Moderator: SebaSTI
że już nawet RedBull ma go dość.
Zoe napisał(a):Tylko czemu i jak to w ogóle możliwe, skoro w Polsce walczył z europejską czołówką i wygrał?
scooby14444 napisał(a):jarexcc napisał(a):scooby14444 napisał(a):Już nie mogłem czytać tych bzdur...
Co Kajetanowiczowi nie będzie pasować? To że Lotos zdecyduje się dołożyć kasy i wysłać ich na europejskie trasy? Kajetanowicz od dawna mówi że marzy o tym, i wcale mu się nie dziwię.
Ale jest ktoś komu to wybitnie by nie pasowało, bo pokazało by, że do zdobycia tytułu mistrza wcale nie trzeba 10 lat tułania się w wrc, wystarczy wielki talent i serce do walki.
Ty nic nie rozumiesz....czy na napisałem że Kajto nie chce a LOTOS mu daje... własnie LOTOS mu nie daje a Kajto chce, i musi wybierać posadę w LOTOS-ie i RSMP lub ryzyko szukanie czegoś nowego ale nie dziwie się mu że tego nie robi, chodź aby spełniać marzenia powinien.
a jak mu LOTOS w końcu kasę da... oby się tak stało to SUPER sprawa, tylko jednego się boję... od kilku lat nie chcą dać, czy otworzyli bardziej oczy... miejmy nadzieję
No teraz piszesz z sensem. :spoko:Może otworzą oczy, bo to była pierwsza konfrontacja Kajetanowicza z Kościuszką w takich samych autach i dużo pokazała. 12 oesów dla Kajta i zwycięstwo w rajdzie, 1 oes dla Kościuszki i 4 miejsce, mówi samo za siebie.
Zajcev idź trolować to wątku ze swoim idolem.
Glaniu napisał(a):Zoe napisał(a):Tylko czemu i jak to w ogóle możliwe, skoro w Polsce walczył z europejską czołówką i wygrał?
No własnie o co chodzi ???
scooby14444 napisał(a): a objechał kierowców którzy nawinęli w tym roku już tysiące szutrowych km oesaowych
jarexcc napisał(a):a wytłumaczcie mi dlaczego uważacie że MK miał mocniejsze auto od KK...??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości