Jak myslicie !!! Kto, jak, gdzie i w czym ??? - sezon 2004

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez ZOWA » piątek, 19 mar 2004, 10:58

dokladnie.jak ja bylem to bylo ciemno i leszek przejezdzal ok 300m odemnie.i po pracy silnika i jezdzie myslalem ze to wurc(jedynym swiatlem byly jego swiatelka)taki samochod nieiarygodnie przyspiesza.a bylo slychac als z ok 2km w miescie
ZOWA
A6

Postprzez golden » piątek, 19 mar 2004, 11:47

dziwie sie waszemu podejsciu do WURCOW - ale zapytam was czy ta walke widzicie na oesach? nie - bo jak przejezdza ktos to nie ma stopera z czasem na dachu przyczepionego - walka o sekundy jest dobra w necie :) jak widzisz same czasy :) bo ilu z was dowiadywalo sie o wynikach koncowoych dopiero po przyjeżdzie do domow...

w tym sezonie bedzie tak ze 3 driverow jak zwykle bedzie walczylo o tytul grupy N -tak jak to bylo od lat - a przy okazji ten kto wygra zdobedzie miszcza...
walka to bedzie o minuty wsrod misia,steca,oleksowicza i dudy - sorki ale chyba takiego poziomu "europejskiego" nie oczekujecie... bo ja na pewno nie
na tej zasadzie jakby wszystkich kuzajow i holkow i wypychow (50 kierowcow) wsadzic do 206 pucharowej to by bylo najciekawiej :D bo w koncu rowne samochody no i ostra walka - bo wielu pretendentow :)
ale to tylko jest moje zdanie...
ja rozumiem ze koszty etc etc ale mimo wszystko nie mozna zaglebiac sie w takich teoriach ze po co nam wurce jak sa lancerki i s1600 -
ale to tylko jest moje zdanie
PoZdRo
golden
A6

Postprzez maciekd » piątek, 19 mar 2004, 12:12

Nie tylko Twoje golden... :cry:
maciekd
A6

Postprzez Mroowa » piątek, 19 mar 2004, 12:12

No Golden równy chłop wielka racja i tak trzymać.

POZDROWIENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mroowa
S2000

Postprzez golden » piątek, 19 mar 2004, 17:37

widze, ze nie tylko ja jestem fanem wurcow -

powiem tak jesli zobaczylbym "naprawde" czolowke w eNkach czyli kuzaj holo w sti najnowszych + kuchar w evo7 - grzyb wraz z fryczem w s1600 - to wtedy widze sens tych zmian ale jak nie to po prostu bedzie smutno... sam czopik mowil ze nie chce juz dokaldac do startow - nie najdrozszym badz co badz evo7...

plotki sa ze ma byc bogato i maja byc miski i subaraki - ale czy beda???

czas pokaze
golden
A6

niepewny Gabryś

Postprzez wojtass » piątek, 19 mar 2004, 20:38

Roamwaialem ze Zbyszkiem Gabrysiem w poniedziałek 8 marca. Mowil ze jest raczej mniej niz bardziej prawdopodobne, że będzie jeżdzil w MP. Jeżeli nie to wystartuje w paru okregówkach..... fush sie wycofal....
wojtass

Postprzez qbus » piątek, 19 mar 2004, 20:41

Achhh jak tak dalej pójdzie to faktycznie nie będzie czego oglądać :cry:
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez ZOWA » piątek, 19 mar 2004, 20:46

uuuuuu.ladna lipa.jurek nowakowski tez startuje na slowacji bo jak z nim ostatnio rozmawialem to powiedzial ze nie oplaca mu sie startowac w polsce bo go wychodzi start na slowacji czy w czechach o duzo taniej
ZOWA
A6

Postprzez leszcz » sobota, 20 mar 2004, 00:55

Mam nadzieję, że jesteście sfrustrowanymi nastolatkami bez prawa jazdy bo w przeciwnym razie żaden sponsor po przeczytaniu waszych pretesji do PZM nie da ani złotówki na samochód inny niż WRC. A WRC w przyszłym roku nie będzie. Moim zdaniem swoimi wypowiedziami pogarszcie sytuację rajdów w Polsce. Zastanówcie się nad tym.

Lepiej zainwestować w piłkę, tam zawsze znajdzie się masa lojalnych kiboli, a sądząc z waszych wypowiedzi w rajdach wszystko jest źle. Jeśli ktoś przeprowadzi wywiad środowiskowy i dowie się, że jest tak źle jak p...licie to nie będzie kasy na rajdy czyli nie będzie rajdów.

Jeśli się nie wstydzicie to każdy z was kto krytykuje sytuację w rajdach w tym sezonie mógłby podać wiek i doświadczenie rajdowe.

Głównie chodzi o sponsorów. Ciężko ich pozyskać jeśli obszar potecjalnej inwestycji jest tak ostro krytykowany od wewnątrz. Co o tym myślicie?
leszcz

Postprzez leszcz » sobota, 20 mar 2004, 00:59

Dodam tylko, że wszyscy polscy czołowi kierowcy przyjęli zakaz wrc ze zrozumieniem i aprobatą, a wam jak to zawsze ludziom w Polsce jest źle. Jednego wurca mniej i taki płacz?!?!?!?!?!?!?!
leszcz

Postprzez Kuba M. » sobota, 20 mar 2004, 01:38

leszcz: Tutaj nie chodzi tylko o brak samochodów WRC. Chodzi o to, że kibice rajdowi boją się po prostu, że w tym sezonie będziemy oglądać zmagania Dudy z Sołowowem w Lancerach oraz Pelikana z Grzybem w ośkach, a cykl MP będzie składał się z dwóch eliminacji odbywających się w następujących po sobie tygodniach. Dla utrudnienia oczywiście na różnych nawierzchniach.

Głównie chodzi o sponsorów. Ciężko ich pozyskać jeśli obszar potecjalnej inwestycji jest tak ostro krytykowany od wewnątrz. Co o tym myślicie?

Zaniechanie krytykowania różnych fantastycznych decyzji i zabiegów PZMotu ma czemuś służyć? Chyba tylko temu, żeby dziady poczuły się pewniej na swoich stołkach. Niestety prawda jest taka, że jak nikt nie będzie głośno mówił o problemach trapiących polskie rajdy (w tym wypadku nieudolni działacze) to nic się na lepsze nie zmieni. Krytyka ustanie, jak ustanie nieudolność związku.
Kuba
Kuba M.
A5

Postprzez Mroowa » sobota, 20 mar 2004, 09:24

Oj Leszczu Leszczu co ty ku....a wiesz o zawijaniu. :evil: :evil:

Po pierwsze sponsor jak chce zobaczyć to niech jedzie na rajd i tam zobaczy jaka jest zarąbista atmosfera na rajdach.

Po drugie nie wszyscy kierowcy zgodzili się z zakazem WRC np Kuzaj i Gielata (jełop bo jełop ale.......) Zaraz będzie że Kuzaj ma kasę..... ale...bez komentarza

Tak się sapało że to uzdrowi rajdy a tu się okaże jak mówicie 2 S 1600 i 2 lancerki i to będą MP. Parodia.

A to co jest źle w Polskich rajdach trzeba mówić głośno a nie siedzieć cicho i bać się że sponsorzy nie przyjdą. Jak mają przyjść to przyjdą.

Szkoda mi Gabrysia bo w zeszłym roku to miał taaaaaakiego pecha. Szkoda że fuchs się wycofał.

Wiem jedno że jeszcze torchę i kibice rajdowi bedą musieli się wyprowadzić do Czech i tam cieszyć się tym sportem. Bo jeżeli już na Polski nie ma kasy który jest jednym z najstarszych rajdów po Monte Carlo no to już jest Paranoja w Czechach jeszcze kierowców zapraszają z poza granic a w Polsce jedno wielkie dno zaczyna się robić.

Do PZMotu powinni zasiąść ludzie z pasją a nie jakieś jełopy a tych ludzi powinni wybierać no kto?????

Ci którzy są najbliżej rajdów czyli kibice i sami rajdowcy.

Tandeta.
Mroowa
S2000

Postprzez WRCfan » sobota, 20 mar 2004, 11:21

leszcz napisał(a):Mam nadzieję, że jesteście sfrustrowanymi nastolatkami bez prawa jazdy

daruj sobie...
leszcz napisał(a):bo w przeciwnym razie żaden sponsor po przeczytaniu waszych pretesji do PZM nie da ani złotówki na samochód inny niż WRC.
to źle? :wink:
leszcz napisał(a):Lepiej zainwestować w piłkę, tam zawsze znajdzie się masa lojalnych kiboli,

tia....w piłke....czyli twierdzisz ze kibice rajdowi są nielojalni :?: jesli tak myslisz to jestes w glebokim bledzie
leszcz napisał(a):a sądząc z waszych wypowiedzi w rajdach wszystko jest źle. Jeśli ktoś przeprowadzi wywiad środowiskowy i dowie się, że jest tak źle jak p...licie to nie będzie kasy na rajdy czyli nie będzie rajdów.

czyli mam chodzic i mowic ze jest pieknie i cacy :?: :?
leszcz napisał(a):Jeśli się nie wstydzicie to każdy z was kto krytykuje sytuację w rajdach w tym sezonie mógłby podać wiek i doświadczenie rajdowe.

a co to zmieni :?: :x

pozdrawiam 8)
-how fast are You in 1/4?
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4 :twisted:
WRCfan
A6

Postprzez WAPNO » sobota, 20 mar 2004, 11:49

Leszcz nie przesadzaj. Który sponsor się wycofuje bo zobaczy parę komentarzy w internecie? Pozatym krytykujemy PZM bo mamy za co. Jakbyśmy tylko popierali to co lepiej by było? Samo by się wszystko naprawiło? Napewno nie! I nie obrażaj forumowiczów.
WAPNO
A6

Postprzez golden » sobota, 20 mar 2004, 12:51

Leszczu jestes LOLEM :)))))))

stary wybor jest prostu - zamiast zostawiac kaske w polsce sporo osob przezuci sie na czechy/slowacje czy MŚ proste - prawo rynku :wink:
ale tobie i tak nie da sie tego przetulmaczyc
golden
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP