kmederski napisał(a):Do badania wzial wirnik turbiny, ktory jest identyczny z N4 i tloczek hamulcowy, tez identyczny z N4.
I tłoki z silnika.
Moderator: SebaSTI
kmederski napisał(a):Do badania wzial wirnik turbiny, ktory jest identyczny z N4 i tloczek hamulcowy, tez identyczny z N4.
Bomber napisał(a):jezeli Kajta za to zdyskwalifikują to szczerze mam w d... taki sport i takie wygrywanie rajdów przez bogatych panów nie potrafiących pogodzić się z przegraną.
Polacy sami sobie robią piekiełko takie. brawo...
jaczylibodzio napisał(a):Bomber napisał(a):jezeli Kajta za to zdyskwalifikują to szczerze mam w d... taki sport i takie wygrywanie rajdów przez bogatych panów nie potrafiących pogodzić się z przegraną.
Polacy sami sobie robią piekiełko takie. brawo...
Takich głupot na forum jeszcze nie czytałem. Po to są przepisy żeby rywalizacja była w miarę możliwości czysta.
MSG Racing napisał(a):A co nie ma w tym racji???
MSG Racing napisał(a):jezeli Kajta za to zdyskwalifikują to szczerze mam w d... taki sport i takie wygrywanie rajdów przez bogatych panów nie potrafiących pogodzić się z przegraną.
jaczylibodzio napisał(a):Do tego się odnosiłem.MSG Racing napisał(a):jezeli Kajta za to zdyskwalifikują to szczerze mam w d... taki sport i takie wygrywanie rajdów przez bogatych panów nie potrafiących pogodzić się z przegraną.
Możliwe że Ty mnie nie zrozumiałeśBo w tym zdaniu... on nie ma racji (: I sam o tym właśnie napisałeś (; Ale ok, nevermind, o jedno nam chodzi.
Bomber napisał(a):(...) zaczynam chyba rozumieć dlaczego rajdów tak mało w mediach. w sumie to mają chyba rację...
Gracko napisał(a):Rajdowe portale według mnie poza podawaniem tempych prasówek i wypowiedzi "gwiazd" o tym że rajd jest trudny a odcinki podstępne i nie do końca trafiliśmy z oponami powinny zając się tworzeniem opinii i konstruktywną krytyką tego co się u nas dzieje. Wygląda to tak jak by rajdowe pismaki ciąglę się czegoś obawiali , aby kogoś nie urazić , a już napewno nie skrytykować - a według mnie jeżeli ktoś sie bierze za zdobywanie tytułu mistrza w 40 milinowym kraju powinien się liczyć z tym że nie będzie tylko i wyłącznie klepany po pleckach. Odwagi Panowie dziennikarze zróbcie coś dla tego sportu.
Gracko napisał(a):PS. Gwiazda rajdowej fotografii bardzo ostro skrytykowała Rajdowego Pudelka( i bardzo dobrze bo to fantastyczna reklama) na FB a ja kliknąłem "Lubię to" i czekam - zobaczymy jak pomysł się będzie rozwijał. Może wyjaśni się czy ktoś na Polskim tankował poza strefą a ktoś inny naprawiał z serwisantami auto na dojazdówce ?
kuba.es napisał(a):Jako, że jestem związany z jednym z takowych portali, pozwolę sobie zabrać w tej sprawie głos. Drogi kolego... Rajdowe portale informacyjne nie są miejscem wyrażania niepotrzebnych, subiektywnych opinii poszczególnych członków redakcji, a swego rodzaju "punktem informacyjnym". Od wylewania prywatnych żali względem poszczególnych kierowców/pilotów/działaczy są fora, a i tam wypadałoby mieć minimum kultury. Być może niektórzy ludzie (może kolega?) są zainteresowani, komu akurat kibicuje dany redaktor, ja uważam inaczej.
I myślę, że właśnie w takich miejscach powinieneś szukać sensacji i konstruktywnej krytyki wszystkiego, co się nawinie.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości