Moderator: SebaSTI
golden napisał(a):sumo: pamietaj, ze jest cos takiego jak kultura osobista jeszcze - dziwie sie, ze z gory bierzecie storne Qsaja ?? bo tak naprawde gówno wiemy o co im poszlo...
no jest takie cos jak kultura osobista, nie zaprzeczam, ale nerwy czasem poniosą.sumik ile ty masz latek "sie nalezalo" ??? eeee no nie przesadzaj na tej zasadzie powiniem rurką metalową poustawiać połowe mojej uczelni))))))) ale jednak z jakis powodow tego nie robie ?? a sie nalezy
speed-x napisał(a):KTO STĄD UWAŻA SIE ZA PRAWDZIWEGO KIBICA LESZKA???
Kris_WRC
napisał(a):W dzisiejszym superekspresie napisali o małym incydencie...
Otóz na rajdzie elmot Leszek Kuzaj wlepił ciosa Packowi (tak tak temu od Janusza) juz wyjasniam o co chodziło:
Jak nie lubie leszka tak przyznaje mu race a było tak:
Na strefie idzie leszek i mowi do packa ''mam dobra pamiec'' i sprzedał mu tube a za co? bo Pacek jak zobacył ze na pogrzeie Janusza Leszek nie sie trumne to go az zatrzesło bo Leszek dobrym przyjacielem Janusza to nie był a teraz niesie trumne i opowiada jakim to Janusz nie był kierowcą. Po pogrzebie napisał mu smsa ze nie ma za grosz przyzwoitosci i za to Leszek sprzedał mu ciosa. Sprawa jest na policji a ja polecem ten arykuł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości