Moderator: SebaSTI
Bad-i napisał(a):Dziwie sie ze nikt z Was nie odnosi sie do faktu ze Grzyb musial wiedziec kto i czym sie zglasza. Nie uwierze ze zglosil by sie r2 wiedzac ze taki Colin poleci r5.
Swoja droga podobno Colin byl zgloszony w r5 i widac sie wycofal, co tylko pokazuje ze jak taj sie stalo to Grzyb musial o tym od razu uslyszec.
Bad-i napisał(a):Dziwie sie ze nikt z Was nie odnosi sie do faktu ze Grzyb musial wiedziec kto i czym sie zglasza. Nie uwierze ze zglosil by sie r2 wiedzac ze taki Colin poleci r5.
Swoja droga podobno Colin byl zgloszony w r5 i widac sie wycofal, co tylko pokazuje ze jak taj sie stalo to Grzyb musial o tym od razu uslyszec.
sejlot napisał(a):Bad-i napisał(a):Dziwie sie ze nikt z Was nie odnosi sie do faktu ze Grzyb musial wiedziec kto i czym sie zglasza. Nie uwierze ze zglosil by sie r2 wiedzac ze taki Colin poleci r5.
![]()
No tak, bo oni wszyscy się ze sobą nie znają (szczególnie Gerber z Hundlą). Czasami ręce opadają jak się czyta takie rzeczy.
trebor napisał(a):Lista...
http://www.rajdarlamow.pl/wp-content/up ... _final.pdf
d-z rallyfans napisał(a):A jak tak się zastanawiam czy przed rajdem nie będzie zmiany kierowcy w Motorsport Italia, FN pożycza od nich auto, dodatkowo ma duże szanse na vice bo na liście brak Brzezińskiego, więc..
piguła napisał(a):sejlot napisał(a):Bad-i napisał(a):Dziwie sie ze nikt z Was nie odnosi sie do faktu ze Grzyb musial wiedziec kto i czym sie zglasza. Nie uwierze ze zglosil by sie r2 wiedzac ze taki Colin poleci r5.
![]()
No tak, bo oni wszyscy się ze sobą nie znają (szczególnie Gerber z Hundlą). Czasami ręce opadają jak się czyta takie rzeczy.
i to jeszcze zawodnik takie pierdoły wypisuje,nie dziwi atmosfera w rajdach skoro sami zawodnicy na forach tak fantazjują, co prawda bad-i to zawodnik trzecioligowy ale mimo to słabo.
laGadula napisał(a):Rajdowy pudelek normalnie![]()
![]()
![]()
![]()
Moi Drodzy,
W tym sezonie przejechaliśmy wiele pięknych rajdów. Zebraliśmy bardzo dużo doświadczenia, szczególnie jadąc rajdy szutrowe w Mistrzostwach Świata. Kiedy przed sezonem RSMP ktoś powiedział by mi, że będę walczył o tytuł to popatrzyłbym na to z przymrużeniem oka. Jednak rzeczywiście walczyliśmy, wygraliśmy wiele odcinków specjalnych, na każdym rajdzie byliśmy na podium, a jeden nawet wygraliśmy. To niesamowite. Szkoda jednak że walka o tytuł rozstrzyga się niezgodnie z zasadami “fair play”. Mimo tego, że mamy szanse na tytuł i jest naprawdę blisko, to mój zespół GO+Cars nie chce uczestniczyć w “takiej walce” i w związku z tym nie wystartujemy w Rajdzie Arłamów. Jeśli kogoś zawiodłem, to przepraszam.
Bardzo dziękuję całemu zespołowi GO+Cars oraz partnerom za ten sezon. Szczególne podziękowania dla polskich Kibiców za fantastyczny doping, bardzo Wam dziękuję, to mnie naprawdę mocno motywowało, widziałem każdego z Was na odcinkach i na strefie. Ukłony również dla rywali za piękną walkę: Filipa, Zbyszka, Maćka, Mariusza, Darka i wielu innych. Gościć w waszych szeregach na oesach to zaszczyt.
Do zobaczenia na Rajdzie Barbórki Warszawskiej.
Kuba Colin Brzeziński
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości