Rajd Elmot 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Mroowa » środa, 12 maja 2004, 14:49

Obrazek

.....- Postanowiłem, że mu nie odpuszczę. Zgłosiłem sprawę pobicia na policji. I nie tylko pobicia. Zawiadomiłem też o stosowaniu przez Kuzaja gróźb karalnych wobec mojej osoby. Bo on najzwyczajniej w świecie mi groził. - "To jeszcze nie koniec" - wykrzykiwał. - Boję się, że wynajmie jakichś zbirów i połamią mi nogi i ręce. A stać go na to. Jest majętnym człowiekiem - dodaje.............

ale on ma coś pod kopułą ten koleś boję się że wynajmie zbirów paranoja jakby Kuzi był gangsterem :) to on by już przed elmotem był połamany :)

jeszcze dodaje że on jest majętny i wszystko jasne o co mu chodzi :)

KASA, KASA, KASA
Mroowa
S2000

Postprzez krs-1 » środa, 12 maja 2004, 15:02

Wywiad z Leszkiem na łamach WRC:

WRC: Opowiedz coś o swoim charakterze.
L.K. Kiedyś bywałem trochę nerwowym gościem. Teraz dość trudno jest wyprowadzić mnie z równowagi. Mimo, że mam ogromny temperament, to jednak dzięki pracy nad sobą udało mi się przesunąć tę granicę bardzo daleko. Trzeba mi naprawdę mocno nadepnąć na odcisk, żeby mnie zdenerwować Tyle, że po przekroczeniu tej granicy jestem trudny do opanowania.

No cóż. Koleś mu musiał ostro nadepnąć. Leszek to nie zbir i za nic nikogo pewnie nie lał.
krs-1
N1

Postprzez *fly* » środa, 12 maja 2004, 15:42

ej sorry ale za takie cos:

"Jak zobaczyłem, że Kuzaj niesie trumnę Janusza, to mną zatrzęsło. Było wiadomo, że nie lubili się. Kuzaj dogryzał Januszowi. A tu, na pogrzebie, trumnę jego niósł, opowiadał jakim to on był jego wielkim przyjacielem. Obłuda - mówi Pacek. - Dlatego po pogrzebie wysłałem mu SMS-a, że nie ma nawet resztki przyzwoitości. I pewnie za tego SMS-a mi się dostało" - opowiada Pacek.

tez bym dal w ryja!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
i dla mnie to koniec dyskusji
:evil: :evil:
*fly*
A5

Postprzez golden » środa, 12 maja 2004, 15:46

wydaje mi sie, ze obaj sa siebie warci

superekspres od razu wyczul skandal to opisuje - jak ja nie znosze tej gazety - ostatnio przegieli z śp. red. Milewiczem publikujac zdjecie jego zwłok :evil: tak sie nie robi - granice sa jakies
golden
A6

Postprzez ZOWA » środa, 12 maja 2004, 15:50

za takie cos to tez bym mu dal w ryja.bo kiedys pacek to niby sklep z januszem prowadzil.nie bede teraz pisal co mam do napisania na packa i jakimi bym to slowami okreslil.taki gosc ktory sprzedaje na policje to sie nazywa chyba konfident nie????ale na packa to juz mi slow braklo.sluchaj golden tam gdzie w gre wczodzi jaka kolwiek kasa to w tym momencie nie ma mowy o minimum przyzwoitosci.niestety swiat jest brutalny :roll: :evil:
ZOWA
A6

Postprzez michal_wrc » środa, 12 maja 2004, 16:07

Na MTV w tej chwili prowadzą sondę i pytają ludzi na ulicy "Komu ze sławnych ludzi chciałbyś przyłożyć?"
michal_wrc
A5

Postprzez golden » środa, 12 maja 2004, 16:17

Zowa mam wrazenie ze mowisz do mnie jak do 10 letniego dziecka :lol: :lol:
to nie znaczy ze mamy wszyscy brac przyklad z Lecha i kazdemu w morde sypac... sory ale ja jeszcze mam minimum przyzwoitosci :roll:
zreszta niewazne :) hehe bo cokoliwek lechu zrobi to znajdziecie jasne swiatlo dla niego :)))) pozdro
golden
A6

Postprzez beeper_ » środa, 12 maja 2004, 16:37

golden napisał(a):wydaje mi sie, ze obaj sa siebie warci

superekspres od razu wyczul skandal to opisuje - jak ja nie znosze tej gazety - ostatnio przegieli z śp. red. Milewiczem publikujac zdjecie jego zwłok :evil: tak sie nie robi - granice sa jakies

mam nieco inne zdanie na temat tego co zrobil SE, zrobil kase na tragedii Milowicza, tak jak Milowicz robil przez lata kase na tragedi setek ludzi.
beeper_
N4

Postprzez Jump » środa, 12 maja 2004, 17:25

Moje fotki z 32 Rajdu Elmot zapraszam galeria

pozdr 8)
Jump
N3

Postprzez Sergiey » środa, 12 maja 2004, 18:37

No nie, dawno tutaj nic nie pisałem ale teraz to we mnie zawrzało - szczególnie po tym co przeczytałem na wielce szanownym portalu O***.pl
Panie Pacek, jestes Pan c**a a nie facet. Jezeli to prawda z tym sms to rzeczywiscie postępowanie godne honorowego mezczyzny. Trzeba miec troche odwagi i trzeba takie rzeczy mówić wprost a nie jak ten ostatni tchorz smsem. Równie dobrze moglbys Pan napisac na murze Kociola Mariackiego ze kuzaj to ch** albo co tam panu leży na wątrobie. I sie jeszcze pan honorem unosisz. Wstyd. Co do Kuzaja to mógł sobie to darować. Ale nic to, lampę pewnie dostał każdy z nas i kazdy pewnie tez sam odwinął wiec nie ma co robić afery i nazywać kuzaja bandytą.

A propos Elmotu - jestem pod wielkim wrazeniem jazdy Solowowa - widac ze starty procentują. Grzyb bardzo zaskoczył ale Frycz tez niczego sobie - rok przerwy w ośce i niezły wynik. Szkoda Pelikana ale fryc(z)owe trzeba zapłacić.
gg://1569993 Gadu-Gadu
---
Auto racing, bull fighting, and mountain climbing are the only real sports ... all others are games.
Ernest Hemingway
Sergiey
A5

Postprzez tom k-b » środa, 12 maja 2004, 19:16

beeper_ napisał(a):mam nieco inne zdanie na temat tego co zrobil SE, zrobil kase na tragedii Milowicza, tak jak Milowicz robil przez lata kase na tragedi setek ludzi.

No to pojechałeś! Nie myślałem, że kiedyś przeczytam coś tak głupiego! Po pierwsze reporter taki jak Milowicz (?!) i wielu innych dostaje te same pieniądze za pracę na wyjazdach i tu na miejscu. Różnica nie jest duża a już na pewno nie dostaje nic za pracę w tak niebezpiecznych warunkach. O jakim robieniu kasy więc mówisz. Po drugie to jego praca nie polegała na szukaniu taniej sensacji. Był człowiekiem z charakterem i porównywanie tego co robił z działaniem SE to duże nieporozumienie (delikatnie mówiąc)
Ostatnio edytowano środa, 12 maja 2004, 22:16 przez tom k-b, łącznie edytowano 1 raz
tom k-b
N2

Postprzez micz » środa, 12 maja 2004, 19:42

Chodziło podobno o to, że kiedyś Kuzi napisał w mailu o Januszu coś w stylu "the best taxi driver of....coś tam" i teraz koles mu to przypomniał w swietle jego deklaracji o przyjaźni z Januszem.

A że Leszek jest prosty jak kij od szczotki to jedyne rozwiązanie jakie mu przyszło do głowy to pierd... kolesiowi.

Jak byście nie tłumaczyli jego zachowania bicie kogoś po twarzy nie należy do kanonów dobrego zachowania i nie wiem jak was uczono ale mi wpajano, że ludzie na poziomie po ryjach sie nie tłuką.
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez Jump » środa, 12 maja 2004, 19:46

Przestalibyście sie osmieszać, nie Milowicz tylko Milewicz !!!! :evil:
Jump
N3

Postprzez !ADI! » środa, 12 maja 2004, 19:54

micz napisał(a):A że Leszek jest prosty jak kij od szczotki to jedyne rozwiązanie jakie mu przyszło do głowy to pierd... kolesiowi.

:lol: :lol: :lol:
!ADI!
S1600

Postprzez Banan » środa, 12 maja 2004, 19:58

To samo mialem napisac. Milewicz.
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP