Rajd Arłamów

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: Rajd Arłamów

Postprzez Loeb1987 » wtorek, 25 paź 2016, 17:59

Mogą śmiało wykluczyć auta R5 z RSMP. Pojedynek Grzyb - Gagacki mało kogo zainteresuje.
Loeb1987
A6

Postprzez piguła » wtorek, 25 paź 2016, 18:06

Bad-i napisał(a):Dziwie sie ze nikt z Was nie odnosi sie do faktu ze Grzyb musial wiedziec kto i czym sie zglasza. Nie uwierze ze zglosil by sie r2 wiedzac ze taki Colin poleci r5.

Swoja droga podobno Colin byl zgloszony w r5 i widac sie wycofal, co tylko pokazuje ze jak taj sie stalo to Grzyb musial o tym od razu uslyszec.

przestań już snuć teorie, co ty myślisz że zawodnicy się nie znają? że Gerber nie powiedział dla Hundli czy jadą bądź nie?

ps. razem pracują jeśli chciałbys wiedzieć...
piguła
N3

Postprzez d-z rallyfans » wtorek, 25 paź 2016, 18:13

A jak tak się zastanawiam czy przed rajdem nie będzie zmiany kierowcy w Motorsport Italia, FN pożycza od nich auto, dodatkowo ma duże szanse na vice bo na liście brak Brzezińskiego, więc...
d-z rallyfans
A5

Postprzez sejlot » wtorek, 25 paź 2016, 18:14

Bad-i napisał(a):Dziwie sie ze nikt z Was nie odnosi sie do faktu ze Grzyb musial wiedziec kto i czym sie zglasza. Nie uwierze ze zglosil by sie r2 wiedzac ze taki Colin poleci r5.

Swoja droga podobno Colin byl zgloszony w r5 i widac sie wycofal, co tylko pokazuje ze jak taj sie stalo to Grzyb musial o tym od razu uslyszec.

:lol:

No tak, bo oni wszyscy się ze sobą nie znają (szczególnie Gerber z Hundlą). Czasami ręce opadają jak się czyta takie rzeczy.
sejlot

Postprzez piguła » wtorek, 25 paź 2016, 18:22

sejlot napisał(a):

No tak, bo oni wszyscy się ze sobą nie znają (szczególnie Gerber z Hundlą). Czasami ręce opadają jak się czyta takie rzeczy.

i to jeszcze zawodnik takie pierdoły wypisuje,nie dziwi atmosfera w rajdach skoro sami zawodnicy na forach tak fantazjują, co prawda bad-i to zawodnik trzecioligowy ale mimo to słabo.
piguła
N3

Postprzez Kruk » wtorek, 25 paź 2016, 18:33

Hm... powrót umysłowego z początku sezonu w załodze z Chmielewskim. To co trzy rajdy będzie zmiana? :roll:

U Byśkiniewicza to też kolejny start w takim składzie. To już na stałe? ktoś wie?

Dramatycznie wygląda lista zgłoszeń rundy Mistrzostw Polski, na której jest tylko dwadzieścia pięć załóg :?

Przy takiej ilości załóg możemy pobawić się z dużą dozą prawdopodobieństwa w zgadywanie kto zdobędzie pierwsze miejsce. .... Czyżby to miał być życiowy wynik dla Jureckiego, Gryca, a może Banasiewicza, jak będzie jechał podobnie jak ostatnio?
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez SOKÓŁ » wtorek, 25 paź 2016, 18:57

d-z rallyfans napisał(a):A jak tak się zastanawiam czy przed rajdem nie będzie zmiany kierowcy w Motorsport Italia, FN pożycza od nich auto, dodatkowo ma duże szanse na vice bo na liście brak Brzezińskiego, więc..

Nie no chyba nie ma co popadać w skrajności w skrajność ;) Wydaje mi się że Nivette nie leci na garnki i tytuły jak mistrz Polski żeby za wszelką cenę mieć puchar i w grudniu jeszcze szarfę z napisem MISTRZ POLSKI 2016.
A co do Jury to faktycznie jak niczego nie odwinie może namieszać ale podobnie tyczy się to powiedzmy pierwszych 18 załóg :wink:
SOKÓŁ
A6

Postprzez Bad-i » wtorek, 25 paź 2016, 19:53

piguła napisał(a):
sejlot napisał(a):

i to jeszcze zawodnik takie pierdoły wypisuje,nie dziwi atmosfera w rajdach skoro sami zawodnicy na forach tak fantazjują, co prawda bad-i to zawodnik trzecioligowy ale mimo to słabo.

Wycieczke personalna pomine. Nie uwazasz ze od takich malych rzeczy wszystko sie psuje?
Nie chce wchodzic w regulamin ale wydaje mi sie ze jezeli ktos sie zglosi w danej klasie to chyba potrzebuje zgody innych zawodnikow zeby ja zmienic...
Bad-i
N3

Postprzez laGadula » wtorek, 25 paź 2016, 19:58

Rajdowy pudelek normalnie :D :D :D :D :D
laGadula
N2

Postprzez Kruk » wtorek, 25 paź 2016, 20:05

laGadula napisał(a):Rajdowy pudelek normalnie :D :D :D :D :D

Arłamowa nie jedziecie .... ale w grudniu na Karowej pewnie będziecie? :wink:
To córka mojego kolegi.
http://www.dlamartynki.com.pl/ Wszystkich ludzi dobrego serca prosimy o pomoc każdy grosz i wszelka inna pomoc to dla nas nadzieja.
KONTO:55 1690 0013 3068 0011 5720 0002 Dominet Bank z dopiskiem , dla Martyny.
Kruk
A6

Postprzez krzysiek_aleks » wtorek, 25 paź 2016, 20:12

Moi Drodzy,
W tym sezonie przejechaliśmy wiele pięknych rajdów. Zebraliśmy bardzo dużo doświadczenia, szczególnie jadąc rajdy szutrowe w Mistrzostwach Świata. Kiedy przed sezonem RSMP ktoś powiedział by mi, że będę walczył o tytuł to popatrzyłbym na to z przymrużeniem oka. Jednak rzeczywiście walczyliśmy, wygraliśmy wiele odcinków specjalnych, na każdym rajdzie byliśmy na podium, a jeden nawet wygraliśmy. To niesamowite. Szkoda jednak że walka o tytuł rozstrzyga się niezgodnie z zasadami “fair play”. Mimo tego, że mamy szanse na tytuł i jest naprawdę blisko, to mój zespół GO+Cars nie chce uczestniczyć w “takiej walce” i w związku z tym nie wystartujemy w Rajdzie Arłamów. Jeśli kogoś zawiodłem, to przepraszam.
Bardzo dziękuję całemu zespołowi GO+Cars oraz partnerom za ten sezon. Szczególne podziękowania dla polskich Kibiców za fantastyczny doping, bardzo Wam dziękuję, to mnie naprawdę mocno motywowało, widziałem każdego z Was na odcinkach i na strefie. Ukłony również dla rywali za piękną walkę: Filipa, Zbyszka, Maćka, Mariusza, Darka i wielu innych. Gościć w waszych szeregach na oesach to zaszczyt.
Do zobaczenia na Rajdzie Barbórki Warszawskiej.
Kuba Colin Brzeziński
krzysiek_aleks
N1

Postprzez rito123 » wtorek, 25 paź 2016, 20:26

Piękne te gorzkie żale Brzezinskiego są ;) Szkoda że robią cyrki , sieją ferment i robią wszystko by to upadło. Szkoda w tym wszystkim organiaztorów którzy przygotowali świetne trasy...
rito123
N1

Postprzez Marcin z Mtl » wtorek, 25 paź 2016, 20:50

Co do Colina, to wielka szkoda. Ale jak wejdziesz między wrony...
Zawodnicy - organizatorzy - nadzwiązek: nikt się w tym łańcuchu nie szanuje nawzajem. Jak tu ma być dobrze? Dziękuję.
Ostatnio edytowano wtorek, 25 paź 2016, 20:55 przez Marcin z Mtl, łącznie edytowano 1 raz
Rajdy na surowo - wpadnij, obejrzyj, powspominaj :)
https://www.youtube.com/playlist?list=PLhhfJHl8yZJdyxOSkcyCBqytamF3PJ2Eg
Marcin z Mtl
N3

Postprzez Hubertos » wtorek, 25 paź 2016, 20:53

Organizatorzy niech nie psioczą na zawodników, tylko niech postarają się wywrzeć jakąkolwiek presję na PZM. Jak do tej pory chyba tylko Pan Marek Kisiel i inni organizatorzy Karkonoskiego spróbowali cokolwiek zrobić. Zatrzymali Grzyba i Stalmacha na nielegalce, i co? I dostali jakieś śmieszne kary od PZM... Organizatorzy rajdów i zawodnicy niech nie walczą ze sobą, a w końcu skierują swoje pretensje do jednego i wspólnego przeciwinika. Rozumiem rozgoryczenie Colina i kolegi laGaduli, też waliłbym taką "czystą rywalizację".

Bardzo zabawne jest też to, że Grzyb wiecznie płacze ze względu na ataki i hejt skierowany w jego stronę. A powszechnie wiadomo, że to on atakuje wszystkich na prawo i lewo. Potrafił pisać o tym, że spotkał Oleksowicza na trasach Świdnickiego, pisał o nielegalnym serwisie Kuchara. Wszystko dlatego, że mieli oni czelność przypominać o jego upalaniu. Szkoda, że nie potrafi podpisać się teraz imieniem i nazwiskiem przy swoich atakach. Bardziej domyślni mogliby zauważyć na FB profil "Izabela Kwaśna". Ta osoba pojawia się wielokrotnie przy newsach i dyskusjach dotyczących Grzyba, dzieje się to od jakichś 2-3 lat. Czytając sobie wypowiedzi tejże osoby nietrudno zgadnąć kto stoi za tymi wpisami.

Sam przez wiele lat przymykałem na grzeszki Grzyba, ale już nie mogłem tego wszystkiego znieść. Nienawidzę obłudy i wiem, że to ona m.in niszczy polskie rajdy. Za swoje nieprzychylne komentarze zostałem zbanowany na FB przez GG, żałosne to wszystko.
Hubertos
A6

Postprzez ulele » wtorek, 25 paź 2016, 20:58

Maciej Baran na temat tegorocznych mistrzów RSMP

"Mój Przyjaciel, Robert Hundla wraz ze swoim kierowcą, Grześkiem Grzybem, zdobył tytuł Mistrza Polski 2016. Tytuł, którego mimo lat prób, walki i usilnych starań nigdy nie zdobyłem. Wiem bardzo dobrze, że jest to okupione wieloma wyrzeczeniami i ciężką pracą. Robert swoją pracę pilota wykonał w sposób perfekcyjny i w tym miejscu składam Mu wyrazy uznania i gratulacje. Zapewne znajdą się tacy, którzy będą starali się deprecjonować Jego Tytuł. I im wszystkim, w imieniu mojego Przyjaciela (bo jemu nie wypada) powiem krótko - ch** z wami :)"
ulele

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP