Co-Drive & Testy

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Gucio » poniedziałek, 20 lis 2006, 19:16

Wszędzie znaczy gdzie?
No i w tym momencie to ktos mnie tu obraża, a ja nikogo nie obraziłem...
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez nick555 » poniedziałek, 20 lis 2006, 21:16

do hyde parku się idźcie kłócić co?
Skupuję stare radzieckie zegarki. Jak coś masz niepotrzebnego, zapraszam, może się dogadamy.
nick555
A6

Postprzez +RAFAŁ+ » poniedziałek, 20 lis 2006, 23:20

skateman napisał(a):Ehs.... wszyscy się pienią... zero koleżeństwa... może zróbmy tak, że każdy kto napisze posta chociaż troszkę nie na temat, od razu dostanie bana? bez gadania....bez wyjątków.. wtedy frekwencja na forum spadnie do zera....

Albo nie... za każdy OT wymierzymy publiczną egzekucje....

Trochę luzu panowie, klona z kurczakiem poczatowali, zwróciłem uwagę - przestali... my z Guciem również....

Oraz pytanie... Gdzie gwardia z 2002/2003? czemu się ukrywają?? Boją się?? Bez nich to forum będzie wyglądać jak wygląda... Taka prawda... I trochę dziwne pytanie "gdzie są?".... może by wrócili podyskutować i pomóc w naprawie forum... Jeśli nie to nie zadawajmy takich pytań...

Wchodzę do tematu żeby coś poczytać a tu znowu .... Stara gwardia wcale się nie ukrywa tylko w dupie ma rozmowę z bandą dzieciaków, która albo się przechwala albo kłóci. Pokażcie mi kilka konstruktywnych postów choćby z dzisiejszego dnia. Zero? Całą stronę rozpisywać się na temat czy czarna Impreza Rossiego jest ładna czy nie? Nie tędy droga. Nie będę wskazywał palcem na tych, którzy doprowadzili forum do poziomu w jakim obecnie się ono znajduje bo ani nikt mi prawa do tego nie dał, ani tego robić nie chcę. Pomyślcie trochę zanim coś napiszecie, a jak chcecie sobie pogadać to jest gg, czat i wiele innych sposobów.

Idę do szkoły..

Idź. Może Cie czegoś nauczą...
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez chodek » poniedziałek, 20 lis 2006, 23:42

zaorajmy wszystko w pizdziec najlepiej :roll:

Mam dzis cięższy dzien i zebrał mnie na refleksje, Rafał masz w tym sporo racji że poziom forum trochę się obniża, za dużo mamy rozmów o dupie Maryny, sam nie jestem święty i lubię sobie pogadac o pierdołach, ale tak jak w życiu zdarza nam się mówic mądre rzeczy i rowniez bełkotac bez sensu.Nie mozna przeciez nakazac nikomu, aby pisał same mądrosci i potwierdzone informacje. Co mnie najbardziej boli to jest to że wsrod interetowej społecznosci jaką jest autoklub górę przejmuje własna prywata, chamstwo i dosrywanie innym.Widac te osoby musiał miec cięzkie dziecintwo skoro mamusia nie nauczyła szacunku dla innych,co jako przedstawiciel tej szlachetnej "starej gwardii' jak ktos to ujął przed chwilą przedstawiłes w swoim chamskim poscie. Najlepiej wprowadzic stalowy ustroj i pozamykac wszystkim mordy bo forum musi byc tak idealne jak ta "stara gwardia"...
C20XE
chodek
A6

Postprzez J@ckaSS » poniedziałek, 20 lis 2006, 23:57

chodek napisał(a):zaorajmy wszystko w pizdziec najlepiej :roll:

tekst dnia... :lol:
J@ckaSS
N2

Postprzez skateman » wtorek, 21 lis 2006, 00:03

Chodek podpisuje się pod twoim postem... Jak widać na przykładzie Rafała.. mamusia nie nauczyła szacunku, a szkoda... wiesz takim chamstwem to możesz skakać sobie do kogo innego, nie do nas... mimo, że mam 17 lat nie znaczy, że możesz mną pomiatać. Nie chodzi tu tylko o mnie, ale tym postem obraziłeś kilka osób... I zapewniam Cię taką postawą nie zajdziesz daleko, a napewno nie do uporządkowania forum...

Wkurwia mnie za przeproszeniem gadanie, że to gówniarze doprowadzili forum do tak niskiego poziomu... To gdzie w takim razie była ta szlachetna gwardia... Dlaczego miała w dupie forum.... Dlaczego daliście się wyprzeć nowym użytkownikom????? Bo mieliście w dupie.... wspaniale....

Pozatym nie wierzę, że da się doprowadzić którekolwiek forum do stanu idealnego, gdzie nie będzie ani jednego OT.... poprostu nie wierzę....

Ty Rafale idź i naucz się trochę szacunku do ludzi....

Jackass nie rób OT bo Cię zgnoją !!! :?
skateman
A6

Postprzez Pałka » wtorek, 21 lis 2006, 00:24

rozumiem że czasem trzeba przeklnąć ale nie za dużo tych brzydkich słów ostatnio ?? :D :D :D ( nie mieszam sie do kłótni powyżej )
http://www.scr.civ.pl/ Obrazek
Pałka
N3

Postprzez J@ckaSS » wtorek, 21 lis 2006, 00:37

Pałka... widzisz... Ty tez uwazaj bo walimy OT :lol: mi juz grozili... po mordzie dostaniemy i co wtedy bedzie :lol: ??

a tak na marginesie... Panowie (..i Panie) po co te zlosliwości ??
J@ckaSS
N2

Postprzez szirer205xs » wtorek, 21 lis 2006, 10:47

Wiecie skad sie biora te problemy z nowymi uzytkownikami forum?? Kiedys jak ktos sie na nie zapisywal to czytalo sie regulamini zasady uczestniczenia w nim, a teraz wiekszosc nowych uzytkownikow ( nie napisze ze kazdy bo nei chce nikogo obrazic) po zalogowaniu sie pisza we wszystkich mozliwych tematach, dodatkowo akladajac ze dwa swoje.... ale jak widac takie juz mamy czasy ze dostep do netu ma prawie kazdy... no i w sumie dobrze, zeby tylko potrafil jeszcze z nigo korzystac.....

Sa na tym forum tematy gdzie bardzo fajnie mozna tresciwie pogadac wystarczy tylko dobrze poszukac... z reszta wogole uwazam ze i tak teraz jest juz lepiej niz bylo jeszcze poiwedzmy jakies pol roku temu....

poprostu ludziska pomyslie 2 razy zanim nacisniecie klawisz odpowiedz, a potem jeszcze 3 razy zanim nacisniecie przycisk wyslij, czy to co powyzej niego skleciliscie ma wogole sens i jest warte rzucania na forum...
jaskiniatrolla.eu
szirer205xs
A5

Postprzez Banan » wtorek, 21 lis 2006, 15:24

skateman napisał(a):Pozatym nie wierzę, że da się doprowadzić którekolwiek forum do stanu idealnego, gdzie nie będzie ani jednego OT.... poprostu nie wierzę....

www.cmr3.pl/forum - Porzadek, kultura i mila atmosfera.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez skateman » wtorek, 21 lis 2006, 16:03

Banan napisał(a):
skateman napisał(a):Pozatym nie wierzę, że da się doprowadzić którekolwiek forum do stanu idealnego, gdzie nie będzie ani jednego OT.... poprostu nie wierzę....

Zdarzają się tam OT... Zdarzają się "czarne konie".... Ale i tak jest bardzo w porządku, ponieważ moderatorzy są nielitościwi... myślę, że jakby tak było u nas to kilka użytkowników dawno by już wyleciało....
skateman
A6

Postprzez Banan » wtorek, 21 lis 2006, 18:29

skateman napisał(a):
Banan napisał(a):

Zdarzają się tam OT... Zdarzają się "czarne konie".... Ale i tak jest bardzo w porządku, ponieważ moderatorzy są nielitościwi... myślę, że jakby tak było u nas to kilka użytkowników dawno by już wyleciało....

I byloby lepiej. Pozatym tam sie na moderatorow nikt nie skarzy, a tutaj...? :roll:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Gucio » wtorek, 21 lis 2006, 20:27

Tylko z ta różnica, że tutaj tylko administrator może banować, a moderator nie.
"banda dzieciaków"?
Chłopie nie wiem ile ty masz lat ale ja mam już swoje lata i wiesz...
EOT!
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II :mrgreen:
http://www.image-sport.net moja stronka :)
Leszek!!
Gucio
S2000

Postprzez Anonymous » wtorek, 21 lis 2006, 20:41

Witam :)

Skończcie już ta kłotnie :)!!

Słyszałem ze w okolicach Skoczowa 2-3 razy na rok ma testy jakis rajdowiec jeździ pugiem 206 wiecie cos moze o tym ? Szirer ty tam mieszkasz :P moze wiesz :)

Pozdro
Anonymous

Postprzez +RAFAŁ+ » wtorek, 21 lis 2006, 20:44

skateman napisał(a):Wkurwia mnie za przeproszeniem gadanie, że to gówniarze doprowadzili forum do tak niskiego poziomu... To gdzie w takim razie była ta szlachetna gwardia... Dlaczego miała w dupie forum.... Dlaczego daliście się wyprzeć nowym użytkownikom????? Bo mieliście w dupie.... wspaniale....

Dlatego, że takie pyskówki jakie tu urządzacie zniechęcają do czytania tego. Nie interesuje mnie rozmowa na takim poziomie z takim towarzystwem? Dziękuję. Wychodzę.

A swoimi wypowiedziami na temat mojego chamstwa i braku szacunku dla innych ludzi czy co jeszcze tam napisaliście sami daliście przykład waszej jakże wysokiej kultury i umiejętności dyplomatycznego zachowania.
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP