Moderator: SebaSTI
gregortest napisał(a):Tych beznadziejnych i nie odpowiedzialnych decyzji pzmłotu jest więcej.
Przed sezonem, w październiku, podczas rozmów, zapewniali, że tak oczywiście w RPP nie będzie klasyfikowane:
R 2, R 3 , super 1600 - chyba że w klasie gość.
Zakaz używania sekwencji.
W gr A z ważną homo - do poj 1600 ccm. - z utraconą do 2000 ccm .
Mieli obniżyć koszty startów w RPP. i Co wyjszło z obietnic.
Było 5 załóg, które chciały wrócić po długiej przerwie.
Jedna z nich miała dodatkowego sponsora dla organizatora na wszystkie eliminacje.
Jak zwykle skończyło się na obietnicach.
Sorki, za oftopa.
martenzyt napisał(a):Kumpel dziś dzwonił do "Białej Sowy" bo tam będziemy mieszkać od czwartku i właściciel mówił, że śniegu od chu....a w dół. Powiedzcie, kto tam mieszka, jak tam z reguły drogi wyglądają w okresie zimowym bo nie wiem czy kombinować na gwałt łańcuchy zimowe na koła czy tylko opona zimowa wystarczy?
No to witam, też mam tam pokój od piątku do niedzielimartenzyt napisał(a):Kumpel dziś dzwonił do "Białej Sowy" bo tam będziemy mieszkać od czwartku i właściciel mówił, że śniegu od chu....a w dół. Powiedzcie, kto tam mieszka, jak tam z reguły drogi wyglądają w okresie zimowym bo nie wiem czy kombinować na gwałt łańcuchy zimowe na koła czy tylko opona zimowa wystarczy?
Motulski napisał(a):Podobno lipa z tym spadaniem z Sierpnicy do Rzeczki...droga nie utrzymywana w okresie zimowym...zawiana...i do tego panowie na skuterach śnieżnych i kładach ubili sporą warstwe śniegu na drodze. Bylo dziś tam kilka osób to sprawdzić. Jeszcze tydzień, prognozy takie sobie, aby oes nie został skrócony...
focus_wrc napisał(a):martenzyt napisał(a):Kumpel dziś dzwonił do "Białej Sowy" bo tam będziemy mieszkać od czwartku i właściciel mówił, że śniegu od chu....a w dół. Powiedzcie, kto tam mieszka, jak tam z reguły drogi wyglądają w okresie zimowym bo nie wiem czy kombinować na gwałt łańcuchy zimowe na koła czy tylko opona zimowa wystarczy?
Bez paniki, myślę że dobre zimówki i umiejętności panowania nad swoim samochodem Ci wystarczą! Zamiast łańcuchów weź do auta skrzynkę browaraJa aktualnie jeżdżę po okolicach Polo'wką na 15cal letnich i daje radę!
A co do dojazdów - OS idzie pod BIałą Sową więc dojazd będziesz miał - nie martw się! Lepiej weź grill bo śniegu nie będzie!
perez75 napisał(a):Ile wcześniej będą zamykane oesy dla ruchu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość