Kajetan Kajetanowicz

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Re: Kajetan Kajetanowicz

Postprzez jarexcc » czwartek, 19 wrz 2013, 10:46

scooby14444 napisał(a):Już nie mogłem czytać tych bzdur...
Co Kajetanowiczowi nie będzie pasować? To że Lotos zdecyduje się dołożyć kasy i wysłać ich na europejskie trasy? Kajetanowicz od dawna mówi że marzy o tym, i wcale mu się nie dziwię.
Ale jest ktoś komu to wybitnie by nie pasowało, bo pokazało by, że do zdobycia tytułu mistrza wcale nie trzeba 10 lat tułania się w wrc, wystarczy wielki talent i serce do walki.

Ty nic nie rozumiesz....czy na napisałem że Kajto nie chce a LOTOS mu daje... własnie LOTOS mu nie daje a Kajto chce, i musi wybierać posadę w LOTOS-ie i RSMP lub ryzyko szukanie czegoś nowego ale nie dziwie się mu że tego nie robi, chodź aby spełniać marzenia powinien.
a jak mu LOTOS w końcu kasę da... oby się tak stało to SUPER sprawa, tylko jednego się boję... od kilku lat nie chcą dać, czy otworzyli bardziej oczy... miejmy nadzieję
jarexcc
A5

Postprzez scooby14444 » czwartek, 19 wrz 2013, 10:56

jarexcc napisał(a):
scooby14444 napisał(a):Już nie mogłem czytać tych bzdur...
Co Kajetanowiczowi nie będzie pasować? To że Lotos zdecyduje się dołożyć kasy i wysłać ich na europejskie trasy? Kajetanowicz od dawna mówi że marzy o tym, i wcale mu się nie dziwię.
Ale jest ktoś komu to wybitnie by nie pasowało, bo pokazało by, że do zdobycia tytułu mistrza wcale nie trzeba 10 lat tułania się w wrc, wystarczy wielki talent i serce do walki.

Ty nic nie rozumiesz....czy na napisałem że Kajto nie chce a LOTOS mu daje... własnie LOTOS mu nie daje a Kajto chce, i musi wybierać posadę w LOTOS-ie i RSMP lub ryzyko szukanie czegoś nowego ale nie dziwie się mu że tego nie robi, chodź aby spełniać marzenia powinien.
a jak mu LOTOS w końcu kasę da... oby się tak stało to SUPER sprawa, tylko jednego się boję... od kilku lat nie chcą dać, czy otworzyli bardziej oczy... miejmy nadzieję

No teraz piszesz z sensem. :spoko: :) Może otworzą oczy, bo to była pierwsza konfrontacja Kajetanowicza z Kościuszką w takich samych autach i dużo pokazała. 12 oesów dla Kajta i zwycięstwo w rajdzie, 1 oes dla Kościuszki i 4 miejsce, mówi samo za siebie.
Zajcev idź trolować to wątku ze swoim idolem.
scooby14444
N3

Postprzez jarexcc » czwartek, 19 wrz 2013, 11:11

scooby14444 napisał(a):No teraz piszesz z sensem. :spoko: Może otworzą oczy, bo to była pierwsza konfrontacja Kajetanowicza z Kościuszką w takich samych autach i dużo pokazała. 12 oesów dla Kajta i zwycięstwo w rajdzie, 1 oes dla Kościuszki i 4 miejsce, mówi samo za siebie.
Zajcev idź trolować to wątku ze swoim idolem.

scooby1444 ale no właśnie, jak ktoś ma inną linię niż kibice Kajtka to jest obrażany na wszystkie strony

a ja we wszystkich postach chciałem podkreslić
a) trudną sytuację Kajta bo albo ma posadę LOTOS-ie i tylko RSMP chyba ze LOTOS otworzy oczy...
b) Kajto pewnie ma swoje marzenie i chciałby pojeździć za granicami
c) jak mu LOTOS nie da, to według mnie powinien (pewnie to robi, mam nadzieje) szukać innego rozwiązanie finansowego inny sponsor i tu dwie opcje jakby się oczywiście udało, silny sponsor na ERC, fajnie jakby nie kolidował w LOTOS-em LOTOS w RSMP
d) Kajto ma swoje lata i czas ucieka

możemy gdybać
1.
RK fabryka
MK WRC LOTOS+ własna kasa
KK ERC

ale co z RSMP wtedy kolejny zawodnik lotos tego nie uciągnie
2.
RK fabryka
KK ERC + WRC2
MK RSMP ale on na to nie pójdzie, anie wiemy jakie ona ma w lotosie układy (wygląda że szerokie plecy)

3.
ja bym widział
RK fabryka
MK WRC LOTOS + wlasna kasa
KK LOTOS RSMP + kolejny sponsor i ERC
Ostatnio edytowano czwartek, 19 wrz 2013, 11:13 przez jarexcc, łącznie edytowano 1 raz
jarexcc
A5

Postprzez qbus » czwartek, 19 wrz 2013, 11:13

Kajtek dostał od Lotosu dokladnie tyle pieniedzy ile chcial... dyskusja totalnie bezcelowa.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez rallyfan1985 » czwartek, 19 wrz 2013, 11:30

Wszyscy tak tłumnie wysyłają KK za granice. A czy ktoś z Was zastanowił się ze może On wcale nie chce? Jest u nas multi mistrzem i nieźle zarabia robiąc świetną robotę dla Lotosu . Po co miałby ryzykować i szarpać się z własnej kasy, bo często już było mówione ze MK i RK ( sam powiedział w wywiadzie) coś tam dokładają do swoich startów.
rallyfan1985

Postprzez Zajcev » czwartek, 19 wrz 2013, 11:44

qbus napisał(a):Kajtek dostał od Lotosu dokladnie tyle pieniedzy ile chcial... dyskusja totalnie bezcelowa.

ee Kuba, no co Ty :) myślisz, że ktoś to ogarnie tutaj? przecież to niemożliwe, to Lotos jest be, że nie chce wysłać Kajtka za granicę, ale może po lajkach na fejsbuku otworzą oczy i wreszcie dadzą mu pieniążki.. :roll: :lol:
Zajcev
N4

Postprzez woocasch » czwartek, 19 wrz 2013, 12:00

jarexcc mam do Ciebie takie pytania odnośnie tych dywagacji na przyszły sezon. Piszesz RK fabryka, czyli czy:
1) masz na myśli występy w drugim (a może nawet pierwszym) zespole Citroena na zasadzie jak np Sordo gdy jedzie Loeb lub w Finlandii Hirvonen+Sordo - jeden zespół, Meeke - drugi zespół?
2) a może masz na myśli bardziej układ podobny do tego z tego roku, gdy Kościuszko jedzie w barwach Lotos WRC autem z M-Sportu, czyli analogicznie Robert jechałby w DS3 WRC autem od Citroena ale w barwach Lotosa.
Jeżeli opcja nr 1, to gdzie tu miejsce dla Lotosa? Citroen związany jest od zawsze z Total (jak dobrze kojarzę to od początku przygody z WRC od 2002 roku + wcześniej Dakar, i starty kit-carami też). Ja nie widzę miejsca na to, aby nagle na fabrycznym Citroenie pojawiło się logo innej firmy paliwowej/olejowej. Oczywiście co innego gdyby to była opcja nr 2 :)
No chyba, że Twoja wyliczanka miała pokazać, że ewentualne przejście Roberta do fabryki uwolni środki Lotosa, które będą mogły być przeznaczone na inne cele :) Proszę więc o sprecyzowanie o czym piszesz :)
---
woocasch
woocasch
A6

Postprzez adolfik9501 » czwartek, 19 wrz 2013, 12:08

qbus napisał(a):Kajtek dostał od Lotosu dokladnie tyle pieniedzy ile chcial... dyskusja totalnie bezcelowa.

Wydaje mi się, że nie ma na świecie kierowcy, który dostał od sponsora tyle pieniędzy ile by chciał...
V8 Supercars, Rajdy, IndyCar, F1
adolfik9501
N2

Postprzez luks » czwartek, 19 wrz 2013, 12:19

hahahahahahahahahaha
rajdy
rajdy
rajdy
luks
N3

Postprzez Zajcev » czwartek, 19 wrz 2013, 12:29

adolfik9501 napisał(a):

Wydaje mi się, że nie ma na świecie kierowcy, który dostał od sponsora tyle pieniędzy ile by chciał...

no to pogadaj z Kajtkiem :)

luks napisał(a):
hahahahahahahahahaha

tak samo reaguję jak czytam tutaj jaki Lotos jest be i Kajtkowi nie chce dać pieniędzy.. :)
tylko akurat nie wiem co Cię rozbawiło w poście qbus'a
Zajcev
N4

Postprzez scooby14444 » czwartek, 19 wrz 2013, 13:29

Kajetanowicz w wywiadzie po Janner mówił, że ich celem jest ERC.
Niech w Lotosie się poważnie zastanowią kogo opłaca się wspierać, i kto jaki tytuł może wywalczyć.
U Kajetanowicza mają pewne WYNIKI u Kościuszki wieczne PROBLEMY...
scooby14444
N3

Postprzez Zajcev » czwartek, 19 wrz 2013, 13:37

scooby14444 napisał(a):Kajetanowicz w wywiadzie po Janner mówił, że ich celem jest ERC.
Niech w Lotosie się poważnie zastanowią kogo opłaca się wspierać, i kto jaki tytuł może wywalczyć.
U Kajetanowicza mają pewne WYNIKI u Kościuszki wieczne PROBLEMY...

a może to nie w Lotosie się powinni zastanowić tylko kto inny... :roll:
Zajcev
N4

Postprzez micz » czwartek, 19 wrz 2013, 14:42

Domson napisał(a):
micz napisał(a):Wróbelki ćwierkają, że nalezy spodziewac się sporych zmian w składzie i układzie Lotos Teamu :D
Ktoś pójdzi wyżej, ktoś jeszcze wyżej, a ktoś inny podobno już nigdzie nie pójdzie.

to takie pitu pitu, czy jakies rzetelniejsze pitu pitu 8) ?

Dopóki nie ma podpisu to wciąż plotka. Ale gdybym miał, na podstawie informacji z tego źródła zakładac się z Tobą, to wszedłbym w ciemno. Wyglada na to, że KK poza Polską. A RK w Citroen Lotos.
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez Domson » czwartek, 19 wrz 2013, 14:47

micz napisał(a):
Domson napisał(a):
micz napisał(a):Wróbelki ćwierkają, że nalezy spodziewac się sporych zmian w składzie i układzie Lotos Teamu :D
Ktoś pójdzi wyżej, ktoś jeszcze wyżej, a ktoś inny podobno już nigdzie nie pójdzie.

to takie pitu pitu, czy jakies rzetelniejsze pitu pitu 8) ?

Dopóki nie ma podpisu to wciąż plotka. Ale gdybym miał, na podstawie informacji z tego źródła zakładac się z Tobą, to wszedłbym w ciemno. Wyglada na to, że KK poza Polską. A RK w Citroen Lotos.

A co z Michałem ? Może nie ma super wyników i skilla, ale szkoda go tak wykopać :D w WRC2 mógłby posmigac
Domson
A6

Postprzez micz » czwartek, 19 wrz 2013, 14:51

Wróbelek ćwierkał w mazurskich lasach, a może to była pliszka, sam nie wiem, że już nawet RedBull ma go dość.
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP