Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez ZOWA » środa, 24 mar 2004, 16:59

jak bys czytal troche wyzej to bys wiedzial ze solowow
ZOWA
A6

Postprzez Mroowa » środa, 24 mar 2004, 17:01

Banan czy myślisz że jest jedno zagórze? Jest napisane harbutowice-maków podhalański.
A sołek to wiadomo że chodzi o Sołowowa :)
Mroowa
S2000

Postprzez golden » środa, 24 mar 2004, 20:32

wieści niosą, że na mazury przybędzie subaru sti wrx 8) 8)
golden
A6

Postprzez qbus » środa, 24 mar 2004, 20:38

Hmm... chyba w poniedziałek w pewnym radyjku w którym jest program motoryzacyjny Leszek Kuzaj wspomniał coś o budowie eNkowej Subarynki dla Hołka. :wink:
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez tomi_kl » czwartek, 25 mar 2004, 00:46

no i po co mu 2 subaru - przecież to polityk 8)

golden czyżby Holek zmienał plany i porzucił pilota od TV ?
Oby !!!
tomi_kl
A6

Postprzez golden » czwartek, 25 mar 2004, 00:58

tomciu dla ciebie holo moze byc nawet ksiedzem 8)
golden
A6

Postprzez tomi_kl » czwartek, 25 mar 2004, 01:05

:wink: no ale golden odpowiedz Mi na pytanie - czy zobaczymy mistrza olsztynskich szutrów na trasach RSMP ? 8)
tomi_kl
A6

Postprzez golden » czwartek, 25 mar 2004, 01:23

zadzwon do olsztyna i sie spytaj samego holka bo on wie chyba najlpiej
w proroka sie nie bawie - na trasach zobaczysz na pewno, ale czy w pelnym cyklu?? nie wiem nie wiem nie wiem
golden
A6

Postprzez leszcz » czwartek, 25 mar 2004, 01:27

WRCfan to twoje słowa.

leszcz napisał:
Mam nadzieję, że jesteście sfrustrowanymi nastolatkami bez prawa jazdy

daruj sobie...

leszcz napisał:
bo w przeciwnym razie żaden sponsor po przeczytaniu waszych pretesji do PZM nie da ani złotówki na samochód inny niż WRC.
to źle?

leszcz odpowiedział: Tak źle bo jedno wrc to nie sport tylko cyrk.

leszcz napisał:
Lepiej zainwestować w piłkę, tam zawsze znajdzie się masa lojalnych kiboli,

tia....w piłke....czyli twierdzisz ze kibice rajdowi są nielojalni jesli tak myslisz to jestes w glebokim bledzie.

leszcz odpowiedział: Ja jestem lojalnym kibicem i cenię sobie wyrównaną walkę, ale ty najwyraźniej jesteś dzieckiem, które chce przedstawienia cyrkowego. Kuzaj ładne bączki kręcił na kartach po lodzie. To chyba coś dla ciebie.

leszcz napisał:
a sądząc z waszych wypowiedzi w rajdach wszystko jest źle. Jeśli ktoś przeprowadzi wywiad środowiskowy i dowie się, że jest tak źle jak p...licie to nie będzie kasy na rajdy czyli nie będzie rajdów.

czyli mam chodzic i mowic ze jest pieknie i cacy.

leszcz odpowiedział: Leśli coś ci się nie podoba to poczekaj aż będziesz pełnoletni i zaproś kolegów z forum na browarka i wtedy wypłacz im się w ramię, a nie publicznie. Ja mówię cacy bo będzie walka o MP, chociaż wolałbym dziesięć wrc ale to nierealne.

leszcz napisał:
Jeśli się nie wstydzicie to każdy z was kto krytykuje sytuację w rajdach w tym sezonie mógłby podać wiek i doświadczenie rajdowe.

a co to zmieni.

leszcz odpowiedział: Zweryfikuje waszą "fachowość" skrywaną pod anonimowością.

pozdrawiam

leszcz odpowiedział: Moja odpowiedź była mało przemyślana bo nie miałem czasu.

wrcfan: To wiele zmienia. Jeśli jesteście gówniarzami, którzy rajdy znają tylko z internetu , a sami nie praktykujecie to jestście niewiarygodni. Mam nadziejęl, że to pojmiesz.

Była to odpowiedź na te twoje wypociny.

wrcfan napisał:

Zapytam was czy ta walke widzicie na oesach? nie - bo jak przejezdza ktos to nie ma stopera z czasem na dachu przyczepionego - walka o sekundy jest dobra w necie jak widzisz same czasy bo ilu z was dowiadywalo sie o wynikach koncowoych dopiero po przyjeżdzie do domow...

Niektórzy nie potrzebują stopera na dachu, żeby zauważyć jakie kto ma umiejętności... Czasem jedzie szybciej ten kto ma gorszy czas, ale to chyba dla ciebie za trudne.
leszcz

Postprzez żółtodziób » czwartek, 25 mar 2004, 01:49

leszczu, zamknij się wreszcie, idź na jakąś inną bardziej politycznie poprawną stronkę, coś dla gejów albo zwolenników narkotyków miękko-twardawych. Wchodzisz tutaj, jesteś nowy ale nie próbujesz dyskutować na konkretne tematy tylko prawisz poprawne politycznie morały rodem z gazety wybiórczej, tutaj piszemy to co myślimy a nie to co wypada pisać, jak ci się nie podoba to niech lepiej ci się spodoba, albo spadówa, jak chcesz naprawiać świat to zacznij od innych forów.

Dziękuję za uwagę.
żółtodziób
A8

Postprzez leszcz » czwartek, 25 mar 2004, 01:55

Panowie żółty i złoty nie bulwersujcie się. Ja patrzę na rywalizację w MP z punktu zawodnika (gównianego nie z mp bo gównianego ale zawodnika). Wy bierzecie pod uwagę tylko widowiskowość jazdy. Jeśli uważacie, że jedno wrc może uratować polskie słabe rajdy to jeśteście chyba jedyni. Zawodnicy i organizatorzy stwierdzili moim zdaniem słusznie, że to nie ma sensu. Wyrównana walka jest lepsza niż jedno wrc. Tak uważa Fia, Europa i PZM. Nie jestem sympatykiem PZM, więc ujmę to tak. Tak uważał J.K. decydując się na Fiata, tak uważa K.H., tak uważa T.C. Nie zgadzał się z tym bardzo głośno Damian Gielata... Jeśli uważacie, że jesteście mądrzejsi od FIA, PZM, Kuliga, Hołowczyca, Czopika i wielu innych to nadal płaczcie nad zakazem wrc. Ja na tym forum więcej się nie wypowiem, więc nie zaczynajcie następnego sezonu na Leszcza chyba, że macie coś konstruktywnego do powiedzenia. Pozdrawiam i żegnam.
leszcz

Postprzez Kuba M. » czwartek, 25 mar 2004, 02:00

leszcz: Tak trudno było wypowiadać swoje zdanie w kulturalny sposób? Nikogo nie bulwersowała tutaj porażająca siła Twoich argumentów, jak może Ci się błędnie wydawać, ale właśnie sposób ich artykulacji. Odrobina szacunku.
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez radziu » czwartek, 25 mar 2004, 02:37

leszcz napisał(a): Czasem jedzie szybciej ten kto ma gorszy czas,

leszczu rozumiem ze ta ksywa w dostateczny sposob okresla cala Twoja osobowosc dziekujemy za wizyte !
"Zawsze trzeba podejmować ryzyko,tylko wtedy uda nam sie pojąć jak wielkim cudem jest ŻYCIE..." (19 X 1969-13 II 2004)

Postprzez ZOWA » czwartek, 25 mar 2004, 11:37

[quote="leszcz"]. Jeśli uważacie, że jesteście mądrzejsi od FIA, PZM, Kuliga, Hołowczyca, [quote]bardzo cie prosze daj Januszowi spokoj tam gdzie jest. :twisted:
ZOWA
A6

Postprzez kakao » czwartek, 25 mar 2004, 12:20

może któryś z Panów przeczyta jaki jest TEMAT dyskusji
kakao
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP