Rajd Elmot 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Kubus » wtorek, 11 maja 2004, 22:08

Apropo tego sierpowego Kuziego to na imprezie po Wisle 2002 na korytarzu zaczepij go taki Misiek ochroniarz.Kuzi normalnie szedl a ten mu z bara pociagnal i sie glupokowato usmiecha... Kumpel nawet nie zauwazyl reki Kuzaja a Misiek juz lezal i go koledzy zbierali heheh czasem porostu trzeba dac w morde jak sie nalezy.A ze nie wiemy o co biega to nie ma co sie wypowiadac.Generalnie nie powinno sie bic ale sa powody dla których trzeba.Jednym slowem jak sie dowiecie o co poszlo to wtedy mozna mówic czy Kuzi jest ok czy nie ejst pozdro.!!:)))
www.facebook.pl/rajdomaniacy/
Kubus
A5

Postprzez sumo » wtorek, 11 maja 2004, 22:22

Co do sprawy Kuzaja : Uwazam ze dobrze zrobil . Uderzyl bo mial taka ochote.. a dlaczego? Bo sie gosciowi nalezalo .. i jesli ktos z nas uwaza tak samo , ze komus sie nalezy to przeciez walimy w morde a nie jak glupy stoimy i sluchamy jakis obelg. Koles moze urazil dume Pana Leszka. Nie wnikajmy co bylo powodem bojki bo potem moze nas to zaskoczyc, a moze ktos nie chcialby tego wiedziec. Juz jest po fakcie.
Rownie dobrze mogli napisac o mnie w gazecie jak kogos trzaslem w morde, ale ja nie jestem na tyle popularny zeby na to zasluzyc. Prasa szuka sensacji a koles ktory dostal w morde pewnie czeka na kase... nie no .. szkoda slow.
sumo
N4

Postprzez golden » wtorek, 11 maja 2004, 22:24

Kubus nie za duzo filmow z gangsterami ogladales :lol:
cos mi swita w mojej kartotece X kuziego jakis inny przypadek z imprezy porajdowej po wisle pare lat temu ale jakos nie potrafie sobie przypomniec :D:D:D

sumo: pamietaj, ze jest cos takiego jak kultura osobista jeszcze - dziwie sie, ze z gory bierzecie storne Qsaja ?? bo tak naprawde gówno wiemy o co im poszlo... sumik ile ty masz latek :D "sie nalezalo" ??? eeee no nie przesadzaj na tej zasadzie powiniem rurką metalową poustawiać połowe mojej uczelni :))))))))) ale jednak z jakis powodow tego nie robie ?? a sie nalezy :)
Ostatnio edytowano wtorek, 11 maja 2004, 22:27 przez golden, łącznie edytowano 1 raz
golden
A6

Postprzez WAPNO » wtorek, 11 maja 2004, 22:24

Dał po mordzie i tyle. Może się należało, może nie, może dla frajdy? :). Wy nigdy nie daliście komuś po mordzie? Kuzaj taki jest i charakteru mu nie zmienimy, a ten Pacek się tylko ośmiesza strasząc sądami itp. Albo mógł mu oddać i by się zaczeli nawalać, albo niech siedzi cicho. Tak pozatym to się coś w polskich rajdach dzieje przynajmniej ;) buehehehehe
WAPNO
A6

Postprzez sumo » wtorek, 11 maja 2004, 22:39

golden napisał(a):sumo: pamietaj, ze jest cos takiego jak kultura osobista jeszcze - dziwie sie, ze z gory bierzecie storne Qsaja ?? bo tak naprawde gówno wiemy o co im poszlo...

no jest takie cos jak kultura osobista, nie zaprzeczam, ale nerwy czasem poniosą.

sumik ile ty masz latek "sie nalezalo" ??? eeee no nie przesadzaj na tej zasadzie powiniem rurką metalową poustawiać połowe mojej uczelni :)))))))) ale jednak z jakis powodow tego nie robie ?? a sie nalezy :D

dobrze wiesz ile mam latek ;) gimnazjum zaczynam :lol:
No to golden na co czekasz? Nie masz rurki metalowej ;) ;)

Po prostu mial powod i uderzyl. Dla mnie normalka
sumo
N4

Postprzez golden » wtorek, 11 maja 2004, 22:47

hehe sumo - to ja jutro ide palnac pare osob na uczelni i powolam sie na ciebie - mialem powod i palnalem :D okej bedziesz moim obronca :D powolam sie na precedensowa sprawe Lecha :D:D:D
golden
A6

Postprzez mototom » wtorek, 11 maja 2004, 22:48

Za darmo gość nie dostał. Ja na miejscu kuzaja pewnie zrobiłbym to samo wieć go nie potępiam. Czasem lepiej dać komuś poprostu w ryja żeby sie kopytami nakrył niż sie na słowa przepychac ,jak to i tak nic nie daje. A pieprzenie, że jego kibice tez tak będą robić jest komiczne.
A jak Kuzaj pierdnie na ulicy to też zrobicie z tego afere?
mototom
A6

Postprzez ZOWA » wtorek, 11 maja 2004, 23:30

kibice leszka zawsze sa wierni.bez wzgledu na sytuacje.a takich kibicow ktorzy sie podszywaja pod kibicow leszka to on nie potrzebuje.i brawa dla leszka za to co zrobil.no moze brawa to glupio brzmi ale dobrze zrobil.ja tez bym tak zrobil
ZOWA
A6

Postprzez golden » wtorek, 11 maja 2004, 23:35

troszke pod manie podchodzisz :)) fakt sporo kibicow slawnego Kuziego sie wysypało - pod serwisem juz nie stoja tłumy a ... garstka
czasy sie zmieniaja - nowa mlodziez idzie
golden
A6

Postprzez JoannaXP » wtorek, 11 maja 2004, 23:54

Każdy ma chwile słabości kiedy musi po prostu dać komuś w morde! :lol: :lol: :lol: Honorowym trzeba być,a jak! :lol: ehh...tylko szkoda że cała ta akcja w miejscu publicznym na oczach tylu ludzi. Gdyby gdzieś w ustronnym miejscu to rozumiem,ale tak to... Każdy gada "ojj nie wypada" "autorytet tylu ludzi,daje zły przykład",że jeszcze coś :? :? :? Ludzie!!!.Nie ma co sie póki co ekscytować..wszystko sie jeszcze wyjaśni . Pewnie kolo chce jakieś gigantycznie odszkodowanie teraz,bo wiadomo że Leszek na brak kasy nie choruje ,to skorzysta...
A no i....gratulacje za ten prawy sierpowy ciekawe u kogo trenuje Teraz znowu zaczną lecieć docinki w strone Leszka...ale cóż, wiedział co robi... Z drugiej strony to jego prywatna sprawa i bedzie robił to co uważa za słuszne! Niepotrzebnie to całe zamieszanie,gazety znowu będą miały tanią sensacje
"Sam Leszek Kuzaj nie chciał o zdarzeniu rozmawiać. - Najlepiej, żeby gazeta w ogóle o tym nie pisała - powiedział" -dla niego na pewno lepiej ,ale wiadomo że przed mediami nic sie nie ukryje..wcale sie nie zdziwie jak niedługo w necie wyląduje jakiś film świadka tego ciosu. :roll: :?
Ale ten tekst: "Kuzi bandyta?" to mnie rozbił maksymalnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bez przesady...to w ogóle jakaś beznadziejna pomyłka :x
TERAZ SPYTAM KRÓTKO: KTO STĄD UWAŻA SIE ZA PRAWDZIWEGO KIBICA LESZKA???
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez tom k-b » środa, 12 maja 2004, 03:53

speed-x napisał(a):KTO STĄD UWAŻA SIE ZA PRAWDZIWEGO KIBICA LESZKA???

Ja, moja babcia (Stefa) i Roman (ten z klatki obok) :wink:

Dajcie spokój tej akcji. Kuzaj jest normalnym zdrowym gościem. Miał powód to się zagotował i po temacie. To nie nasza sprawa. Panizzi też parę lat temu stracił cierpliwość na rajdzie - teraz już nikt o tym nie pamięta. Na "meczach" szachowych takie rzeczy pewnie się nie zdarzają :wink:
tom k-b
N2

Postprzez Mroowa » środa, 12 maja 2004, 10:14

Ja sięuważam ża kibica Leszka Kuzaja i nie zmieni to fakt fakt że ktoś w kłapak wyłapał :) :) :) i nie mówcie że to było w miejscu publicznym bo nie wiadomo czy ktos to wogóle widział jak narazie to jest jakiś pan X który niby to widział....
Mroowa
S2000

Postprzez ZOWA » środa, 12 maja 2004, 10:50

ja sie uwaam za kibica leszka.prawdziwego!!!!!!!!a nie takiego ze jak gazety napisza o nim cos zlego to juz jestem kibicem kogos innego :roll: :wink:
ZOWA
A6

Postprzez beeper_ » środa, 12 maja 2004, 11:46

czy ktos wie o co poszlo? :)
beeper_
N4

Postprzez marcin » środa, 12 maja 2004, 13:11

Kris_WRC
napisał(a):
W dzisiejszym superekspresie napisali o małym incydencie...

Otóz na rajdzie elmot Leszek Kuzaj wlepił ciosa Packowi (tak tak temu od Janusza) juz wyjasniam o co chodziło:

Jak nie lubie leszka tak przyznaje mu race a było tak:
Na strefie idzie leszek i mowi do packa ''mam dobra pamiec'' i sprzedał mu tube a za co? bo Pacek jak zobacył ze na pogrzeie Janusza Leszek nie sie trumne to go az zatrzesło bo Leszek dobrym przyjacielem Janusza to nie był a teraz niesie trumne i opowiada jakim to Janusz nie był kierowcą. Po pogrzebie napisał mu smsa ze nie ma za grosz przyzwoitosci i za to Leszek sprzedał mu ciosa. Sprawa jest na policji a ja polecem ten arykuł
marcin
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP