pozdro
Moderator: SebaSTI
killer wrc napisał(a):Buncol,powinieneś być posłem PIS.Oni też wprowadzają cenzurę i uważają że "nie muszą tłumaczyć dlaczego".
To ze nie zgadzam się z Tobą nie obliguje cię do takich tekstów.
Buncol napisał(a):nie no co ty Mroowa. Hołowczyc to keirowca nr1 w Polsce a za nim nie ma długo długo nic. Jakiś Kuzaj gdzieś się plącze, tylko kto o nim słyszał?
Gucio napisał(a):Znalazłem taki fajny artykuł jak to Hołek jechał po tytuł mistrza Europy
http://subaru.acn.waw.pl/holek/holek.htm
Po szaleńczym pościgu za rywalami ("Hołek" wygrał 16 "oesów" z 24, Patrick Snijers na Fordzie Escorcie WRC - 7 i Robert Gryczyński na Toyocie Celica - 1) udało się zdobyć trzecie miejsce, za Snijersem (strata 3 min 34 s) i rewelacyjnie jadącym Jerzym Kuligiem na Renault Megane Maxi (strata 2:19 do zwycięzcy).
Andrzej napisał(a):Buncol napisał(a):nie no co ty Mroowa. Hołowczyc to keirowca nr1 w Polsce a za nim nie ma długo długo nic. Jakiś Kuzaj gdzieś się plącze, tylko kto o nim słyszał?
Ja bardzo cenie tego kierowce za jego dokonania,ale chcialbym zeby udowodnil swoja ,,wielkosc'' podczas calego sezonu.Kiedys powiedzial ze nie bedzie sie scigal na oesach,po ktorych jedzie sie grubo ponad 100km/h,po nierownym asfalcie,miedzy drzewami (mial na mysli np Elmot,Rzeszowski).Jak czytam takie wypowiedzi ,to zastanawiam sie czy pan Hołowczyc pamieta jeszcze na czym polegaja rajdy samochodowe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości