5

Postprzez mister1990 » poniedziałek, 24 wrz 2007, 20:46

Słuchajcie! Możecie mnie teraz zjechać, zwyklinać... Ja powiem tak. Każdy wielbi swojego. Ja jestem z Bochni i mógłbym po kazdym rajdzie Bebenków w niebiosa wynosić. Ale tak nie jest, bo staram się byc obiektywny. Niechce już teraz nic wiecej tutaj pisać. To co chcialem napisalem w temacie "osobowość rajdu". I takie jest moje zdanie. I nie kłóćmy sie o to kto ma kompleksy a kto nie... bo nie o to tutaj chodzi. Zróbmy coś lepiej żeby ten sport szedł do przodu i wybil się wkońcu...
Nagadałem się dużo... Kogo uraziłem przepraszam no i pozdrawiam. No i pana Krzysia też pozdrawiam bo jakby nie było to zrobił troche dla tych polskich rajdów :)
mister1990
N1

Postprzez Cogonieznajom » wtorek, 25 wrz 2007, 10:36

słuchajcie, jest taka największa polska hip hopowa strona - hip-hop.pl i na niej jest forum. Całe środowisko hip hopowe wstydzi się za to forum, bo to co tam wypisują "fani rapu" jest delikatnie mówiąc... kupą gówna.
A mówię o tym, żeby uświadomić niektórym, że z porządnego i naprawdę fajnego forum o rajdach swoimi wpisami robią podobny syf... Pytanie: chcecie żebyśmy się musieli wstydzić za autoklub.pl/forum ?? Żeby środowisko rajdowy miało nas za pajaców na gumce z jakiegoś gównianego forum, gdzie toczą się wojny a poziom wpisów jest żenujący??
Pomyślcie zanim rozpętacie kolejną "wojenkę" na forum! Nie wazne w jakim temacie!
Jeżeli szukasz pilota na KZK, KJS lub imprezę o podobnym charakterze z łódzkiego lub najbliższych okolic napisz PW, lub mail: aro1@o2.pl
Cogonieznajom
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP