61. RAJD POLSKI

Rajdowe Samochodowe Mistrzostwa Polski

Moderator: SebaSTI

Postprzez Sylwek_GSi » poniedziałek, 31 maja 2004, 00:10

Alien skoro juz podajesz ilość koni to MAXI 306 jest jedną z najlepszych konstrukcji niegdysiejszych kit carów a ich moc osylowala w graanicach 300 nawet do 315 KM ! i w tamtych czasach wygrywaly nawet z WRC, więc nawet dociązenie o te kilkadziesiąt kilogramow i tak je nie oslabia aż tak bardzo zeby sobie nie poradzily z enkami. To autop jest po prostu szybsze od eNki , siłą rzeczy i od S1600 co było widac i na polskim i mili.
Sylwek_GSi
A5

Postprzez tomi_kl » poniedziałek, 31 maja 2004, 00:41

Ostatnio edytowano poniedziałek, 31 maja 2004, 01:36 przez tomi_kl, łącznie edytowano 1 raz
tomi_kl
A6

Postprzez ZOWA » poniedziałek, 31 maja 2004, 01:04

Obrazek
Obrazek
Obrazek
wierny kibic wilu
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ps.fotki mizerne ale jako pamiatkowe moga byc
ZOWA
A6

Postprzez Maciek_PL » poniedziałek, 31 maja 2004, 01:38

qbus napisał(a):P.S. po rajdzie przejeżdżalismy przez słynne mostki w Jodłowniku... na drodze były wymalowane białą farbą jakieś napisy... mógłby ktoś powiedzieć co to dokładnie było?

1975
Maurizio Verini

2003
Leszek Kuzaj

Pelikan Go !

tyle pamietam :)
Maciek_PL

Postprzez Alien » poniedziałek, 31 maja 2004, 07:45

Fotki OK, tylko jakby byly ciut mniejsze, to bylo by pewnie lzej paru odwiedzajacym to forum przez tepse. A moc maxi podalem z oficjalnej specyfikacji 1999 r. To tak jak z WRC ktore oficjalnie ma 300 KM a w zyciu bywa wiecej.
Alien
A5

Postprzez Glitol » poniedziałek, 31 maja 2004, 09:28

Panowie rajd extra!!!!!!
Trzej zapierd..... z zagranicy NIESAMOWICI!!!!!
Lechu też bardzo ładnie.
Brawo dla Sola, Kochara, Lubiaka, Bebnów, Grzyba i Pelikana.
Kościuch i Poloński bardzo ładnie.
Fryta sporo poniżej oczekiwań.
I taka sugestia nasunęła mi się po rajdzie: z naszych jedzie tylko Lechu, reszta na dojechanie (czasami Grzyb i Pelikan odpala), reszta niestety poniżej możliwości sprzętu.
Glitol
A5

Postprzez Mroowa » poniedziałek, 31 maja 2004, 10:18

Kurde a co to ma być na autku Simona J-J był napis naklejki Renault Credit Polska zamiast wystawić swoje autko to sie podklejają :evil:
Mroowa
S2000

Postprzez eSWu » poniedziałek, 31 maja 2004, 14:03

Były nalepki Ranault Credit Polska bo poprostu Renault Polska płacił za ten start. Niewiem czy wszystko ale napewno dużą część. Zresztą niewiem czy widzieliście było espace wożące dyrektorów Renault Polska po odcinkach i na bocznych szybach miały wylepione nazwiska SJJ i co-drivera.
Moje fotki lotnicze.

http://www.airliners.net/search/photo.search?pid=34090 moje airliners.net
http://www.jetphotos.net/showphotos.php?userid=20927 moje jetphotos.net
eSWu
N3

Postprzez *fly* » poniedziałek, 31 maja 2004, 20:04

witam!
niedawno wrocilem!
rajd niesamowity! JEAN-JOSEPH tak jechal ze az glowa mala!! reszta tez niczego sobie!! ale i tak ponizej moich oczekiwan!!
tak sie zastanawiam... caly czas sie mowilo ze polskie asfalty nie sa stworzone dla osiek i te nie maja podejscia do N4!! a tu sie okazuje ze to tylko nasze mlode talenty nie sa w stanie walczyc z nimi! pokazali ile sa napradwe warci w konfrontacji z przyjezdnymi na swoim podworku! wogole podejscia do nich nie mieli! no nic... na prawdziwe talenty musimy poczekac! a co do reszty... hmm... Kuzaj sie tlumaczy ze do Pedersoliego nie ma szans bo tamten ma szybszy samochod... to ciekawe bo subarynka jest podobno szybsza od clio S1600 a ta dwu litrowego puga klepala (nie bede wspominal ze w dodatku byly miejsca gdzie N4 sie rozpedzalo a S1600 juz na odcieciu jechalo i wiecej nie dalo rady)! no ale coz... moim zdaniem po przygodach pod koniec pierwszego dnia Lesio postanowil zwolnic i nie ryzykowac bo o mistrza europy i tak nie walczy! Bebenek... jak najbardziej pozytywnie- szkoda tej awarii bo moglo byc dobrze! Kuchar- ciesze sie ze wkoncu sie w asfalty wjezdzil... teraz bedzie juz tylko lepiej!! Solowow znow szybko i ladnie! Karnabal powolutku ale sie rozkreca! Grzyb: zapowiada ze fajnie ze bedzie mogl sie spradzic z przyjezdnym w S1600 a jak przychodzi co do czego to mowi ze walki z nimi podejmowac nie bedzie bo i po co (wymowki na brak umiejetnosci??)! Frycz: bez komentarza (chyba ponizej wszystkich oczekiwan). Pelikan - gdyby nie ta przygoda to kto wie... !! Kosciuszko caly czas coraz lepiej... moglby wsiasc w konkurencyjny samochod!
Rajd ciekawy i wiele emocji w nim bylo ale "nasi" ponizej moich oczekiwan! ale i tak milo sie ogladalo! oby taka stawka byla jak najczesciej!!
*fly*
A5

Postprzez Mroowa » poniedziałek, 31 maja 2004, 20:17

Dla mnie osobiście Subaryna (00) miała trochę lipny spojler :) hehehe

A tak na poważnie to czy ma ktos fotę dzwona Dobrowolskiego??? bo wiem że ludziska widzieli to autko ale jeszcze nigdzie foty nie widziałem. Podbno niezły dzwonek
Mroowa
S2000

Postprzez TomekW » poniedziałek, 31 maja 2004, 21:09

Moje zdjęcia z 61 rajdu Polski www.rajdykrakow.prv.pl
pozdrawiam
------------------------------------
TomekW
http://www.rajdykrakow.strefa.pl
------------------------------------
TomekW
N1

Postprzez ElMatador » wtorek, 1 cze 2004, 01:15

Witam. Wiekszosc z was jest zachwycona wynikami Solowowa, jest to napewno bardzo dobry kierowca ale czy do konca jezdzi "czysto" - zastanowcie sie czemu dostal kare od jednego z sedziow....
pzdr
ElMatador

Postprzez micz » wtorek, 1 cze 2004, 11:04

No dlaczego?
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez micz » wtorek, 1 cze 2004, 11:15

Już wiem. Zjechał z trasy. Powiem Ci tylko tyle, że wszyscy którzy jeżdżą nieczystymi autami robia to w taki sposób, żeby nikt tego nie widział. Ta sytuacja wygląda mi na ewidentny błąd kierowcy i pilota
www.compsport.pl
www.maciejwislawski.pl
micz
A6

Postprzez ElMatador » wtorek, 1 cze 2004, 11:28

Ewidentnie to oni stali w lesie. Jak można mówić o błędzie załogi jak oni doskonale znali trasy Rajdu Polskiego z poprzedniego roku jak i z zapoznania. Podobno z tej akcji z sedzia może wyjść jeszcze coś ciekawszego.
ElMatador

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do RSMP