Moderator: SebaSTI
skateman napisał(a):Ehs.... wszyscy się pienią... zero koleżeństwa... może zróbmy tak, że każdy kto napisze posta chociaż troszkę nie na temat, od razu dostanie bana? bez gadania....bez wyjątków.. wtedy frekwencja na forum spadnie do zera....
Albo nie... za każdy OT wymierzymy publiczną egzekucje....
Trochę luzu panowie, klona z kurczakiem poczatowali, zwróciłem uwagę - przestali... my z Guciem również....
Oraz pytanie... Gdzie gwardia z 2002/2003? czemu się ukrywają?? Boją się?? Bez nich to forum będzie wyglądać jak wygląda... Taka prawda... I trochę dziwne pytanie "gdzie są?".... może by wrócili podyskutować i pomóc w naprawie forum... Jeśli nie to nie zadawajmy takich pytań...
Idę do szkoły..
skateman napisał(a):Pozatym nie wierzę, że da się doprowadzić którekolwiek forum do stanu idealnego, gdzie nie będzie ani jednego OT.... poprostu nie wierzę....
Banan napisał(a):skateman napisał(a):Pozatym nie wierzę, że da się doprowadzić którekolwiek forum do stanu idealnego, gdzie nie będzie ani jednego OT.... poprostu nie wierzę....
www.cmr3.pl/forum - Porzadek, kultura i mila atmosfera.
skateman napisał(a):Banan napisał(a):skateman napisał(a):Pozatym nie wierzę, że da się doprowadzić którekolwiek forum do stanu idealnego, gdzie nie będzie ani jednego OT.... poprostu nie wierzę....
www.cmr3.pl/forum - Porzadek, kultura i mila atmosfera.
Zdarzają się tam OT... Zdarzają się "czarne konie".... Ale i tak jest bardzo w porządku, ponieważ moderatorzy są nielitościwi... myślę, że jakby tak było u nas to kilka użytkowników dawno by już wyleciało....
skateman napisał(a):Wkurwia mnie za przeproszeniem gadanie, że to gówniarze doprowadzili forum do tak niskiego poziomu... To gdzie w takim razie była ta szlachetna gwardia... Dlaczego miała w dupie forum.... Dlaczego daliście się wyprzeć nowym użytkownikom????? Bo mieliście w dupie.... wspaniale....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości