przez leszcz » czwartek, 25 mar 2004, 01:27
WRCfan to twoje słowa.
leszcz napisał:
Mam nadzieję, że jesteście sfrustrowanymi nastolatkami bez prawa jazdy
daruj sobie...
leszcz napisał:
bo w przeciwnym razie żaden sponsor po przeczytaniu waszych pretesji do PZM nie da ani złotówki na samochód inny niż WRC.
to źle?
leszcz odpowiedział: Tak źle bo jedno wrc to nie sport tylko cyrk.
leszcz napisał:
Lepiej zainwestować w piłkę, tam zawsze znajdzie się masa lojalnych kiboli,
tia....w piłke....czyli twierdzisz ze kibice rajdowi są nielojalni jesli tak myslisz to jestes w glebokim bledzie.
leszcz odpowiedział: Ja jestem lojalnym kibicem i cenię sobie wyrównaną walkę, ale ty najwyraźniej jesteś dzieckiem, które chce przedstawienia cyrkowego. Kuzaj ładne bączki kręcił na kartach po lodzie. To chyba coś dla ciebie.
leszcz napisał:
a sądząc z waszych wypowiedzi w rajdach wszystko jest źle. Jeśli ktoś przeprowadzi wywiad środowiskowy i dowie się, że jest tak źle jak p...licie to nie będzie kasy na rajdy czyli nie będzie rajdów.
czyli mam chodzic i mowic ze jest pieknie i cacy.
leszcz odpowiedział: Leśli coś ci się nie podoba to poczekaj aż będziesz pełnoletni i zaproś kolegów z forum na browarka i wtedy wypłacz im się w ramię, a nie publicznie. Ja mówię cacy bo będzie walka o MP, chociaż wolałbym dziesięć wrc ale to nierealne.
leszcz napisał:
Jeśli się nie wstydzicie to każdy z was kto krytykuje sytuację w rajdach w tym sezonie mógłby podać wiek i doświadczenie rajdowe.
a co to zmieni.
leszcz odpowiedział: Zweryfikuje waszą "fachowość" skrywaną pod anonimowością.
pozdrawiam
leszcz odpowiedział: Moja odpowiedź była mało przemyślana bo nie miałem czasu.
wrcfan: To wiele zmienia. Jeśli jesteście gówniarzami, którzy rajdy znają tylko z internetu , a sami nie praktykujecie to jestście niewiarygodni. Mam nadziejęl, że to pojmiesz.
Była to odpowiedź na te twoje wypociny.
wrcfan napisał:
Zapytam was czy ta walke widzicie na oesach? nie - bo jak przejezdza ktos to nie ma stopera z czasem na dachu przyczepionego - walka o sekundy jest dobra w necie jak widzisz same czasy bo ilu z was dowiadywalo sie o wynikach koncowoych dopiero po przyjeżdzie do domow...
Niektórzy nie potrzebują stopera na dachu, żeby zauważyć jakie kto ma umiejętności... Czasem jedzie szybciej ten kto ma gorszy czas, ale to chyba dla ciebie za trudne.